Şimdi Ara

KARİYERNET MAAŞLAR DOĞRU MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mühendislik için özellikle düşük görünüyor

Bilgisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şu kariyet net sitesinden iş bulan varsa harbi helal olsun. çoğu firma kafasına göre ilan açıp, başvuru sayısını görünce "ehehe bizim iş yerimiz çok kıymete bindi sayıya bak ehehehehğeğeğe" diyip ego tatmini yapıyor. üniyi bitirip belki yüz yere başvuru yaptım, hiç biri özgeçmişi mi bile incelememiş, şeyine takmamış yani. 1 tane firma incelemişti ve dönmüştü. maaş beklentimi asgari ücretin altında göstermiş olmama rağmen kabul etmemişlerdi. köle arıyorlar yani.

maaşlarda doğru değil.

• Hocam hangi okul ve bölüm mezunusınuz

• 2 yıllık ziraat fakültesi mezunuyum. diploma dışında işe yaradığı söylenemez.

• Up

• Yazılım mühendisliği için doğruydu.

• 1 kez iş denk getirdim oradan o da saha satış danışmanlığıydı yoksa harbiden dediğin gibi firmalar ego kasıyor adeta  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış. En yüksek maaş dediği rakam 5-6 yıllık tecrübeli çalışan maaşı. Ortalama dediği rakamı beğenen kimse yok çevremde.

• Orda yazılanlardan daha düşük

• Sanırım kamu dışında hiçbir maaşı girmeden öğrenemeyeceğiz

Sitede bilgisayar mühendisliği 16k-47k yazıyor, ne anladım ben bu işten, aradaki 30k farkın yanında üst sınırın 47 olduğunu da pek sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 13 Haziran 2023; 22:58:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu forumda bu sorulara cevap yazılmaz hocam millet mezun olduğunda kendine iş teklifleri yağacağını zannediyor iş bulamadım dersende ya bölümüne ya üniversitene çöp kötü derler iyi yerden mezunsanda bu seferde ortalamana suç atarlar  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 13 Haziran 2023; 23:0:48 >
  • design.code kullanıcısına yanıt

Hocam ortalama 25k diyor

Az değil mi

• Daha yüksek maaşlılar başka role terfi etmiş oluyor. Örneğin Team lead, director, software architect, cto vs. O yüzden çok yüksek maaşlılar yazılım mühendisliği rolünde ortalamaya etki etmez. 25k gerçek ortalama çünkü asgari ücretle çalışanlar da az değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.