Şimdi Ara

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.144
Cevap
102
Favori
641.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bearpear

Pazartesi elinizde

inşallah hocam :) ama takılan diğer arkadaşların resimlerine baktım onlardada ptt iş yerine sevk edildi dedikten sonra ukim e gitmiş.ukim'e giren de zor çıkıyor :(
    adres bilgisi vs. girilmediği için mi kontrolden geçti dediniz ?
  • Amosis kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin paket gümrüğü atlatmış, eğer pim'den sonra gümrüğe sevk edildi deseydi ukim'e gidecekti ama torba kapandı diyor. Bu aşamadan sonra ptt iş yerine sevk edildi diyecek ve bulunduğunuz yerin dağıtım merkezine doğru yola çıkacak.
  • quote:

Hocam sizin paket gümrüğü atlatmış, eğer pim'den sonra gümrüğe sevk edildi deseydi ukim'e gidecekti ama torba kapandı diyor. Bu aşamadan sonra ptt iş yerine sevk edildi diyecek ve bulunduğunuz yerin dağıtım merkezine doğru yola çıkacak.

evet hocam çok güzel bi haber verdin bana Allah razı olsun :) şuanda PTT İşyerine Sevk Edildi yazıyor
  • quote:

o kadar kesin değil bence bu durum. ptt işyerine sevk edildi dediği ukim de olabilir diye düşünmekteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

o kadar kesin değil bence bu durum. ptt işyerine sevk edildi dediği ukim de olabilir diye düşünmekteyim.

adres bilgisi kayda geçtiğinde kesin takıldı diye biliyorum.peki ukimden önce adres bilgisi girebiliyorlarmı?
  • Amosis kullanıcısına yanıt
    adres girilince kesin takıldı deniyor ama ukim öncesinde mi sonrasında mı onu bilemiyorum :) torba kapandı işlemi paket bir yerden ötekine sevk edildiğinde yazan standart bi durum, bazı takiplerde ptt işyerine sevkedildi dediği ukim de olabiliyor.

ama son günlerde yasaklı maddeleri geçen de oldu, belki denetimi düşürdüler azcık :D

paket işlemleri takip etmek görüp görülebilecek en korku filminden bile beter, benim paket 3 gün hareketsiz kaldı kalp krizi geçiriyordum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 22 Nisan 2016; 13:08:38 >
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Öyle öyle, rahat ol. Tecrübe konuşuyor. Arkadaşım ürünün hayırlı olsun şimdiden.
  • quote:

adres girilince kesin takıldı deniyor ama ukim öncesinde mi sonrasında mı onu bilemiyorum :) torba kapandı işlemi paket bir yerden ötekine sevk edildiğinde yazan standart bi durum, bazı takiplerde ptt işyerine sevkedildi dediği ukim de olabiliyor.

ama son günlerde yasaklı maddeleri geçen de oldu, belki denetimi düşürdüler azcık :D

paket işlemleri takip etmek görüp görülebilecek en korku filminden bile beter, benim paket 3 gün hareketsiz kaldı kalp krizi geçiriyordum :D

ukim e gönderilen paketler gönderildikten 1-2 saat sonra ukim girişi yapılıyor sanırım yakın bu binalar.
    3-4 saate bi değişiklik olmazsa demekki yaşadığım ile geliyor
    en azından öyle ümit ediyorum
    Allah razı olsun @bearpear

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amosis -- 22 Nisan 2016; 13:12:51 >

• quote:

Öyle öyle, rahat ol. Tecrübe konuşuyor. Arkadaşım ürünün hayırlı olsun şimdiden.

biz ne tecrubeli arkadaşlar gördük :) paket sahibi için umarım dediğiniz gibidir de bu kadar iddialı konuşmamayı öğrenmek lazım :)
    :) tecrübenin yanında zeka da önemli tabi. Arkadaş ürünü aldığında bu konu altında paylaşımını yazar o zaman görüşürüz. Şimdilik bye
  • quote:

:) tecrübenin yanında zeka da önemli tabi. Arkadaş ürünü aldığında bu konu altında paylaşımını yazar o zaman görüşürüz. Şimdilik bye

Sana iddialı konuşma diyorum, ki bu lafı bahsi geçen arkadaşın siparişi için değil genel anlamda diyorum da anlama zorluğun da var sanırım, ama bunu da tecrübe sahibi olduğunu yazıp eksiğinin ne olduğunu da yazarak kendin açıkladığın için te teşekür ederim. İnsanın kendini bilmesi de güzel bişey :)

he bu arada asıl hesabınla gelirsen memnun oluruz sayın fake bey :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 22 Nisan 2016; 13:33:42 >
    Ben de sana iddialı konuşmakla bildiğini konuşmak arasındaki farkı öğretmeye çalışıyorum ama bunu öğrenmek için bi önceki mesajımda bahsettiğim şey lazım tabii. Tekrar söylüyorum, iddialı konuşmuyorum, sadece bildiğimi konşuyorum. Saygılar...
  • bearpear kullanıcısına yanıt
    bildiğinin doğru olduğunu nerden biliyosun ? :) 3-5 kargon geçti diye torba kapandıktan sonra ukime giden paket olmadığı anlamına mı geliyor bu ? bundan sonra 1 tane bu tip bir durum çıkarsa kabaet olacak mısın buda sayın fake ?

67. sayfaya git bak, orda bir arkadaş 2 tane ss koymuş, birindeki son işlem torba kapandı diyor, diğerinde de ekranın üst kısmının görntüsü var ve isim + adres bilgisi girilmiş.

