Şimdi Ara

Kariyer.net'ten iş bulan var mı? [İşi buldum :)] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
11
Favori
38.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende iş arıyorum, Yaş 24 ancak askerliği yapmadım henüz, açıktan okuyorum.. Okulun bitmesine 1,5 sene var. Çoğu işyerleri askerliği yapmayanları almıyorlar. Bizim şansımız 0 mı bu konuda ne yapmam gerekiyor iş bulmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iNSoMNiaC-HeRo

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Kimya firması daha avantajlı gibi.Ama yol sorunu var sanırım. Katlanırım diyorsan kimya derim ben.

Aslında anlaştım adamlarla pazartesi evrakları hazırlayıp salı günü başlayacağım. Bu şekilde konuştuk. Fakat ben orada şirket sahibiyle tanışmak için beklerken bu vakıf için holdingten aradılar. Bende tamam dedim. Orayla anlaşıp çıktım gittim holdinge. Holdingte baya güler yüzle karşıladılar. Kabul ediyorum sözde ya Neyse sonra ben durumu anlattım. Siz bana dönüş yapmayınca ben de bu firma ile anlaşma noktasına vardım nerdeyse. Şartlarını söyledim falan filan. Sonra bir gün süre istedim düşünmek için ama hala kararsızım yaw

iyi kimya firmalari isciye 3 bin maas veriyor 3-4 ayda bir de cift, sen orda patronla arani iyi tutup isci kadrosuna gecmeye bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata1606 -- 6 Nisan 2012; 18:33:26 >

• ne mezunusun dostum ? hangi pozisyon için başvurmuştun kimya firmasına ?
  • Hergün hergün yol çekilmez. Aradaki maaş farkını vereyim de eve daha hızlı gideyim diyeceksin ama olmayacak. Yolda geçen zaman ölü zamandır. Ben olsam yakındakine giderdim.
  • Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler. Ticaret Lisesi, 2 yıllık Meslek Yüksek Okulu ardından Açık Öğretim'den işletme bitirdim. Muhasebe servisinde işe başlayacağım. Tabi deneyimim var. Ve bu kimya firmasında abartısız 3 tane sınava girdim. İlk girdiğim muhasebe sınavından 60 almışım. Sonraki kişilik testlerinden 96 almışım

Diğer tarafta ise sadece sözlü olarak mesleki mülakat yaptılar ama nerdeyse her sorduklarına cevap verdi

Babam da diyorki sanki ömür boyu burada oturacaksın. Evlenince o tarafa taşınırsın olur biter diyor. Düşündüm mantıklı...

Askerliğini yapmayan arkadaş, sana tek önerim eğer tecrüben hiç yoksa 800 TL maaşla çok yoğun iş temposuna sahip ölücü dediğimiz işverenlerden biriyle anlaş. zamanında ben yol parasına, asgari ücretin yarısından daha az paraya çok çalıştım. Ama bak onların meyvesini şimdi alıyorum.

• Yeni işyerin kemalpaşada mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Yeni işyerin kemalpaşada mı?

Hayır neden sordun?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Yeni işyerin kemalpaşada mı?

Hayır neden sordun?

Kimya tesisleri genellikle orada olur.Gidip gelmesi de bayağı zordur.
  • Arkadaşlar karar verdim. Kimya firmasında işe başlıyorum yarın. Yorum yapan herkese çok teşekkürler. Bu arada işi kariyer.net'ten buldum.
  • quote:

Arkadaşlar karar verdim. Kimya firmasında işe başlıyorum yarın. Yorum yapan herkese çok teşekkürler. Bu arada işi kariyer.net'ten buldum.

hayırlı olsun,darısı bizim gibi diğer iş arayanlarının başına inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: eoy1907

quote:

Arkadaşlar karar verdim. Kimya firmasında işe başlıyorum yarın. Yorum yapan herkese çok teşekkürler. Bu arada işi kariyer.net'ten buldum.

hayırlı olsun,darısı bizim gibi diğer iş arayanlarının başına inşallah

Eyvallah kardeşim Allah razı olsun. Amin inşallah. Hedeflediğim rakamın çok altında bir rakama işe başladım ama napalım, biryerlerden başlamak lazım...

• 2 yıllık üni bitirmişsin acık üni okumuşsun sen yat kalk dua et
  • İşsizim...
  • Ya benide bi teknoloji mağazasında part time alsalar ne iyi olur. Geri dönmedi hiç biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

2 yıllık üni bitirmişsin acık üni okumuşsun sen yat kalk dua et

2 yıllık üniversite ve Açık öğretim bitirmek marifet değil. Ama hem okuyup hem çalışmak kendini geliştirmek bence güzel birşey. Aynı okulları bitirip kaç yıldan beri işsiz dolaşan arkadaşlarım var.
  • quote:

quote:

2 yıllık üniversite ve Açık öğretim bitirmek marifet değil. Ama hem okuyup hem çalışmak kendini geliştirmek bence güzel birşey. Aynı okulları bitirip kaç yıldan beri işsiz dolaşan arkadaşlarım var.

Sorması ayıp maaşın kaç olacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerless

quote:

quote:

Sorması ayıp maaşın kaç olacak ?

Hocam maaş konusu pek tatmin edici değil aslında. Geçen sene de bu parayla ayrılmıştım eski işyerimden... En azından onun biraz üstünde bir rakam bekliyordum ama olmadı. 1200 TL gibi birşey alacağım. Ama buranın bana avantajı, cumartesi pazar tatil, ek mesai ücreti var, sosyal bir kaç yardım var. Gene de çok iyi bir yerden başladığıma inanıyorum. İlk aylarda istikrar gösterebilirsem belki birkaç ay sonra zam alabilirim....

• Beni direk aradılar. Ne internetten başvurdum, ne de şirkete gittim. 2011 Ağustos ramazan ayında öğlen 2 de uykudan uyandırdılar. 2 Saat sonra gelip evden aldılar. Çok şaşırdım.

Kesin üniversitedeki hocamın parmağı var bu işte :) Halbuki hocaya 24 saat yalakalık yapanlar hala boşta.

ENERJİSA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacTavish -- 13 Nisan 2012; 14:09:11 >
  • Ulan ya 3 gündür gidiyorum hiç memnun değilim. Keşke vakfa gideydim.

11 tane şirketin kaydı yapılıyor. Bütün departmanlar ayrı... En son evraklar bize geliyor bizde kalıyor.

P4 PC ile çalışmaya çalışıyorum. Etraf rezillik içinde. Her taraf evrak. Toz toprak... Yerlerde ayak basmadığımız her yerde muhasebe evrağı. 3. günde iflağım çıktı yemin ederim. 1 ayda sanırım 5000 tane fatura kesiliyor... Moralim bozuk ne yapacağım bilmiyorum.

• quote:

Ulan ya 3 gündür gidiyorum hiç memnun değilim. Keşke vakfa gideydim.

11 tane şirketin kaydı yapılıyor. Bütün departmanlar ayrı... En son evraklar bize geliyor bizde kalıyor.

P4 PC ile çalışmaya çalışıyorum. Etraf rezillik içinde. Her taraf evrak. Toz toprak... Yerlerde ayak basmadığımız her yerde muhasebe evrağı. 3. günde iflağım çıktı yemin ederim. 1 ayda sanırım 5000 tane fatura kesiliyor... Moralim bozuk ne yapacağım bilmiyorum.

hocam sormasi ayip maas ne kadar?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.