Şimdi Ara

Karınız size bir akşam şunları dese ne yapardınız? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
3
Favori
22.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonra sığır diyince darılmak yok ama.. Keşke ülkenin arıtma sistemi olsa..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç öyle durmaz zaten bir akillanmadiniz gitti arkadaş uzak durun şu kızlardan alayı kaşar fahiselik peşinde illa berkecana sakso cekerken mi görmeniz lazım akıllanmaniz için yeter ya aptal dolu şu forum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest87628

Hiç öyle durmaz zaten bir akillanmadiniz gitti arkadaş uzak durun şu kızlardan alayı kaşar fahiselik peşinde illa berkecana sakso cekerken mi görmeniz lazım akıllanmaniz için yeter ya aptal dolu şu forum
    İyide nerden biliyorsun görmedinki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu bozkırının ağır yobazları da gelmiş izmire laf etmeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söylerdim.
  • Sonuçta yetişkin, aklı başında, kendi kararlarını kendisi alabilen, özgür bir birey kiminle istiyorsa dilediği yerde dilediği zaman birlikte olur. Sonuçta ne sevgilim, ne eşim beni ne ilgilendirir kimle istiyorsa onunla yatsın banane
  • Kabul edecekse eğer maddi yaptırımda bulunmadan boşanmayı o an biter.
  • Saçma dizileri ve programları izlemiyorum.Sevgili istemiyorum ve evlenme planım yok.

• İzmir izmir diye ağlıyorsunuz da geçen yılki bir anımı anlatayım yazın okuldan çıktım borçlarımı ödedim yolda birini keserken arkasını döndü eski sevim çıktı yolda bağıra çağıra yürüdük en sonunda hiç beklemediğim şekilde evine aldı yani o rizeli kardeşimi ne yapacağız o zaman ? telefonu çalıyordu sözde nişanlısıyla konuşuyordu bir de yanımda inanın ki izmirliyim 5 yıl karşıyaka 7 yıl şirinyer/buca kıza elimi bile sürmedim insanları görünüşüyle memleketiyle yargılamayı bir kesin artık ha bir de herkes birbirine kendileri çok iyiymiş gibi karaktersiz diyor, siz ne kadar karakterlisiniz ?
  • fazla amerikan p***su izlemiş soruyu soran kişi :)
  • quote:

Aşkım seni çok seviyorum bunu biliyorsun, ama yaklaşık 1 ay önce eski sevgilim aradı beni özlediğini söyledi buluştuk evine gittik onunla birlikte oldum, lütfen beni yanlış anlama seni seviyorum ama eski sevgilimde benim için çok değerli dese, ne yapardınız?

Evli değilim ben bu kafada değilim, ama malum bu işe kalkışanlar bunu açık açık tatmayadabilir ama bilmeden tadıyordur.

Allah çok adaletli yaptığınızla sizi sınar

Magazinsel konulara pek yazmıyorum ancak birkaç kelam etmek istedim. Şiddet yanlısı değilim lâkin şu durum, sanırım okkalı bir tokadı hak eder. Melek yüzünden ziyade kalbine çarpması için. Nasıl bir trajediyse artık okurken bile beni sersem etti. Her neyse, işin özü temkinli olmak gerek. Ne olursa olsun büyük konuşmamak gerek. Yakan genişken buradan şöyle yaparım, böyle yaparım demek kolay oluyor. En iyisi kendine yakışanı yapmak zannımca, kapıyı vurup gitmek. Gençken anlamaz belki insan ama bu utanç o hatuna ömür boyu yeter...

• buraya konu açardım
  • Annelerinizle, babalarınız evli değil mi?
    Böyle bir durum düşünüp, tanımadığınız insanlarda bu potansiyeli görürken, aynı şeyi kendi yakınlarınızdakiler için de düşünüyor musunuz?
  • Karınız size bir akşam şunları dese ne yapardınız?
  • Tv izleyip izleyip gelip şurda konu açıp geneli yargılamayın birader. Açtığı konuya bak sonra yazdığı mesaja bak. İyice piskolojiniz bozulmuş sizin. 28 yaşında sevgilisi olmayan kız tanımış. Tamam sen onunla evlendin diyelim. Aslında kız sana yalan söylemiş eski sevgilileri var. Bu bir tanesiyle yolda karşılaşmış sohbet muhabbet sonra kızı eve çağırmış gitmişler pata küte döşemiş. Kızda sana söylememiş çekinmiş bir iki kere daha çaktırmış senin haberin bile yok. Hiç olmazsa senin konu açtığın örnekteki kadın dürüst. Nerden bilicen böyle şeyler olmayacağını? Böyle psikiloji ile yaşanmaz aşın artık bunları.

• quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Annelerinizle, babalarınız evli değil mi?
    Böyle bir durum düşünüp, tanımadığınız insanlarda bu potansiyeli görürken, aynı şeyi kendi yakınlarınızdakiler için de düşünüyor musunuz?
    50-60 kuşağında böyle sapkınlıklar yok

Olanıda parmakla gösterirsin, ama bugün sapkın olmayanı ahlaklıyı parmakla gösteriyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

50-60 kuşağında böyle sapkınlıklar yok

Olanıda parmakla gösterirsin, ama bugün sapkın olmayanı ahlaklıyı parmakla gösteriyorsun.

Alıntıları Göster
    Yanlış düşünüyorsun. Bu ülkede her daim koyuna, eşeğe, köpeğe hallenen insanlar; köy yerinde kocasını ya da karısını aldatan insanlar; genelevler vardı.
    Fark ise, artık medyanın ve özellikle de internetin bu olayları daha fazla gözümüze sokuyor olmasıdır. Dünya değişiyor ve artık erkeklerin yaparken "zampara" diye anıldığı ama kadınlar yaptığında "or..pu" diye anıldığı durum eşitleniyor. Yanlışsa, her zaman yanlıştı ve herkese yanlıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

avatarın ağır çekim olsaymış efsane olurmuş

Alıntıları Göster
    Hep aynı yorumu yapıyorsun bu avatara
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.