Şimdi Ara

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.144
Cevap
102
Favori
641.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Averell Dalton

Arkadaş bu uluslar arası pim e gelen kargolar neye göre hareket ediyor 16 sında pim e gelen 2 kargom hala geldiği gibi bekliyor arkadaşınki 19 unda geldi bugün çıkış yapmış diğer bir kargo da bugün gelip bugün çıkış yapmış. Acaba keyfinden mi belirtiyorlar 1 hafta. Hiç bir işlemde yapılmıyor ki ne gümrüğe gönderiyorlar ne iade olarak geri çine gönderiyorlar nede adresine gönderiyorlar paket uluslar arası pim de neyi bekliyor acaba

Gelen kargo firması önemli yoğun bir kargo firması ise en çok 2 gün beklerdi,PİM'de enteresan olaylar yaşanıyor son zamanlar da özellikle yasaklı ürünlerle ilgili paketleri birleştirme aynı ad soyad adres v.s. kontrolleri başlamış olabilir son zamanlarda bu tür şeyler duyuyorum.1 hafta hiç duymamıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Martin

quote:

Orijinalden alıntı: leEco

Kargo ücretini de iade etti mi?

Kargo zaten ücretsizdi alırken...

Paramı iade alırkende kargo parası talep etmedi.

benımde 2 parca halınde yolladı 1. parcada tel vardı takıldı 2. parcada sarj aletı vardı o geldı sıze ne zaman dıspute acmam lazım kargo suan ukımde beklıyor hafta arası gerı donuse gıder satıcının elıne varıncamı açmam gerek acaba suan satıcı mesaja cevap vermıyr
  • Arkadaslar bu kargo haraketinden anlayan varsa bana aciklayabilirmi
    20 gun oldu

GÖNDERİNİN HAREKETLERİ
    SIRA TARİH SAAT İŞLEM TÜRÜ AÇIKLAMA İŞLEMİ YAPAN
    PTT İŞYERİ/ŞUBE iLÇE İL
    1 12/03/2016 12:23:00 Gonderi musteriden alinmistir Receive item from customer (Otb) - - China (Yurt Disi)
    2 14/03/2016 16:47:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - China (Yurt Disi)
    3 01/04/2016 12:42:02 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) - - Turkey
    4 01/04/2016 15:40:54 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - - Turkey
    5 01/04/2016 15:40:54 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilmycry_87

quote:

quote:

benımde 2 parca halınde yolladı 1. parcada tel vardı takıldı 2. parcada sarj aletı vardı o geldı sıze ne zaman dıspute acmam lazım kargo suan ukımde beklıyor hafta arası gerı donuse gıder satıcının elıne varıncamı açmam gerek acaba suan satıcı mesaja cevap vermıyr

Disputeyi şimdiden açın zaten 30 gün süresi var geri gidip eline ulaşması 1,5 haftayı bulur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: devilmycry_87

quote:

quote:

Disputeyi şimdiden açın zaten 30 gün süresi var geri gidip eline ulaşması 1,5 haftayı bulur.

Dispute acayim o zaman tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: bearpear

quote:

Orijinalden alıntı: Amosis

Arkadaşlar burada birbirimize yardımcı olmak yerine tartışıyoruz herkesin düşünce ve yorumu kendisine aittir
    Bence tartışmaya değecek bir konu degil rica ediyorum kapatın bu konuyu

Hocam ben de tartışmaya değer bir mevzu olduğunu düşünmüyorum, sadece bildiğim şeyleri size aktararak kargonuzun gümrüğü atlattığına dair içinizi rahatlatmak istedim ama arkadaş bilmediği konu hakkında biliyormuşcasına karşıt bir görüş beyan edince olay uzadı da uzadı. Neyse siz ürününüzü aldığınızda buradan yazarsanız arkadaş da susar sanırım..

bak birader, ptt çalışanı değilisn pim/ukim/avpim görevlisi değilsin, bu kadar kesin konuşacak bilgin de yok. 3-5 siparişine istinaden burda işin uzmanı görüyorsun kendini. ben de senin söylediğinin aksini iddia etmedim, dış kapının mandalı olduğun bir kurumun işleyişi hakkında kesin şeyler yazıp olası bir yanlış bilgilendirme yapma dedim. artık sen lafı nerenden anladın bilemiyorum.

hadi cevap ver, burda herkes adres giriliği anda olay bitmiştir diyor, e o zaman harekette neden yazmıyor dedik sana cevap veremiyorsun. ikisi de torba kapandı, ama birinde adres var diğerinde yok. bal gibi anladın yaptığın yanlışı da nerden nasıl kıvırırım diye uğraşıyorsun.