şimdi isim adres girildiyse takıldı ya da ukime gidecek anlamı varsa bu ne demek ? hareket kısmında da gümrüğe sevkedildi yazmıyor.

üstün zekanla bi açıkla bakalım.

hatta sen zahmet etme ben ss leri boraya koyayım

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

• quote:

bildiğinin doğru olduğunu nerden biliyosun ? :) 3-5 kargon geçti diye torba kapandıktan sonra ukime giden paket olmadığı anlamına mı geliyor bu ? bundan sonra 1 tane bu tip bir durum çıkarsa kabaet olacak mısın buda sayın fake ?

67. sayfaya git bak, orda bir arkadaş 2 tane ss koymuş, birindeki son işlem torba kapandı diyor, diğerinde de ekranın üst kısmının görntüsü var ve isim + adres bilgisi girilmiş.

şimdi isim adres girildiyse takıldı ya da ukime gidecek anlamı varsa bu ne demek ? hareket kısmında da gümrüğe sevkedildi yazmıyor.

üstün zekanla bi açıkla bakalım.

hatta sen zahmet etme ben ss leri boraya koyayım

Öncelikle bilal kardeşim, üstün zekamla açıklama kısmına geçmeden önce sana şu sözü hatırlatmakta fayda görüyorum:
    Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların karşındakinin anlayabildiği kadardır...

Şimdi gelelim üstün zekayla anlatma kısmına, kısa anlatacağım, hiç öyle kendini kasıp geçmiş sayfalardan ekran görüntüleriyle filan uğraşmaya gerek yok, arif olan anlar:

Senin paylaşmış olduğun ekran görüntüleriyle yukarıdaki arkadaşımızın paylaşmış olduğu ekran görüntüleri arasındaki 7 farkı bulmanı rica ediyorum. Belki o zaman aradaki bağlantıyı kurabilrsin. Keşke paylaşmadan önce biraz dikkatlı olup aradaki farkları görebilseydin, belki o zaman bana yakıştırdığın kabaet olma durumuna kendin düşmemiş olurdun.

• Arkadaşlar burada birbirimize yardımcı olmak yerine tartışıyoruz herkesin düşünce ve yorumu kendisine aittir
    Bence tartışmaya değecek bir konu degil rica ediyorum kapatın bu konuyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bearpear kullanıcısına yanıt
    kardeşim sen "eğer pim'den sonra gümrüğe sevk edildi deseydi ukim'e gidecekti ama torba kapandı diyor." yani gümrüğe sevk edildi yazmıyorsa ukime gitmez demişsin. işte buyur, gümrüğe sevk edildi demeden kapanan torba ve muhtemelen ukim yolları. adres kısmı boş dolu orası başka mevzu. mesajdaki farkı ben de gördüm, hatta dikkatini çektiyse son durumdaki arkadaş adres kısmı hangi aşamada yazıyor vs de dedi. hani görmediğimiz bişey değil.

burda senin ukala tavrınla gümrüğe sevk edildi yazmıyorsa sorun yok demendeki hatanı buluyoruz sen hala yağ gibi üste çıkmaya çalışıyorsun.

azcık alçak gönüllü ol, bişey kaybetmezsin. ayrıca orjinal hesabınla gel, feyk hesaplarla muhatap etme bizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amosis

Arkadaşlar burada birbirimize yardımcı olmak yerine tartışıyoruz herkesin düşünce ve yorumu kendisine aittir
    Bence tartışmaya değecek bir konu degil rica ediyorum kapatın bu konuyu

Hocam ben de tartışmaya değer bir mevzu olduğunu düşünmüyorum, sadece bildiğim şeyleri size aktararak kargonuzun gümrüğü atlattığına dair içinizi rahatlatmak istedim ama arkadaş bilmediği konu hakkında biliyormuşcasına karşıt bir görüş beyan edince olay uzadı da uzadı. Neyse siz ürününüzü aldığınızda buradan yazarsanız arkadaş da susar sanırım..
  • arkadaşlar hayır konuşalım hayır olsun. inşaAllah bekleyen herkesin paketi sorunsuzca gelir
  • Arkadaş bu uluslar arası pim e gelen kargolar neye göre hareket ediyor 16 sında pim e gelen 2 kargom hala geldiği gibi bekliyor arkadaşınki 19 unda geldi bugün çıkış yapmış diğer bir kargo da bugün gelip bugün çıkış yapmış. Acaba keyfinden mi belirtiyorlar 1 hafta. Hiç bir işlemde yapılmıyor ki ne gümrüğe gönderiyorlar ne iade olarak geri çine gönderiyorlar nede adresine gönderiyorlar paket uluslar arası pim de neyi bekliyor acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paketler geçmiş uzatmayın,yanlız arkadaş ne aldı ise 3 gün 4 gece bayram yapacak..bari araya girelim de ramazan bayramı ile birleştirelim arkadaşın bayramını.,

not:bazı hareketler ptt tarafından silinir,mesela gümrüğe sevk edildi yazısı , bu silinmesi hiç olmadığı anlamına gelmez.
    not 2: ukim'e giden paketlerin pim kaydını tutar,buda hareketlerde alıcı bilgisi,paket ağırlığı,adres v.s. dir bunlar yazarsa paket ukim'i boylamış demektir.burda paketler kamera eşliğinde açılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 22 Nisan 2016; 19:58:51 >
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.