Şimdi Ara

Sivilce yapmayan yiyecek yok kafayı yemek üzereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Et süt yumurta beyaz karb. lan zaten bunlar disinda bir sey yemiyok be yiyim aga o zaman sebze mi yiyim sadece ney la bu yeter la 20 yaşına geldim 15 yaşındaki ergenin benimkinden temiz yüzü var neydi lan bu yeter lan allah beni buglumu yaratmış ne yapmis update istiyom biktim lan dejenere insanmiyim la ben alt sürümmüyüm olm ben nerden aliyoz bu updatei kafayı yedim lan cildiriyom oğlum delirtmeyin adamı lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çikolata Sivilce Yapar mı? Ve Sivilce Yapmayan Yiyecek Yok Mu?

Sivilce, ergenlik çağında veya sonrasında ortaya çıkabilen yaygın bir cilt sorunudur. Belirli gıdaların sivilce oluşumuna katkıda bulunabileceğine dair yaygın bir inanış olsa da, bu konuda bilimsel kanıtlar sınırlıdır.

Çikolata ve Sivilce Arasındaki Bağlantı

Çikolatanın sivilce oluşumuna neden olduğu yönünde bir görüş vardır. Bunun nedeni, çikolatanın kakao içermesidir. Kakao, iltihaplanmaya neden olabilecek teobromin ve kafein gibi bileşikler içerir. Ancak bu bileşiklerin miktarı çikolatada oldukça düşüktür ve sivilceye neden olmak için yeterli olduğu kanıtlanmamıştır.

Sivilce Yapmayan Yiyecekler Var mıdır?

Herhangi bir yiyeceğin sivilce yapmaması garanti değildir. Sivilce oluşumuna katkıda bulunabilecek faktörler arasında genetik, hormonlar ve stres de yer alır. Bununla birlikte, bazı yiyecekler sivilce oluşumunu azaltmaya yardımcı olabilir.

Sivilce Oluşumunu Azaltabilecek Yiyecekler:

• Meyve ve sebzeler (antioksidanlar ve vitaminler içerirler)
    • Yağsız proteinler (sağlıklı bir cilt için kolajen üretimine yardımcı olurlar)
    • Tam tahıllar (lif içerirler, bu da hormonal dengeyi düzenlemeye yardımcı olabilir)
    • Yeşil çay (antioksidanlar içerir)

Özetle:

Çikolatanın sivilceye neden olduğuna dair bilimsel kanıtlar sınırlıdır. Bununla birlikte, bazı yiyecekler sivilce oluşumunu azaltmaya yardımcı olabilirken, herhangi bir yiyeceğin sivilce yapmayacağı garanti edilemez. Sivilce konusunda endişeleriniz varsa, bir dermatoloğa danışmak en iyi seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Nası başlık la bu?

• Az çek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Az çek.

Kime göre neye göre az. Günde 3 benim için azdır mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBN -- 8 Aralık 2015; 12:42:18 >
  • Süt olarak keçi sütü yumurta olarak da bıldırcın yumurtası dene.
  • 31 sivilce yapmıyor diyeni zenciler kovalasın

Bal gibide yapıyor aga haftasonu çavuşa az hareket yaptırayım dedim ertesi gün mayın tarlasına döndü yüzüm. Hormonal dengeyi bozuyor
  • SÜT harici hiçbirşey sivilceye neden olmaz yediğiniz çikolata şeker ne yerseniz yiyin sivilce yapmaz tamamen psikolojik sivilce stres veya karaciğerden dolayı çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kafada sivilce yapıyomuş
  • Allah'ın sevmediği kulusun.
  • Hayaller Marsmallow hayatlar Jelly Bean

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yiyecekler sivilce yapmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

Yiyecekler sivilce yapmaz.

Fazla alınımda karaciğeri etkilediği için sivilce yapar, ama fazla tüketimde.düzenli beslenme, bol su içme, çavuşla uğraşmama ve spor yapıp düzenli olarak ter atarsa sivilce diye bişey kalmaz adamda (tab2 cilt bakım ürünlerini de kullanmalı)

•  Sivilce yapmayan yiyecek yok kafayı yemek üzereyim

Salatalık ye aynı ceko gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roaccutane kullandım,hayvan gibi burger pizza cips yesem bile hiç sivilce yapmıyor artık
  • düzenli cek haftada 3cekıyosanda gününü falan ayarla. bariz çekirdek yeme. cips vesaire beyaz et ye bol
  • Çok tatlı bu ceko ya.

• Bende ayni sorundan muzdaribim, ana benim genelde tiras olduktan sonra cok cikiyor

• Yiyeceklerle alakası yok demişti 2 yıl önce gittiğim cilt doktoru.

• quote:

Orijinalden alıntı: NBN

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Az çek.

Kime göre neye göre az. Günde 3 benim için azdır mesela.

Haftada 1 çek. Günde 3 nedir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.