Bildirim
Kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
nokia n8 al kardeşim sen bu kafa ile
ztn çok bişey fark etmeyecek senin için_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: evetbenim
nokia n8 al kardeşim sen bu kafa ile
ztn çok bişey fark etmeyecek senin için
ne alaka şimdi?_____________________________ -
Butce nedır? Tam olarak ıstedıgın bekledıgın ozellıkler falan neler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
Butce nedır? Tam olarak ıstedıgın bekledıgın ozellıkler falan neler
hocam butçe 500-600.En az 5mp. Ses çıkışı mümkünse iyi olsun.en az 512 mb ram. Android ve samsung olmasın.Lumialarda yaşanan bazı sorunlar ve wp8'in bana çok cazip gelmemesi.Ses çıkışlarıda o kadar iyi değil.Bu yüzden lumia almaktan vazgeçtim sayılır.
ekleme: android belki olabilir ama samsung olmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 31 Mayıs 2013; 21:14:50 >_____________________________ -
konu güncel. _____________________________ -
Xperıa mıro onerırım 4 aydır canımı sıkmadan kullanıyorum ve kamera performansı ıle ıncecık hafıf bır model olması artıları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
Xperıa mıro onerırım 4 aydır canımı sıkmadan kullanıyorum ve kamera performansı ıle ıncecık hafıf bır model olması artıları
anladım hocam.Teşekkürler bakmam lazım_____________________________ -
yokmu başka fikri olan?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 1 Haziran 2013; 16:48:45 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler