Şimdi Ara

Kars'ta İlk kez araç kiralayacağım. Sorularım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    30Y yaklaşık 10 yıllık ehliyetim var herhangi bir kazan da olması çok şükür
    Kars merkez ve sarıkamış 2 günlük programımız var. İki arkadaşız araç kiralamayı düşünüyorum.

Öncelikle 1. Kars merkezde aksam 6 dan geceye kadar ve sabah Kars merkezde gezi
    Öğleden sonra da sarıkamış ve kayak merkezi programımız var.
    İstanbul Ankara'da havaalanından teslim alabileceğim günlük 1000 lira altı çok sayıda araç varken Kars'ta günlük 2000 lira civarı araçlar. O da online alırsanız bu fiyat diyorlar.

Sorum şu: havaalanından Avis ya da budgetten kiralayacağız aracı. Bu işte pazarlık oluyor mu en basitinden. Önceden değil de olay yüz yüze kiralasam daha uyguna kiralama fırsatım olur mu?
    O bölgede çalışan bilen birisi varsa bu plan için araç ihtiyacımız var mı? Araçsız da hallolur mu?
    Dönüs 6 Aralık gene Kars'tan olacak.
    Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

NOT: Youtube deney kanalımı, bir doktorun evine kadar gidip önce karısını sonra kendisini öldüren hayvan yüzünden kapattım. #Doktorlaröldürülüyor

• Havaalanı şehrin hemen yanında, tarihi yapılar Kars'ın merkezinde araca yine ihtiyacınız yok. Kars-Sarıkamış arası da sürekli vasıta var. Sarıkamış belediyesinin sitesinden bakarsınız belediye hariç dolmuş vs vardır tahminim. Kayak merkezi de ilçenin hemen yanında hemen.

Araç kiralamadığım için birşey diyemeyeceğim fakat çok seçenek olacağını düşünmüyorum, turizm var fakat çok bireysel değil o bölgede hala.

• Aracın çok, dolayısıyla rekabetin yoğun olduğu yerlerde fiyat doğal olarak düşük oluyor. Kars bu anlamda çok küçük bir şehir araç kiralama işini son dakikaya bırakmayın derim. Avis ve budget ta online ile yüz yüze fiyatlari farklı olabiliyor. O günkü duruma göre online da ucuz olabilir, şubede..
    Karsla gezisi ile ilgili olarakta ilk kez gidiyorsanız ve vakit sıkıntısı varsa ben olsam sarıkamış yerine ani harabelerini tercih ederdim böyle bir yer yok👍 sarıkamış a kayak için gitmiyorsaniz (şu anda kayak yapılabiliyor mu onuda bilmiyorum) bence bir mantığı yok ama siz bilirsiniz tabi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Pm ile soru cevaplanmayacaktır.
  • Sarıkamış’ta çalışıyorum hocam arabasız rezil olursunuz otobüs falan hiç düşünmeyin. Uçakla geleceksin muhtemelen havaalanında aracını kirala direkt. Oradakiler kurumsal firmalar zaten sorun yaşamazsın. Pazarlık da yaparsın yardımcı olurlar

Mesela Budget'tan baktım, 7 günlük manuel vites Egea Ankara Esenboğa havalimanında 9.500TL, aynı araç Kars Havalimanında 17.300TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssemih24 -- 14 Kasım 2025; 23:7:31 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.