şimdi çıkıp ta hareketler siliniyor deme, onu herkes tecrübe etmiştir, işte sırf bu yüzden herşeyi biliyorum tavbrında mesaj yazmaman lazım da kime diyoruz. asıl hesabı banlı fake üye seni.

• Ya arkadaş bu sonu DE ile biten kargo hangi şirket oluyor..anlamadım gitti..internette dhl diye geçiyor...dhl ninde mi bu tür kodu var arkadaş nedir bu dhl ise zaten oyarım o kamera satıcısını

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Ya kardeş, sabahtan beri amma boş yaptın sen. Bi laf vardır edilmiş kaba etin davası diye... Aradan 9 saat geçmiş hala bik bik ediyorsun. Sana iki kelam ettim, baktım anlayacağın yok, konu kapansın uzamasın diye muhatap olmayayım dedim, en son yazdığına cevap dahi vermedim. Ama sen anlamamakta ısrar ediyorsun. Amosis arkadaşımın paylaştığı görsellerde alıcı bilgileri yok, ALICI BİLGİLERİ YOK. YOK. YOK. Anlamıyorsan daha fazla zorlama gözünü seveyim, benim de sinirlerimi zıplatma. Sana PTT'nin işleyişi 1-2-3-4 diye cilt halinde kitap yazamam. Hıncını alamayıp, vereceği cevabı 9 saatte anca düşünen, son 3 mesajında da feyklerle muhatap olamam deyip ısrarla muhatap olmaya devam eden biriyle de ben daha fazla konuşamıycam. Bundan sonra yazdığın cevapları görmeyecem. 3 yıldır forumda blokladığım ilk kişisin. Hayatta başarılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: netmania

Ya arkadaş bu sonu DE ile biten kargo hangi şirket oluyor..anlamadım gitti..internette dhl diye geçiyor...dhl ninde mi bu tür kodu var arkadaş nedir bu dhl ise zaten oyarım o kamera satıcısını

DE post Alman postası oluyor hocam, devlet postası yani özel değil.
  • bearpear kullanıcısına yanıt
    Çok sağol,vay arkadaş nerden bulmuşlar bu alman postasını

• Allah askına yeter artık kapatın bu meseleyi
    Pişman oldum yazdığıma

• quote:

Orijinalden alıntı: bearpear

Ya kardeş, sabahtan beri amma boş yaptın sen. Bi laf vardır edilmiş kaba etin davası diye... Aradan 9 saat geçmiş hala bik bik ediyorsun. Sana iki kelam ettim, baktım anlayacağın yok, konu kapansın uzamasın diye muhatap olmayayım dedim, en son yazdığına cevap dahi vermedim. Ama sen anlamamakta ısrar ediyorsun. Amosis arkadaşımın paylaştığı görsellerde alıcı bilgileri yok, ALICI BİLGİLERİ YOK. YOK. YOK. Anlamıyorsan daha fazla zorlama gözünü seveyim, benim de sinirlerimi zıplatma. Sana PTT'nin işleyişi 1-2-3-4 diye cilt halinde kitap yazamam. Hıncını alamayıp, vereceği cevabı 9 saatte anca düşünen, son 3 mesajında da feyklerle muhatap olamam deyip ısrarla muhatap olmaya devam eden biriyle de ben daha fazla konuşamıycam. Bundan sonra yazdığın cevapları görmeyecem. 3 yıldır forumda blokladığım ilk kişisin. Hayatta başarılar...

lan işim gücüm yok sana vereceğim cevbı mı düşünücem, iyi ki yarın cevap vermedim 24 saat düşünmüşsün diyecktin :D

sen zaten anlamak istesen benim bir duruma göre yazmadığımı anlardın da o zekanı ptt işleriyle baya kurcaladığın için olsa gerek anlamakta zorluk çekiyorsun hala.

