Şimdi Ara

KARINCALAR,KAFAYI YİYECEĞİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar havaların ısınmasıyla evi karıncalar bastı.Şu koca iri kapkara olanlardan.Öğrenci evi,ilaçlatmak gibi pahalıya kaçan bi lüksüm yok.Onun yerine eczanelerde ya da marketlerde satılan en etkili haşere tozunu önerebilir misiniz.Başından geçen varsa nasıl atlattıklarını yazsınlar.Daha sabah hertarafı tertemiz ettim.Uyandığımda evi boydan boya kullanıyorlardı.Konvoy oluşturmuşlar.İtina ile temizledim.2 saat dışarı çıktım yine aynı.Elimde çamaşır suyu sinirden sağa sola çarpıyorum artık çamaşır suyunu.Toz moz bişeyler önerin uyuz oldum kaşıntı tuttu her tarafımı.

Ekleme:Pencere kenarları eski tahtadan.Oralardan oyup içeri girebiliyorlar.Giriş çıkış yerleri belli değil zaten evin her tarafı oyuk,resmen davetiye.Kökten evden def etmem lazım,kaşıntı tuttu ya orama burama karınca girmiş gibi hissediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So-What -- 28 Mayıs 2010; 22:04:35 >

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

Öldüremiyorumda Harbi sövecem çok sinirleniyorum.2.5lt kolanın içine girmiş itler.Döktüm hepsini

Aynen ya,şekerli bişey içmeye çekiniyorum daha içerken bardağa hücum etmeye çalışıyorlar,sehpanın üstünden karınca ayıklıyorum ya.
    Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.
  • demin odamın camını açtım...
    8.kat olmasına rağmen uçan karıncalar istila ettiler xD
    kamikaze gibi odamın camından içeri dalıyorlar... hemen kapattım valla
  • çok berbat bi durum bizim evide basıyorlar her yaz.öncelikle yemek,ekmek vs yerken tabakta ye yerlere dölkülmesin kola fanta fln içceksen mutfak tezgahına yere fln dökmemeye dikkat et evi temiz tut ilaç al hergün sık duvar kenarlarına bu iş tamamdır
    Daha Fazla Göster
  • bak çok basit bir çözüm yolu söyleyeyim. Karıncaların geldiğin yerlere bildiğimiz bebek pudası dök. Karıncalar birbirlerini arkalarında bıraktıkları koku ile takip ederler. bebek pudası o kokuyu önlüyor. Bizim evi bi ara basmışlardı bu yöntemle kurtulduk bebek pudasını karıncaların çıkış noktalarına döktüğünde kafayı yiyorlar resmen nereye gideceklerini şaşırıyorlar. Sonuçları buraya yaz. bekliyorum

Orijinalden alıntı: BruTaLBoY

bak çok basit bir çözüm yolu söyleyeyim. Karıncaların geldiğin yerlere bildiğimiz bebek pudası dök. Karıncalar birbirlerini arkalarında bıraktıkları koku ile takip ederler. bebek pudası o kokuyu önlüyor. Bizim evi bi ara basmışlardı bu yöntemle kurtulduk bebek pudasını karıncaların çıkış noktalarına döktüğünde kafayı yiyorlar resmen nereye gideceklerini şaşırıyorlar. Sonuçları buraya yaz. bekliyorum

Tamam dökeyim de evde karıncaların girip çıkabildiği 1500000 tane yer var.Tüm evi ablukaya almam lazım her taraf pöfür pöfür pudra olur sonra .Olmadı yarın gidip alacağız artık

• yaz gelince ilk aklıma böcekler geliyor benim

Orijinalden alıntı: So-What

quote:

Orijinalden alıntı: BruTaLBoY

bak çok basit bir çözüm yolu söyleyeyim. Karıncaların geldiğin yerlere bildiğimiz bebek pudası dök. Karıncalar birbirlerini arkalarında bıraktıkları koku ile takip ederler. bebek pudası o kokuyu önlüyor. Bizim evi bi ara basmışlardı bu yöntemle kurtulduk bebek pudasını karıncaların çıkış noktalarına döktüğünde kafayı yiyorlar resmen nereye gideceklerini şaşırıyorlar. Sonuçları buraya yaz. bekliyorum

Tamam dökeyim de evde karıncaların girip çıkabildiği 1500000 tane yer var.Tüm evi ablukaya almam lazım her taraf pöfür pöfür pudra olur sonra .Olmadı yarın gidip alacağız artık

her yere dökeme de yoğun oldukları yere dök. öyle pofur pofur olmuyor merak etme

• geçen yıl bizim evde de çıkmıştı karınca. ilk başlarda tek tük görünüyodu, bigün mokunu çıkardıkar tek sıra halinde evi işgal etmeye başladılar. ben de sırayı takip ettim, çıktıkları yeri buldum. bastım sıcak silikonu, tıkandılar orda bidaha evde karınca görülmedi

Orijinalden alıntı: Garip oğlan

Karıncalar mübarek hayvanlardır onları öldürmenize gerek yok bi ekmek verseniz bakın ne kadar mutlu olur o hayvanlar mübarekler tüm gün çalışıyolar.Allah emekleri karşlıksız bırakmaz

ibretlik paylaşım.

@BruTaLBoY doğru söylemiş pudra etkili çözüm
    Bir de bir ilaç daha vardı,pudra gibi beyaz toz haline,kokusu biraz daha keskindi ama adına hatırlayamadım

2/3 bardak su, 1/3 beyaz sirke ve 2-3 kaşık bulaşık sabunu karıştırarak oluşturacağınız karışımı karıncaların geldiği bölgelere serpin.

Birçok karıncanın geldiği bir yol varsa buraya bebek pudrası serpin. Pudra karıncaların koku izini bloke eder. Evinizdeki karıncalar dönüş yolunun kaybederler.Gelecek olanlar yolu kaybettikleri için bir daha dönemezler. Bu metodda karıncaların geldiğin yerin doğru tesbit edilmesi gerekir aksi takdirde gelmeye devam edeceklerdir.

Ayrıca tuz, borik asit, öğütülmüş kahve, kurutulmuş nane, sirke, karabiber de karınca gelmesini engelleyici maddelerdir. Karıncaların geldiği yerlere serpiniz. Borik asit ve diğerlerini insanlarada zararlı olduğundan görünmez yerlerde (çocuklara dikkat) kullanmaya dikkat ediniz.

Narenciye kabuklarını (limon v.s.) su ile mixerde karıştırıp karınca deliklerine dökün

• Kesin ve kolay çözüm borik asit. eczanelerde var. http://samilkorkmaz.blogspot.com/2006/02/karnca-ilac.html

he still waiting for god's choice
  • Dün işyerinde gördm bunları ,içeri bir girdim ne giişti ama şartelleri felan kaldırmadan bir baktım otoban gibi yol ytapmışlar mutfağa doğru yol alıorlar.Takip ettim mutfakta birikmişler. Hemen paspası ıslattım ve alayını geberttim, çünkü biliyorum bunlara hadi gidin desen gitmezler illaki öldüreceksin bu şerefsizleri milletin rızkını gelip yemeye hırsızlık yapmaya bayılıyorlar. Hepsini öldüreceğim nerede görürsem işyerinde evde mutfakta hepsini tek tek geberticem.

Bunu sıcaklar daha tam başlamadan al ve tüm kapı pencere etrafına boydan boya sık. Sadece yere değil tüm çerçeveye. Ama kesin köpük olanından al.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.