Şimdi Ara

Karım beni aldatır diye çok korkuyorum kafayı yicem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaş 26 evli değilim ve evlenmek istemiyorum çünkü karım beni aldatır diye korkuyorum. nedense kadınlara hiç güvenmiyorum. çok iki yüzlü ve yalancı geliyorlar bana. hiç ummadığınız kızlar çok farklı çıkabiliyor. sinirlerim bozuldu iyice.

• Korktuğun başına gelirmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ver eline cocugu al elinden interndti aldatacak erkek bulamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: MUCAH1T

Ver eline cocugu al elinden interndti aldatacak erkek bulamaz

öyle olmuyor işte aga. ne hatunlar gördüm ben.
  • Aldatan kadın illa açık veriyor yakalamamak anlamamak mümkün değil. basarsın tekmeyi açarsın bir tazminat davası ( evet aldatılırsan tazminat isteme hakkın var ) nasıl olsa ödemeyecek süründürürsün köpek gibi peşinde dolanır.

Her türlü intikamını alırsın. Çoluk çocuğun olursa mahkemeler evrensel ahlak kurallarını benimsediğinden dolayı o kadına çocuklar asla verilmez. Çocukların velayetin alır göstermezsin ahlakları bozulmamış olur.

Mis gibi geçinir gidersin.

Yani bu yazının özeti yaparsa kendine yapar sana bir şey olmaz. Sen onu başından attığın zaman o seni aldattığı adama yamanıcak. O adam için sorumluluğunu almadığı kadınla birlikte olmak güzel ama kadın onun üstüne kalınca bir tekmede o vurur. Olan ona olur. Sen neden dert ediyorsun.
  • Ben 23 yaşındayım. Bu zamana kadar kız eline değmedim. Eğer evlenirsem, aldatacak fırsat bırakmayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Aldatan kadın illa açık veriyor yakalamamak anlamamak mümkün değil. basarsın tekmeyi açarsın bir tazminat davası ( evet aldatılırsan tazminat isteme hakkın var ) nasıl olsa ödemeyecek süründürürsün köpek gibi peşinde dolanır.

Her türlü intikamını alırsın. Çoluk çocuğun olursa mahkemeler evrensel ahlak kurallarını benimsediğinden dolayı o kadına çocuklar asla verilmez. Çocukların velayetin alır göstermezsin ahlakları bozulmamış olur.

Yani bu yazının özeti yaparsa kendine yapar sana bir şey olmaz. Sen onu başından attığın zaman o seni aldattığı adama yamanıcak. O adam için sorumluluğunu almadığı kadınla birlikte olmak güzel ama kadın onun üstüne kalınca bir tekmede o vurur. Olan ona olur. Sen neden dert ediyorsun.

valla reis erkek istediği zaman kadın bulur kaybeden kadın olur ayrıcaaa ben karımın sevgilimin gidipte elalemin erkekleriyle kankadır arkadaştır olmasına izin vermem en fazla iş arkadaşı olur meraba meraba o kadar zaten evleneceğim kadın o süslü pakizler dötüne kadar şort giyen amerikan bayrağı tshirti giyen makyajlı kezbanlardan olmaz.
    yani gözüm arkada kalmaz.
    son olarak evlendiğim andan itibaren eşimle ortak facebook hesabı kullanırım instagram falan yok kime beğendirecek kendini bi kadın instagramı kendini göstermek için kullanır telefonuda evde masanın üzerinde olur öyle telefonla haşır neşırde olmaz yani ben alacağım kadını biliyorum ortam kızları kendini belli eder.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xassemer

quote:

Aldatan kadın illa açık veriyor yakalamamak anlamamak mümkün değil. basarsın tekmeyi açarsın bir tazminat davası ( evet aldatılırsan tazminat isteme hakkın var ) nasıl olsa ödemeyecek süründürürsün köpek gibi peşinde dolanır.

valla reis erkek istediği zaman kadın bulur kaybeden kadın olur ayrıcaaa ben karımın sevgilimin gidipte elalemin erkekleriyle kankadır arkadaştır olmasına izin vermem en fazla iş arkadaşı olur meraba meraba o kadar zaten evleneceğim kadın o süslü pakizler dötüne kadar şort giyen amerikan bayrağı tshirti giyen makyajlı kezbanlardan olmaz.
    yani gözüm arkada kalmaz.
    son olarak evlendiğim andan itibaren eşimle ortak facebook hesabı kullanırım instagram falan yok kime beğendirecek kendini bi kadın instagramı kendini göstermek için kullanır telefonuda evde masanın üzerinde olur öyle telefonla haşır neşırde olmaz yani ben alacağım kadını biliyorum ortam kızları kendini belli eder.

o kadar da abartma. baskı yaparsan daha beter olur bence.

• Birazdan konuya çarşaflılarda aldatıyorcular damacanayada tecavüz ediyocularcular doluşur
  • Bakire temiz kız pls
  • quote:

İyi kafan varmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

Ben 23 yaşındayım. Bu zamana kadar kız eline değmedim. Eğer evlenirsem, aldatacak fırsat bırakmayacağım.

Ne gibi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Pengarox

quote:

Ben 23 yaşındayım. Bu zamana kadar kız eline değmedim. Eğer evlenirsem, aldatacak fırsat bırakmayacağım.

Ne gibi hocam

• Kadın aldatmadan o aldaticak

• Benımde çekindigim durumlardan biri eğer öle bi durumunu yakalarsam direk boşanırım zaten aldatan kadın kendini belli eder.Huzursuz olur hareketleri değişir vs.
  • Bakir Tarayıcı Free Edition [ver:19.1159free]
    Bileşenler çalışıyor...
    [
    html:5.0
    ver:chrome-safari
    program system package:10006bytes/10006bytes
    sensor, the HTML code for the compiler is loading...
    SUCCES!
    ]
    TR=LANGUAGE.
    ERKEK:99.77 (102DE 101 BAKİR KONUYA GİRDİ!)
    BAĞYAN: PAİD SÜRÜME GEÇİNİZ! (İSİMLER VE ADRES DE HEDİYEMİZ (NAUGHTY GİF)]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim memleketimde ailece aynı apartmanda kalan geniş bir aile vardı. Anne babaları bir dairede, diğer kardeşler birer dairede kalıyor ve apartman komple onların. Asgari ucretle çalışan adam işe gittiğinde karısı eve adam getiriyor. Çocukları görünce onlara "bu sizin dayınız, babanız sevmiyor diye gizli getirdim" diyor. Tabi olay ortaya çıkınca ayrıldılar.

Düşün bu olayın olduğu apartman komple kocasının akraba/ailesi ile dolu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

quote:

Orijinalden alıntı: Pengarox

quote:

Ne gibi hocam

ahahha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

Kadın aldatmadan o aldaticak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.