Şimdi Ara

!!!!Kararınız Samsung İse Bir Daha Düşünün!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 1.5 sene önce zamanın meşhur lcd si Samsung 940bw satın aldım
    ilk sene sorunsuz kullandım hatta forumda çok tutan bir konu da açmıştım
    http://forum.donanimhaber.com/m_8610137/tm.htm

ürün yaklaşık 3 ay önce arızalandı ,sorun brightness ayarının kitlenmesi ve
    neticesinde ekranın çok soluk gözükmesiydi 1-2 ay idare ettim ama baktım olacak
    gibi değil ürünü aldığım yere(teknosa)götürüp teslim ettim.

tam olarak 35 gün bekledikten sonra dün teslim aldım ama korktuğum başıma geldi
    brightness problemi düzelmişti fakat şimdide daha başka problemler ortaya çıkmış
    güya kontrol edilip gönderilen lcd de dvi bağlantıda max çözünürlük 1280x1024 gözüküyor,contrast kitlenmiş ayarlanamıyor,osd dil seçeneği sadece ingilizce ve çince gözüküyor Türkçe ve diğer diller kaybolmuş
    bu problemlerin çoğu önemli değil ama dvi bağlantıda 1440x900 çözünürlük alamamak
    canımı çok sıktı 35 gün beklemekte cabası.

yarın tekrar götüreceğim ve yaklaşık 1.5 ay daha lcd siz kalacağım edecek 3 ay ve lcd geldiğinde eminim başka bir sorunla karşılaşacağım üstelik garantide açıkça belirtmesine rağmen 15 günden sonra idareten kullanacağım bir lcd de verilmedi
    ürün geldiğinde servis raporu fujitsu siemens tarafından hazırlanmış bu nasıl oluyor onu da anlamadım.

• fujitsu siemens hep bunu yapıyor. ben diyorum LG nin teknik servisi berbat diye ama herkez bana çamur atıyorsun diyo. fujitsu siemens hiçbirşey yapmaz sonra da teknik servis raporuna " test edildi. başarılı ok " diye bir not düşer sanki herşeyini kontrol etmiş gibi. benim lcd nin kasasında küçük bir çizik vardı. başka sorunlardan servise gönderdim. kasa değişti dediler. ama yalan. lcd geldikten sonra baktım çizik aynı duruyor.

tavsiyem ikinci kez tekrar gönderin. ayrıca sorun belirtirken genelde aynı noktalardan bahsedin. üçüncü kez gelen teknik servis raporunda da test edildi başarılı şeklinde onay gelince teknik servis raporları ile garanti belgesini yanınıza alıp tüketici odasına gidin. değişim onayını oradan alıp, lcd yi satın aldığınız yere gidin. ben böyle yaptım geri iade etmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 23 Şubat 2008; 16:37:40 >
    KULA BELA GELMEZ HAK YAZMAYINCA HAK BELA YAZMAZ KUL AZMAYINCA - Ankara / Cankaya
  • 30 gün değil 30 iş günü sonrası iade mümkün bu yüzden

fujitsu siemens neden samsung lcd yi tamir ediyor anlamış değilim zaten
    sanırım birdahaki lcd terciğim philips olacak ,garantinin ne denli önemli olduğunu anlamış oldum.
  • kanka sorunun ne olduğunu bulduktan sonra yapılan testler sonunda 30 günü geçti mi yenisini sana 2 hafta sonra vermek zorunda
    ve ilk 15 gün içinde sana kullanmak üzere sana lcd monitör vermek zorunda hakkımızı unutmayalım sony başıma mp3 player sorun yşamıştım tak diye yenisini verdiler

not teknosadan mal iade ederken %15 kesinti söz konusu reklamın iyisi kötüsü olmaz 1 milyar ürün aldıysan 850 ytl iade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 24 Şubat 2008; 4:34:19 >
    Samsung Monitör Müşteri Hizmetleri Destek Hattı : 0-212-630 30 22

Orjinalden alıntı: hanamichi

evden gelip alma İstanbulda geçerli sanırım

EVET

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

evden gelip alma İstanbulda geçerli sanırım

EVET

işte sorun da burda ben mersinde oturuyorum
    yarın müşteri hizmetlerini arayıp sorunu anlatacağım bakalım ne olacak
    ama sanıyorum ki onlarda kargolayın bakılsın bir diyecekler ve kargo parası sorunu ortaya çıkacak

• quote:

işte sorun da burda ben mersinde oturuyorum
    yarın müşteri hizmetlerini arayıp sorunu anlatacağım bakalım ne olacak
    ama sanıyorum ki onlarda kargolayın bakılsın bir diyecekler ve kargo parası sorunu ortaya çıkacak

gelişmelerden bizide haberdar et.olurmu?
    ona göre tavır içine girebiliriz.birlikten küvvet doğar
    yanlış birşey yaparlarsa en azından forumlarda "samsung alma, teknik servisi çok berbat" deriz.
    bunuda telefonda söyle."arkadaşlar beni destekliyor.sorunumu çözmezseniz çok fena yaparız haaaa" de.çete iş başında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 24 Şubat 2008; 19:29:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.