Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.353
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aras kargo yüzünden 2500 liralık satışım iptal oldu daha 2 hafta oldu İstanbuldaki hp ürünlerinin dağıtımından sorumlu bir bilişim firması adını söylemek istemediğim Aras kargo ile yolladı ve kargonun ertesi gün aradığım gelmesinin imkansız olduğu kargonun istanbuldaki şubeye verildikten 2 gün sonra yola çıkartılıp 3. gün ANTALYA' da olacağı söylendi direk iptal ettim ürün alımını. adamlar iş yapmak için çalışmıyor millete cinnet geçirtmek için zaten en iyi çözüm kargo firmaları ile muhatap etmek yada bankaların satış sorumlusu ile çeneleri sayesinde halledemeyecekleri ve üstesinden gelemeyecekleri konu yok.
  • Istanbul Arnavutköy şubesi rezalet. Her seferinde zaman yetmedi deyip ertesi güne bırakıyorlar. Aras kargodan memnunum. Gerek istanabulda olsun gerek Izmirde hiç beni üzmediler. Gece 10da bile getirmişliği var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 81-İST./CENNET ŞUBESİ ben şubeden memnunum.Son 2 haftadır kargo 1-2 gün geç geliyor.
  • bu ülkenin en kötü şubesi açık ara Yurtiçi Kargo - Karataş Şubesi'dir. bu konuda her türlü iddiaya girerim. kesinlikle dağıtıma çıkmazlar. almaya gittiğinizde ise koskoca bölgede 1 şube olduğu için en az 30 kişilik bir sıra sizi bekler. telefonlara kesinlikle bakmazlar. denemek amaçlı şube içinde aradım kadın telefona yönelmiyor bile.

sırf bu yüzden internette yurtiçiyle satılan birşey varsa almıyorum. ne kadar gerekse fazla verip farklı kargo şirketinden alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroesx

81-İST./CENNET ŞUBESİ ben şubeden memnunum.Son 2 haftadır kargo 1-2 gün geç geliyor.

Cennet subesinde kargoyu bayiden almak tam bir eziyet cok uzun kuyruklar oluyor

• Beyefendi-2 kullanıcısına yanıt
    Kocaeli/İzmit-Aras Kargo Anıtpark ŞB.

Nedense kargolarım hep bu şubeden gelir ve hiçbir zaman zamanında gelmez. Her seferinde gider kargomu kendim alırım. Kargolar da genelde dükkanın önünde yığılı durur.
  • Sinop için 3 kargo hakkında yorum yapabilirim. Aras yurtiçi ve ups. Hiç biriyle sorun yaşamadım ama sıralamam şu şekilde Aras>ups>yurtiçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MalıArapFaiktenAlıyoduk -- 28 Ekim 2015; 19:21:53 >
  • yurtiçi izmir-nokta, çok kötü. şubeyle aramda 1 km falan var. araçla 5 dakika bile sürmüyor. ancak genelde ertesi güne bırakıyorlar. içinde altın olan kargomu da getirmemelerine rağmen teslim edildi yazmaları hiç hoş değildi. şubeye bakıyorum, her gittiğimde arı gibi neredeyse 15 kişi çalışıyor. ama yetmiyor demek ki. tüm firmalarla anlaşma yapmış yurtiçi, ancak altyapıyı geliştirmemiş buna rağmen. ondan dolayı herkes yurtiçi ile sorun yaşıyormuş.
  • Eski meslegim çok zor bir iş, çalışanlara allah sabır versin. Şikayet edenler haklarını arıyorlar ama günde en az 100 küsür adrese gidiyorlar. İnsan kendi evinin merdivenlerini çıkarken yoruluyor, adamlar o kadar adrese gidiyorlar. Biri bekle kontrol edecem der diğeri on kez zile basarsın çıkmaz kapıya sonra ben evdeydim der başkası hemen getir der. Adamlar yetiştiremedigi zamanda niye teslim etmedin diye hem musteriden hemde müdürden fırça yer. Bu az personel ve düşük maaşla calistirildiklarindan kaynaklı.

• Yurtiçi Ankara Türkkonut şubesi berbat. İşini bu kadar berbat yapan bir şube yoktur, güvenliğe kargoyu bırakıp kaçıyorlar, ama aynı bölgeye bakan Aras kargo,ups ve mng çok başarılı.

