Şimdi Ara

Kararsyz kaldym.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet öncelikle herkeze iyi ak?amlar.Üniversite tercihlerinde kararsyz kaldym.Açykcasy küçüklügümden beri sürekli olarak web programlamacylygy dü?ündüm fakat lisede otelcilik tuttu.Fakat üniversitede Bilgi yönetim web programcylygy gibi bölümler istiyorum.Sizce bu bölümlerden birini okumam mantyklymy ileride i? bulurmuyum.Ve de bölüm konusunda tutarsyzym.



  • Eger gercekten web le ilgili gelisecegine inaniyorsan ve kafa yormak istiyorsan ve en onemlisi SEVIYORSAN yapmanda bir sakinca yok.Web isi hem is piyasasi cok iyi bana gore. Cunku artik her sey pc lerde web sayfalarinda geziyor.Tabi bunlar var ama seninde bu piyasada iyilerden olman icin kendini gelistirmen cok cok cok onemli. Bu konuda herkes hem fikirdir. Bu isi seviyorsan ve kendini gelistirirsen her sekilde her yerde is bulabilirsin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acikcasi bilgi islemleride dikkatimi cekti.Is ilanlarinada baktim.2 sene okumam bile is bulmama imkan sagliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oda iyi bir bölüm evet bak ama işte bence bu iş kendini geliştirmekle alakalı :) eğer bir çok programlama dili veya işte bir programlama dilinde çok çok yetkinsen seni bir çok kişi çalıştırmak ister, o yüzden sen kesin bir karar ver. Lys sonuçlarını bekle en uygun gelen sana en yakın gelen şeyleri yaz. Eğer hani sormak istersen pm at konuşalım.Bende bunları bayadır araştırıyorum hani web işi, tasarım, pc programı konusunda bende meraklıyım ve yazın kendimi 3D tasarıma vermiş durumdayım. ve bakıyorum burda bir çok kişi paylaşmayımı sevmiyor bilmiyorum ama doğru düzgün cevap veren yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.