Şimdi Ara

Karekök 30lu mat denemesi farklı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu mat denemesi geçen senekinden farklı mı arkadaşlar. geçen seneki aşırı basitti şimdi herkes zor diyor aynı kitap değil heralde tekrar almaya değer mi

• değer eskisi çöptü yenisi ösym ayarında . bu denemeden zor gelmez (hiçbir sene bu denemeden zor gelmedi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıpstar

değer eskisi çöptü yenisi ösym ayarında . bu denemeden zor gelmez (hiçbir sene bu denemeden zor gelmedi)

Hocam öyle olur inşallah ortalama 35 veya üstü yapıyorum.
  • quote:

değer eskisi çöptü yenisi ösym ayarında . bu denemeden zor gelmez (hiçbir sene bu denemeden zor gelmedi)

Problem bol mu hocam
  • Hocam ben sana açıklayım bende aynı senin durumdayım elimde eski 30 lu mat denemsi var karekök.
    karşılaştırdım yeniyle yenide ki 1.deneme eskide ki 6 . deneme isterseniz imkanınız varsa inceleyin bana da dönün ben diger 2 3 4 5 i inceleyemedim ama yayın evine mesaj attım döndüler bana aynı bu durumu sordum onlarda dedi ki yeni müfredat dışındaki sorular haricinde eski sorular aynı dedi.aynen de dedigi gibi o karşılaştırmam da sadece yeni konular eklenmiş eskiler duruyordu.ha bak digerlerinde nasıl bilmiyorum yani 7 8 9 10 vs de nasıl bilmiyorum şuan rez alıyorum ilerleyen zamanlarda yazan olursa bakarım tekrar .Başarılar kolay gelsin derttaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞekerPancarı

Hocam ben sana açıklayım bende aynı senin durumdayım elimde eski 30 lu mat denemsi var karekök.
    karşılaştırdım yeniyle yenide ki 1.deneme eskide ki 6 . deneme isterseniz imkanınız varsa inceleyin bana da dönün ben diger 2 3 4 5 i inceleyemedim ama yayın evine mesaj attım döndüler bana aynı bu durumu sordum onlarda dedi ki yeni müfredat dışındaki sorular haricinde eski sorular aynı dedi.aynen de dedigi gibi o karşılaştırmam da sadece yeni konular eklenmiş eskiler duruyordu.ha bak digerlerinde nasıl bilmiyorum yani 7 8 9 10 vs de nasıl bilmiyorum şuan rez alıyorum ilerleyen zamanlarda yazan olursa bakarım tekrar .Başarılar kolay gelsin derttaşlar.

Şöyle bi baktım da bana da tandık geldi sorular. Peki aynı sorularsa millet niye zor diye dönüp duruyor gayet de basitti yani

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

quote:

Orijinalden alıntı: ŞekerPancarı

Hocam ben sana açıklayım bende aynı senin durumdayım elimde eski 30 lu mat denemsi var karekök.

Şöyle bi baktım da bana da tandık geldi sorular. Peki aynı sorularsa millet niye zor diye dönüp duruyor gayet de basitti yani

Belki yeni konular da zorlamış olabilirler bilemiyorum .Eskisi varsa çöz hocam zarar gelmez .zaman kaybı da degil problemleri gayet kaliteli.eski konuları ister çöz ister çözme sana kalmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

quote:

Problem bol mu hocam

evet
  • bu sene 25li dışında bir tane daha mı çıktı ? çünkü bu sene fuardan 25li aldım zor dedikleri 25li değil miydi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.