• Yurtiçi Kargo - İZMİR Bozyaka Şubesi

Yurtiçi veya yurtdışı gönderi olsun farketmez, işyerimi uzak zannedip "o yokuşu kim çıkacak,orayı nasıl bulalım!" diyerek kargomu getirmiyorlar. Bu bir sefer olmadı, en az 4 kez fırça attım. 3'ünde gidip şubeden kendim aldım, birisini 4 gün gecikmeli getirdiler, onda da İstanbul'da üst mertebeliler ile görüşmüştüm.
    Berbat bir firmadır, kesinlikle tercih etmeyin ettirmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nahege270 -- 28 Ekim 2015; 19:43:22 >
  • Aras kargo- Konya/Bosna şubesi
    istanbuldan konyaya 6 günde teslimat yapıyyor.
  • Yurtiçi kargo izmir Buca Şirinyer şubesi tam bir baş belası. Bırakın teslimat ve kargo gelip almayı, kapısına gitseniz kuyrukta yarım saat bekliyorsunuz. Bu ne bügün için böyle yada öncesi için. Her zaman izdiham var. Hiçmi görmüyor bu firmayı yönetenler. Ulen bizde işler kırık, eleman vs tasaruftayız. Bunlarda işler kudurmuş, ama müşteri yi köpek yerine bile koymuyorlar.

Bunların bu şımarıklığının tek nedeni ise bence PTT, asli görevlerini yapmıyor, yapamıyorlar.

• Yurtiçi kargo ile modagramdan aldığım 4 pantolon tam 10 günde geldi. Ama 4 pantolonun 1'i yok. Gelen 3 taneden 2 tanesi pislik içinde... Şikayet ettim iki firmaya da ürünleri iade ettim şimdi şikayetim için oluşturulan kayıtlara dönüş yapmalarını bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aras kargo antakya defne şubesi tam bir rezalet. Ürünüm tam 10 günde geldi. Ben yurtdışından olan ürünlerimi bile 15 günde getiriyordum. Ayrıca genel merkez haricinde telefonlara cevap verilmiyor. Şubeyi en az 5-6 kez aramama rağmen ya meşgule veriyorlar telefonu ya da hiç açmıyorlar bile. Kesinlikle tavsiye etmiyorum!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul arnavutköy yurtiçi kargo.
    Hiçbir zaman gönderileri adresime getirmediler. Kamu kurumunda çalışıyorum geldik siz çıkmıştınız diyorlar.YALAN. Ev adresimi veriyorum geldik evde yoksunuz diyorlar. YALAN. Kapıya bırakmaları gereken kağıt hiçbir zaman konmadi. En sonunda patladim ve 1 yaşındaki oglumla gittim. Dengesizler benim 1 yaşında çocuğum var ve sürekli evde birileri oluyo siz nereye getirdiniz gönderileri dedim. Apışıp kaldı dengesizler. Neymiş şikayet edecekmişim. Neymiş çok yoğunmuşlar. Elimden geldiğince yurtiçi ile kargolatmamaya çalışıyorum.

• yurtiçi kargo eskişehir tepebaşı şubesi içler acısı. kargoyu 5 gündür teslim edemiyor. takip ekranından baktığımda sürekli teslim edilemedi notu düşüyor.
  • Yurtiçi kargo çanakkale truva şubesi daha önce yaklaşık 6-7 tane kargomu evime 5 dk lık mesafede olmasına rağmen getirmemişti ve evde olmama rağmen her seferinde evde bulamadık demişlerdi.
    Yurtiçi kargo gerçekten leş
  • Yurtiçi kargo kale şubesi ki aynı zamanda transfer merkezi kendileri.Ona rağmen şubeye ulaşan bir kargoyu 2 gün illaki şubede bekletir.Şubeye geldiği ilk gün hiç dağıtıma çıkmadan öğlen 12de zaman yetişmedi ibaresi yazılır.İkinci gün dağıtıma çıkmış gibi görünür ama yine zaman yetişmedi yazar.3.günde riske girmeyerek gidip kendim alırdım.Allahtan o bölgeden taşındıkta kurtuldum onlardan.Şimdi Aras kargo Talas şubesiyle çalışıyorum jet hızında çalışıyorlar çok memnunum.Kargo şubeye gelince o gün mutlaka çıkıyor dağıtıma.Mng talası denemedim ama mnd de genel olarak süper.
  • E.ticaret yapan firmaların çoğunluğu Yurtiçi ile çalışıyor 2 Aras 3. mng. Ürünlerin gecikme nedeni bulunduğunuz yerdeki şubeye bağlı. İstanbul dan Ankara ya yurtiçi 2 sene önce bir günde getirirken şimdilerde 1-2 gün araçta gezdirip sonra teslim ediyor. Aras mng o kadar yoğun değil hemen teslim edebiliyor. Bazen şubeye iade etmeye gidiyorum yurtiçi her zaman dolu sıra bekliyorum ama mng aras a bakıyorum boş. Yurtiçinde bu geniş ağ varken fiyatta uygun olduktan sonra firmalar değiştirmez kime şikayet edersen et. Tekel firmalar Ups kullanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.