3 senelik hesap geyiğini de geçelim bi zahmet :) 2 senede 3 mesaj atıp son 10 günde 10 mesaj atıyorsan feyk hesabın kıralısın, ben asıl hesap ismin ne onu merak ediyorum sadece, yoksa senin gibi zeka küpü ptt ansiklopedisi birisiyle niye muhatap olmiyayım :)

bak bilale anlatır gibi anlatıcam sana, belki anlarsın bu şekilde.

sen gümrüğe sevk edilenlerde bu şekilde bildirim olur demişsin, ben de sana gümrüğe sevkedilmiş ama bu şekilde bildirim olmayan bir ekran gösterdim, bana adres yazıyor yazmıyor geyikleri yapma. çok mu zordu evet %1 de olasa dediğim gibi olmayabilir demek ? sanırsın pttnin allahı adam da her dediğim doğru kabul edilecek geyiklerindesin.

forumda 20 mesajın yok artistliğinin haddi hesabı yok.

3 ay önce kardeşim telefonu Türkiyeye nasıl getirir diye soran adam gelmiş buda artislik yapıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 23 Nisan 2016; 1:16:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: netmania

Çok sağol,vay arkadaş nerden bulmuşlar bu alman postasını

yanlız kameralarda sıkıntı li aksiyon kamera ise baya geri giden oldu.
  • 4PX Singapore Post OM Pro tecrübesi olan arkadaş var mıdır? Çok acayip bir kargo sistemiyle karşı karşıya kaldım da...

• complete_ kullanıcısına yanıt
    aksiyon değil hocam..ayrıca gümrükte neyin bokunu çıkarıyosa millet o ürün sıkıntıya giriyo benim gördüğüm..

• quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

4PX Singapore Post OM Pro tecrübesi olan arkadaş var mıdır? Çok acayip bir kargo sistemiyle karşı karşıya kaldım da...

singapurpostun yenı halı herhalde ben kullandım 15 gunde gelıyor
  • GÖNDERİNİN HAREKETLERİ
    PTT İŞYERİ/ŞUBE iLÇE İL
    1 09/04/2016 19:39:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - Singapore (Yurt Disi)
    2 12/04/2016 23:15:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Send item abroad (EDI-received) - - Singapore (Yurt Disi)
    3 20/04/2016 15:32:13 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) - - Turkey
    4 22/04/2016 15:48:15 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - - Turkey
    5 22/04/2016 15:48:15 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    6 22/04/2016 18:12:58 Torba Kapandı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    Bu sayfayı yazdır

bu gönderinin durumu nedir dostlar? aynı zaman da gelen paketin birisi yaşadığım ile geldi bu gün ama diğeri yukarıda ki gibi kaldı?

• quote:

Orijinalden alıntı: beytom

GÖNDERİNİN HAREKETLERİ
    PTT İŞYERİ/ŞUBE iLÇE İL
    1 09/04/2016 19:39:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - Singapore (Yurt Disi)
    2 12/04/2016 23:15:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Send item abroad (EDI-received) - - Singapore (Yurt Disi)
    3 20/04/2016 15:32:13 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) - - Turkey
    4 22/04/2016 15:48:15 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - - Turkey
    5 22/04/2016 15:48:15 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    6 22/04/2016 18:12:58 Torba Kapandı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    Bu sayfayı yazdır

bu gönderinin durumu nedir dostlar? aynı zaman da gelen paketin birisi yaşadığım ile geldi bu gün ama diğeri yukarıda ki gibi kaldı?

Hocam ekran görüntüsü koymadığın için bir şey demesi zor. Şu aşamada eğer ki alıcı bilgilerin görünüyorsa paket ukim yolcusu, yoksa p.tesi elinde...

•  Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D6F833F4D -- 23 Nisan 2016; 23:37:21 >
  • ukim'e gidiyor hocam yasaklı bişey değilse her türlü ulaşır elinize
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.