Şimdi Ara

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.144
Cevap
102
Favori
640.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bearpear

ukim'e gidiyor hocam yasaklı bişey değilse her türlü ulaşır elinize

Hocam paket yaşadığım şehire geldi :) insallah pazartesi teslim alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuuuhhh... tadım tuzum kaçtı.... ile gelen paketin alıcı bilgisi yokmuş ama bunda var.... inşaallah gümrük işi mutlu son bulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amosis

quote:

Orijinalden alıntı: bearpear

ukim'e gidiyor hocam yasaklı bişey değilse her türlü ulaşır elinize

Hocam paket yaşadığım şehire geldi :) insallah pazartesi teslim alıyorum

Hayırlı olsun tekrardan hocam, dediğim gibi sıkıntı yoktu zaten sizin pakette.
  • devilmycry_87 D kullanıcısına yanıt
    TR içindeki takibini yapamıyoruz galiba. Siz takip yapabildiniz mi? Kendi sitesinden baktım da neredeyse 2 haftadır ülkeye giriş yaptı görünüyor.

• Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    Bütün gönderiler PİM'de yani havaalanında bir ön gümrük değerlendirmesinden geçiyor. Bazı paketleri şüpheli görmeyip doğrudan adrese sevk ederken bazı paketler daha ayrıntılı inceleniyor. O yüzden bazı paketler PİM'de diğerlerinden daha fazla bekliyor. Daha önce PTT'ye 1 hafta PİM'de bekleyen pakedimi sorduğumda verilen cevap buydu.
  • GalPal kullanıcısına yanıt
    Hocam peki 1 hafta bekledikten sonra sorunsuzca elinize ulaştı mı? Pime geldikten kaç gün sonra ulaştı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 24 Nisan 2016; 18:35:50 >
  • Aşağıdaki kargomun durumu nedir sizce 4 gündür böyle sizce gümrüğemi takıldı bilgilendirirseniz sevinirim...

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
  • alican53697 A kullanıcısına yanıt
    Yukarıda bilgileriniz girildiğine göre ukim yolcusu Ukimde kargonuz incelenecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: alican53697

Aşağıdaki kargomun durumu nedir sizce 4 gündür böyle sizce gümrüğemi takıldı bilgilendirirseniz sevinirim...

takılmıs buyuk olasılıkla pakette tabletmı var baya agır

• quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

TR içindeki takibini yapamıyoruz galiba. Siz takip yapabildiniz mi? Kendi sitesinden baktım da neredeyse 2 haftadır ülkeye giriş yaptı görünüyor.

benım oyle paketım geldı son 15 gun ıcerısınde tr takıbı yaptım ptt uzerınden
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilmycry_87

quote:

Aşağıdaki kargomun durumu nedir sizce 4 gündür böyle sizce gümrüğemi takıldı bilgilendirirseniz sevinirim...

tablet felan yok vr gözlük 2 adet yasaklı ürün değil ve 75 euro altı belki paketten takılmıstır kutulu olduklarından umarım vergi ödemek zorunda kalmayız

• quote:

quote:

quote:

tablet felan yok vr gözlük 2 adet yasaklı ürün değil ve 75 euro altı belki paketten takılmıstır kutulu olduklarından umarım vergi ödemek zorunda kalmayız

Yasaklı ürün değil hocam bende aldım 2 adet gelir yakında ama kargo ağır ona ufaktan olsa ücret çıkartır bunlar ben 2 parça halinde almıştım ikiside pes pese geldi direk

• Dün gearbest.com üzerinden Aldığım Cep Telefonu Full Kutu İçeriği İle Bugün Kargoya Verildi.
    Burada Günlük Kargo Durumunu Yazmaya Çalışacağım, Ürün Basit Bir Cep Telefonu, Amacım Gümrükten Geçip Geçmeyeceğini Test Etmek Ve Burada Paylaşmak, Bunun Sebebi Birçok Arkadaşımız Neyin Ne olduğunu Bilmeden Yurt dışından Ürün Almakta Ve Her Aşamasını Birilerine Sormakta.
    Umarım Telefonum Sorunsuz Bi Şekilde Elime Ulaşır
    Not: Bu Yurtdışından Gelen 300. Siparişim :D
  • yolgezer2001 Y kullanıcısına yanıt
    yani sizinki gümrükten geçerse,bu herkesin ki geçer anlamına mı gelecekben bunu çıkardım yazınızdan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yasaklı ürün değil hocam bende aldım 2 adet gelir yakında ama kargo ağır ona ufaktan olsa ücret çıkartır bunlar ben 2 parça halinde almıştım ikiside pes pese geldi direk

ben de ayrı ayrı verseydim keşke ama oldu bir defa şimdi baktım güncelleme yapmışlar ptt iş yerinde bekliyor ukimde nasıl olcak şimdi bekliyeceğim mi adrese ne zaman gelir sizce

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben de ayrı ayrı verseydim keşke ama oldu bir defa şimdi baktım güncelleme yapmışlar ptt iş yerinde bekliyor ukimde nasıl olcak şimdi bekliyeceğim mi adrese ne zaman gelir sizce

Yarın belli olur sonucu ama geçer büyük ihtimal iade olmaz bu tarz urunler

• yolgezer2001 Y kullanıcısına yanıt
    Bakalım geçecek mi?

• Hayır Dostum tabiki bu söz konusu bile olamaz ancak Benim Kutumun Üzerinde
    cep telefonu 19.99
    şarj cihazı 0.01 yazıyor bu testimde sadece gümrüğün kutu üzerine mi yoksa içeriğine mi bakıyor yada denk gele bi kutuyu açıp şansına mı yakalıyor onu deneyeceğim sadece.
    ha bide amacım şow yada reklam değil sadece unutmadığım sürece kargonun günlük hareketlerini paylaşacağım.
  • alican53697 A kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde 4 tane güneş gözlüğü var pakette 11 gündür bir işlem yapılmadan bekliyor upim de.

• quote:

Orijinalden alıntı: yolgezer2001

Hayır Dostum tabiki bu söz konusu bile olamaz ancak Benim Kutumun Üzerinde
    cep telefonu 19.99
    şarj cihazı 0.01 yazıyor bu testimde sadece gümrüğün kutu üzerine mi yoksa içeriğine mi bakıyor yada denk gele bi kutuyu açıp şansına mı yakalıyor onu deneyeceğim sadece.
    ha bide amacım şow yada reklam değil sadece unutmadığım sürece kargonun günlük hareketlerini paylaşacağım.

bu iş duruma göre değişiyor

durum dediğim memura göre

gelen kargoyu kim ukime yada diğer yerlere gönderecek o anda hangi memurun eline geçerse paket ebatı çok büyük değilse direk alıcıya gönderebilir.

yani küçük bir paketin üzerinde bazuka yazsa eğer o memur okumuyorsa barkodu göz kararı ayırıyorsa yine bu paket geçebilir.

Bazıları üzerinde telefon ve gerçek değeri (220 usd ) yazmasına rağmen kutulu vs. geçiyor

yani bu işin matematiğinin olduğuna inanmıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.