Şimdi Ara

Kargo gönderim ücretleri neden kazık?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aras kargodan bir kargo gönderdim , 13 TL istedi.İçime oturdu.Ürün alırken 5 TL kargo ödüyoruz.Ama gönderirken 13 TL ödüyoruz , nasıl bir tezatlık var bu işte.Adam kargosunu mecbur gönderecek diye geçirebildiğim kadar geçiriyim diye bir mantık mı var.Diğer kargoların fiyatları nedir acaba.

• Hocam yurtiçi kargodan evrak yollamistim geçen sene. 9 küsür lira tuttu. Sadece tek yaprak A4 kağıdı yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çünkü burası Türkiye. Kalitesini kanıtlamamış türk firmalarının bu kadar yüksek fiyat istemesi çok saçma.
  • Günde yüzlerce kargo çıkaran firmayla ayda yılda bir paket gönderen şahısa aynı fiyatı çekmiyorlar olay bu. Fiyatların pahalılığı konusunda sana katılıyorum.
  • aynen öyle geçen gün kadın yanımda meb e ankara ya istanbuldan acil posta yollayacak 25 tl istediler. aras kargo acayip kazık ama mesela geçen gün istanbul içi bi kargo yolladım 6.8 tl tuttu yurtiçi ile. aras baya kazık.
  • Ha bu arada söylemeyi unuttum , kargoyu verirken "Sorumluluk Belgesi" adında kargoyu taşırken doğabilecek hasarlardan vs. Aras Kargo sorumlu değildir belgesi imzalatıyorlar.Hem 13 Lira alıyor hemde taşıma garantisi vermiyor.PTT Kargo da böyle bir kağıt imzalanmıyor.
  • Yurtiçi kargoda da dediğiniz durum mevcut... Bende bu yüzden birşey alırken veya satarken kargo anlaşması olan siteleri tercih ediyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi pasaporta 12 lira verdim bende
  • Şimdi kargoyu alırken kargo X noktasından Y noktasına gidiyor.5 TL kargo parası ödüyoruz.Sonra kargoyu Y noktasından X noktasına gönderiyoruz.13 TL para alınıyor.Bunun mantıklı bir açıklaması yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Üye

Şimdi kargoyu alırken kargo X noktasından Y noktasına gidiyor.5 TL kargo parası ödüyoruz.Sonra kargoyu Y noktasından X noktasına gönderiyoruz.13 TL para alınıyor.Bunun mantıklı bir açıklaması yok.

Kargo size gelirken araç rampa aşağı geliyor, giderken rampa yukarı çıktığından benzin araçta daha çok yakıyor o yüzden pahalı gidiyor.

• Avusturyadan sonra dünyanın en pahalı kargosu bizde.Türkiyede asla ticaret gelişemez.
  • Avusturyadan sonra dünyanın en pahalı kargosu bizde.Türkiyede asla ticaret gelişemez.
  • Hadi düzgün hizmet veren kaliteli bir kargo firması olsa pahalı olmasına razıyız.1 tane düzgün bir kargo şubesi görmedim.Şubenin kapısı kırık dökük , içeri karman çorman , düzen tertip namına hiç bir şey yok.Temizlik namına hiç bir şey yok.Müşteri ile konuşmasını bilmeyen abuk subuk insanlar.
  • bence normal hocam o kadar insana ekmek kapısı, ayrıca avea mng indirimi veya yurtici paro yuzde 30 indirimleri kullanabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.