Şimdi Ara

karınızın çalışmasına izin verirmisiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çalışacak tabi ki öyle evde boş boş oturup eve faturamı getirsin

şuan ki kız arkadaşım çalışıyor hatta iyide oluyor ya msj atmıyor falan naptın ne ettin derdi yok sessiz sakin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Bunları düşüneceğine bir meslek sahibi olup veya iyi bir üniversite okuyup iyi bir maaş almayı niye düşünmüyorsun. Ayrıca kadın kuyruk sallamadıktan sonra kimse evli birine asılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Ben şahsen çalışmayan karı almam açıkçası.

+1
    Eve de tüpçüsü gelir, sütçüsü gelir varsa onda o yapar zaten. Karakter meselesi.. Seven bir kadın için dünyanın en yakışıklı yüz erkeğini getir dönüp bakmaz. O yüzden olay ev ya da iş değil. Sen de eşek değilsin ya önüne gelenle evlenmezsin.
  • kız o kadar üniversite bitircek iş bulcak ya da ataması yapılcak sonra ben izin vermicem ona çalışması.. git evinde otur çocuklarına bak, kadınlar çalışamaz, arada bi alışverişe çıkarsın o kadar diyip eve tıkacam onu. bu benim zihniyetime baya bi aykırı
  • Eger doktor vs. şeklinde bir işi yoksa öyle sagda solda ne oldu belli olmayan adamların yanında çalışmasına asla izin vermem he derseniz kadın senden izin mi alcak diye evlenmeden konuşulur bu eger çalışcaksan evlenmem derim iş yerinde hep şöyle muhabbetler olur kendimden biliyorum kızı görür bir yerde of şunun şurasına bak of falan diye başlarlar fantezi kurup hayal etmeye sırnaşmaya bunu benim bünyem kaldırmaz katil olurum bunu umursamam diyenler tabi çıkar onlarada saygı duyarım herkez kendine göre biriyle evleniyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R3!S<3 -- 27 Mart 2012; 18:35:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade8572

bu devirde tek maaşla geçim zor 600 tl maaşla anca fatura yada kira yada eve yemek yada üst baş alınabilir karar vermek lazım hepsine yetmiyor
    bu yüzden karınızında çalışması şart hale getirdiler 600 tl + 600 tl maaş ikisi 1200 tl ile anca ev geçindirilir

ama şöyle durum var hangi iş yerine gidersem gideyim kadınla adam samimi şakalaşıyor gülüşüyor el şakası muhabbet falan

evlendiğimizde sabah 8.00 de evden çıkıp akşam 19.00 de eve gelicez ve sadece geceleri 5 saat görme şansımız olucak,her akşam sadece geceleri 5 saat görücez

ama kadın işte çalıştımı sabah 8.00 den akşam 19.00 a kadar yani hergün 12 saat erkeklerle samimi olucak,işyerindekiler bazen aylarca yıllarda orda olucak bazen biri giricek diğeri çıkıcak yani erkekler farklı farklı olucak

zamanla yakışıklısıda bakımlısıda gelicek,heleki biz yaşlanınca genç erkeklere bakıcaklar sürekli aynı ortamda olunca aşk başlıyor

aldatmalar zaten bu yüzden ama kimse böyle detaylı hesaplamıyor

5 saat gorcem ??

izin vermem

• Yıl olmuş 2012 HALA Bu tartışılıyor..
  • Kadının çalışmasına tabii ki izin verilmeli. İnsan güvenebileceği bir eş seçerse, onu iyi tanırsa sorun olmaz. Aldatmalarda çok tabi ama kadınların önü kesilmemeli, hem iki tarafında çalıştığı bir evde huzur olur, para olur, geçim daha rahat olur. Hemde her tarafımız dayak yiyen kadın kaynamaz, kadınların ekonomik özgürlüğü artmalı.
  • öncelikle karı değil eş. zira bir tek kişiyle evliysen o senin eşindir ha yok dinci veya arapsan (yani birden fazla ise ) o zaman karı olur. çalıştırma mesesine gelince tabi ki çalışabilir. eğer izin vermiyorsam ona güvenmiyorum demektir ki güvenmediğin birisiyle evlenirsen zaten suçu başkasında aramayacaksın. eğer eşine güveniyor ama çevresindekilere güvenmiyorsan o zaman soracaksın rahatsız eden var mı diye...eğer varsa gerekeni yapacaksın. eşini çalıştırmayanlar ise bana göre korkaktır. askıntı olana sesini çıkaramayan anca çözümü eşini eve kapatmakta bulur. bir de bu korkaklığına erkeklik der:) zaten aldatmak için uygun yer işyeri değil bomboş olan evdir...niyeti varsa zaten evde daha rahat yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade8572

takdiği bilen erkekler kadını zaten tavlıyor kadına ilgi gösterip sıkıştırıyor sonra tavlıyorlar kadında sonuna kadar dayanıp yelkenleri indiriyor
    sonra kadın 1 kez yaptımı hergün yapmaya başlıyor daha sonra devreye diğer erkek arkadaşlarıda giriyor bir sürü erkek sevgilisi oluyor

bunun örnekleri çok bir arkadaşıma gidiyordum onun komşusu adam geldi dertliydi sonra içelim demiş falan arkadaş derdini dinlemiş
    kadın iş yerine giderken mini giymeye başlamış makyaj yapmaya başlamış daha sonra adam öğrenmişki kadının sevgilisi var
    kadın eve işten gelince o işi yapmıyormuş,zaten iş yerindeki adam doyuruyormuş
    adam ağladı intihar edicekti sonra kadından boşandı

• Çalışmayan kadının suratına bile bakmam ne la o öyle. Ayrıca düzgün bir insanla evlenirsen böyle bir derdin de olmaz.
  • Eskidenmiş o olay hocam. adam çalışır ama eve getirdiği para yeter. Artık hayat pahalı.
  • Ben izin vermek istemem ama aldatan kadın herzaman aldatır ALLAH bizi öyle inisanlardan korusun öyle insanları karşımıza çıkarmasın.
  • bence kadınlar çalışmamalı. onlar yüzünden erkekler işsiz kaldı, ülkede üni mezunu ama işsiz sayısı çok fazla. her yerde bayan eleman aranıyor. ayrıca kadınlar iş, güç sahibi olunca erkekleri beğenmiyor. erkeklerde kız bulamamaktan şikayetçi. ne güzel eskisi gibi olsa sadece erkekler çalışsa eşlerine baksa daha iyi olurdu. kadın zaten kocası, babası vs. emekliyse onlar ölünce maaşlarını vs. alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pallad -- 27 Mart 2012; 18:52:50 >
  • Çalışsın isterim tabiki de .

Hem ekonomik özgürlüğü olur hem de eve çift maaş girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Okuyup meslek edindmişse ne biliyim öğretmen doktor vs.. olabilir, ama diğer işlere izin vermem ama büyük konuşmamak lazım.

+11111
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Okuyup meslek edindmişse ne biliyim öğretmen doktor vs.. olabilir, ama diğer işlere izin vermem ama büyük konuşmamak lazım.

• Ben çalıştırırdım, yok öyle evde akşama kadar dizi, program izlemek Aranızda güven olmadıktan sonra ne yapsanız boş. Güvenmiyosan evlenme kardeşim, bügun yapmadıysa yarın yapar.
  • Konuyu açan kişiyi yılın yobazı seçiyorum. Sen kimsinde başkasının hayatına müdahale ediyorsun.
  • Çalışacak!! İşte o kadar, konu kapanmıştır beyler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.