Şimdi Ara

Karpuz kilo yaparmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler diyet yapıyorumda karpuz kilo aldırırmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Beyler diyet yapıyorumda karpuz kilo aldırırmı ?

yapmaz, aksine geceleri 400 gr meyvem var diyetimde eğer karpuz yersem bu miktar 800 gr oluyor.
  • Saol hocam fazla abartmadan yedim önceden yerdik herşeyi abartarak şimdi onun acısını çekiyoruz

118 den 98 e şimdide 95 e indim hayırlısı ise 89 u bir görsek.
  • Karpuz şeker deposudur.
  • Ozaman herşeyi kesmek lazım hocam sabah zeytin öğlen yoğurt yiyorum pilav makarna kestim şeker yok
  • Karpuz, üzüm, incir gibi meyvelerde aşırı miktarda şeker var. İçerdikleri fruktozdan dolayı çok fena kilo aldırabilirler. Fazla tüketmeyin. Karpuz yerine sebze yiyin. Marul, semizotu, brokoli gibi. Yerinizde olsam yaz günlerinde light yoğurt ve semizotuna dayanırım, hem ferahlatıcı olur, hem doyurucu.
  • quote:

Saol hocam fazla abartmadan yedim önceden yerdik herşeyi abartarak şimdi onun acısını çekiyoruz

Bir an sanki ben yazmışım gibi hissettim.Bende 118'den 98'e indim sonra hastalık(safra kesesinde kum ve taş) 89'a kadar düştüm ama operasyondan sonra tekrar 100'e çıktım şu anda 97 kiloyum. Kilo verme konusunda öğrendiğim sık sık ve az yiyerek metabolizmayı hızlandırmak sonra idela kiloya ulaşınca az yemek ve doğal besinlerden(gdo'suz ve kimyasal bileşiklerden oluşmamış) yemek.Sağlıklı ve uzun yaşamın sırrı bence az yemek, doğal beslenmek ve spor yapmak.Karpuz konusunda ise tıbbi nebevi kitabında karpuzun vücutta hararet yaptırdığı ve daha fazla su içmeye sebebp olduğu yazmakta tecrübelerimde bu yönde.Eğer haddinden fazla su içerseniz mideniz genişleyebiliyor.Doktorlarca tavsiye edilen ise günlük olarak yazın 3 litre kışın ise 2 litre su içmek.Sıcak suyun midede kalma süresi ise 90 dakika olarak belirtiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ice tea kilo aldırır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Suyu çok içerim umarım oda etkilemiyordur kilo almayı bize herşey yarıyor pilav makarna severdim şimdi ağzıma sürmüyorum bulgur hariç umarım düşerim kilo almaya çalışanlara şaşıyorum valla biz azda yesek kilo alıyoz arkadaş
  • Öğlenleri 1 kasr yoğurt yiyorum kaymağı hariç.
  • karpuz şişmanlatmaz aksine bağırsakları çalıştırdıkları için zayıflatır.
  • quote:

Saol hocam fazla abartmadan yedim önceden yerdik herşeyi abartarak şimdi onun acısını çekiyoruz

görürsün hocam görürsün merak etme. 23 kilo vermişsin süper. yeter ki istek devam etsin. bende 108 dim 80 e düştüm şu anda. 5 kilom kaldı. rahat nefes almanın huzuru paha biçilmez. eşim horlamamdan uyuyamıyordu, ben bile uyuyamıyordum kendi horlamamdan şimdi sıfır, tamamen kesildi.
    karpuz konusunda sıkıntı yok, bende acaba zararlı mı diye düşünüyordum ama doktor-diyetisyen tam tersini söylediler. bilmiyorum kendiniz mi yapıyorsunuz diyeti yoksa destek alıyor musunuz ama 3 litre su gayet yeterli, sabah ve gece tokluk hissi için tarçın çubuklarını 1-1.5 litrelik bir sürahiye at , yatarken uyanınca 1 er bardak iç. sabah kahvaltına da yumurtanı eksik etme derim.
    tek kötü tarafı çoğu kıyafetim taca çıktı, çok bol geliyor abime gün doğdu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zucchero -- 30 Mayıs 2014; 10:03:24 >

• Kendim yapıyorum hocam sabah ekmek yemeden 5 zeytin şekersiz siyah çay öğlen yoğurt - akşam pilav - makarna haric ne varsa birde salata hemen farketti.
  • saat 10 gibi bir meyve, saat 15-16 gibi de 40 glık damak çikolata, halley vb ile birlikte 200 ml light süt iç derim hocam fırsat bulabilirsen. light süt ile yağ yakımını hızlandırısın.
    çok aşırı hızlı da kilo verme sonra tekrar hızlı alınır, tecrübelerimle sabit :)
  • Bir ara alıyordum hemen dikkat ettim kaptırsam hemen alacak 98 den bir baktım 100.8 olmuştu dedim bu böyle olmaz aç kaldım 95 e kadar indim internette vucut kitlesine bakınca 1.sınıf obez dedi
  • Yemekten sonra karpuz ve uzum yenilmesi tavsiye ediliyor. Hazmi kolaylastirir. Ama peynirle yersen kilo alirsin
  • Yemekten 1-2 saat sonra yiyorum belki sabah veya öğlen nadir yerim ekmeksiz peynirsiz.
  • disiplini bozmaman güzel olmuş ama vücudun ayarını da çok aç bırakarak bozmamak lazım derim.
  • fazla aç bırakmıyorum hocam akşamları sebze yemeği sulu yemek filan yiyorum birde hocam ben çay tiryakisiyim şekersiz siyah çay çok içerim herhangi bir kilo aldırma durumu varmıdır bunun sizce ?
  • quote:

fazla aç bırakmıyorum hocam akşamları sebze yemeği sulu yemek filan yiyorum birde hocam ben çay tiryakisiyim şekersiz siyah çay çok içerim herhangi bir kilo aldırma durumu varmıdır bunun sizce ?

yok hocam içebilirsin çayı şekersiz olduktan s onra sorun yok. ben mecburen tatlandırı (splenda) kullanıyorum. gerçi onun hakkında da sağlığa zararlı olabilir diye haber çıktı. en güzeli şekersiz içmek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zucchero kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam umarım 89 u görmek nasip olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.