Şimdi Ara

karınızın çalışmasına izin verirmisiniz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Okuyup meslek edindmişse ne biliyim öğretmen doktor vs.. olabilir, ama diğer işlere izin vermem ama büyük konuşmamak lazım.

bro sen kaydini sildirmistin di mi.
    dost aci soyler ama eger uni bitirmediysen okumus kiz sana bakmaz.
    bu arada okul olayini nettin sen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalışmasa nolur isteyince evdede verir bunun komşusu var kapıcısı var kargocusu var

ayrıca kadın çalışmayıncada 5 saat göreceksin sonuçta akşam geliyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecenin sesi 101

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Okuyup meslek edindmişse ne biliyim öğretmen doktor vs.. olabilir, ama diğer işlere izin vermem ama büyük konuşmamak lazım.

bro sen kaydini sildirmistin di mi.
    dost aci soyler ama eger uni bitirmediysen okumus kiz sana bakmaz.
    bu arada okul olayini nettin sen?

Orası öyle tabi okumuş kız beni napsın ama dur daha dışardan okuyorum hiç belli de olmaz
  • çalışmayanla evlenilmez bu devirde. tek maaşla nasıl ev alınacak , ihtiyaçlar karşılanacak . kadınlar ister ister doymaz zaten. hiç olmazsa çalışan paranın değerini bilen biriyle evlenmek lazım.
  • ne günlere kaldik arkadaş kadını evden dışarı çıkartan var töbe töbe taş yağacak başımıza taş

• Kadın fingirdek olursa yapacak bir şey yok dostum ister çalışsın ister çalışmasın farketmez
  • Erkeğin maddi durumu yetersiz ise kadın mecbur çalışacak aksi halde evlenmeleri hata olur.
    Bu devirde ben karımı çalıştırmam diyenler bana biraz garip geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaka13

her gün 100 mekik çekerin

Başlığı benim gibi yanlış okudun de mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bump -- 15 Haziran 2012; 16:56:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Erkeğin maddi durumu yetersiz ise kadın mecbur çalışacak aksi halde evlenmeleri hata olur.
    Bu devirde ben karımı çalıştırmam diyenler bana biraz garip geliyor.

Her erkek ister eşi çalışmasın fakat hayat öyle bir pahalı ki tek başına erkeğin çalışması giderleri karşılamaz kira+fatura+mutfak masrafı+e bide çocuk olduğunda o yüzden bekara karı boşamak kolay yok çalıştırmam falan geçin onu
  • Evlenmek ne kadar zor , okuyun iste.. Burada herseyin incigine, cincigine yogunlasip paranoyak oluyoruz sonra evlenince binbir turlu sey dolasiyor kafamizda.. Bu kadar cok ayrinti bence zarar verir yasantiniza..

• Bir evde karı ve kocanın çalışması demek eve 2 maaş girmesi demek 2 kat daha fazla para demek 2 kat daha fazla maddi olanak demek.
    Ayrıca;
    Sen karını doyurursan bazı şeylere başka erkeklere bakmaya bile tenezzül etmez.
  • o zaman kadınlar da işyerinde samimileşip şakalaşıyor diye erkekleri çalıştırmasınlar.eşinize güvenmiyosanız ne evleniyonuz lan?
  • eğer okumuşsa tabii ki. ama eğer okumamış sağda solda merdiven yıkayıp başkalarının evlerine gidip temizlik yapacaksa kesinlikle hayır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faulen -- 15 Haziran 2012; 22:54:15 >
  • Arkadaşlar olay kadında biter.
    O Kuyruk sallamadıkça sorun olmaz. Haaa ama kadının içinde varsa, isterse evde otursun. Tüpçü gelir, bilmem ne gelir yine işi pişirir.
    Onun için seçerken adam akıllı seçeceksin...
  • İzin vermek ne ya
  • Okumuşsa çalışsın ama diğer türlü pek sıcak bakmıyorum.
  • Çalışmayan hatun almam ne diyorsun sen niye her yük bana binsin
  • Isine gore %80 evet

• Çalışmak bir yana da okumamışsa biriyle evlenmem. Okusun en kötü öğretmen olsun doktorluğa da gerek yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.