Şimdi Ara

Kargo firması kandırdı mı beni sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 desilik kenid M kutularından alıp istanbuldaki arkadaşıma paket yolladım y.içi kargo dan. ödediğim tutar 25 tl. içindeki ürünler 18 tl tutyordu. ama mecburen yolladım. mng 19 demişti çok dedim vermedim ordan 30 dk yol yürüdüm. y.içi 25 dedi pes edip yolladım zoruma gitti baya. sizce tutar normalmidir. ( not: m bende kutuda fiyata dahil. 4 tl de o.)

• kargolarla anlasmali olunmadigi zaman gecirebildigi kadar geciriyorlar seninde basina geldigi gibi, anlasmali bir yer o kargoyu 5 - 6 liraya kadar gönderebiliyor. boyle durumlarda en güzeli ptt kargo. bim neyse ptt de o işte :) 3 günde de gittiği oluyor bazen ama olsun cok ucuz diğerlerine göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ptt kargo ile yollasaydın 10-12 arası bişey tutardı
  • dosya gönderilere bile 8-9 lira alıyor adamlar
  • sanalpazardan yollasaydın tahmını 7 lıra tutardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 23 Mayıs 2013; 9:19:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

sanalpazardan yollasaydın tahmını 7 lıra tutardı

o nasıl oluyor ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnmklvym

quote:

o nasıl oluyor ???

sanalpazardan 50 kuruşluk ılan açacacaktın arkadaşında alacaktı ılanı, sana yurtıcı kargo kodu gelecektı sen yurtıcıyı arayıp evden kargo gönderecem dıcektın arkdından gelen elemana o kodu verecektın 5.5tl + kdv yanı 7 lıraya gondermıs olacaktın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kargo firmasi kirildi diye okudum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cnmklvym

quote:

o nasıl oluyor ???

sanalpazardan 50 kuruşluk ılan açacacaktın arkadaşında alacaktı ılanı, sana yurtıcı kargo kodu gelecektı sen yurtıcıyı arayıp evden kargo gönderecem dıcektın arkdından gelen elemana o kodu verecektın 5.5tl + kdv yanı 7 lıraya gondermıs olacaktın

off. neyse ya. ders oldu. tanıdık kargocu olsa indirim kodu uyguluyordu ben sormadan. bu kadın tip birşeydi zaten.
  • hong hong'dan , çin'den ürün alıyorum ordan evime teslim kargo 2 tl tutmuyor .
    arka sokağa dosya yollasam 8 tl alıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.