Şimdi Ara

Karar vermeme yardımcı olun lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

asus gtx 970 rog strix

asus z97-a anakart

1866 mhz CL 10 8GB - Tek modül ram

1000w fsp aurum pro güç kaynağı

1 tb hard disk

120 gb ssd

Sistem bu arkadaşlar takılmalar ve fps drop oluyor diye özellikle league of legendsde 4-5 kere servise yolladık sorun devam etti.Ve en sonunda ne oldu biliyo musunuz? Servise giden ekran kartı çalışır halde orda denedik vatan teknik servis elemanlarıyla geldiğinde ÇALIŞMADI. YANİ SERVİS ÇALIŞAN KARTI BOZDU. Ve bunun üzerine bende sabır kalmayınca valiye vermeye karar verdik.Kart tekrar servise gitti ancak biz valiye vericez yinede ekran kartı ve anakart asus ikisinin parasını iade alırız herhalde. Annem diyor ki şurda 1 ay kaldı onların parasını alırız sen sabret derslerine çalış ben sana yenisini alıcam ve bu sefer çok bilmişlik yapıp kendim toplamıcam burdaki çok bilgili abilerden veya emre abi var tanıdığım onda yardım alcam.Şunu bilmenizi isterim bana en ufak takılmıcak kasmıcak lolde 100 fps altını hiç bi şekilde görmücek bilgisayar lazım.Narunun gr8 console+pc yi beğendim çok stabi fpssi var monitörüde benimki gibi 144hz ne diyorsunuz 3 milyar civarı bi fiyatı var onu almalı mıyım yoksa çok süper bi sistem tavsiyesi vercek birisi var mı dediğim gibi en ufak takılma kasma olmasın fps 100-110 değerlerinden aşşağıyı görmesin league of legendsde!

• yardım edinn arkadaşlar lütfen
  • FreeRunn1ng F kullanıcısına yanıt
    Bileşenlerde sıkıntı yok ki. GTX 970 ile Lolü 4k'da 100 FPS üstü oynarsın. Şansına kart bozuk çıkmış. İade et MSI, Evga, Galax falan al GTX 970.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rs4ky

Bileşenlerde sıkıntı yok ki. GTX 970 ile Lolü 4k'da 100 FPS üstü oynarsın. Şansına kart bozuk çıkmış. İade et MSI, Evga, Galax falan al GTX 970.

abi orda yeni asus gtx 970 denemiştik ondada 60 fps sabitken 39 düşüp tekrar 60a çıktı smsinfocomm nasıl lanet bi servis böyle ya sağlam giden kartı bozuk yolladılar
    İşte dediğim gibi bileşenlerden biri bozuk hepsi olabilir RAM işlemci Ekran Kartı Güç kaynağı bunu tespit edip değiştirmen gerek. GTX 970 tekrar söylüyorum LOL'ü 4k'da 100 FPS üstü oynatabilecek bir kart.
  • quote:

İşte dediğim gibi bileşenlerden biri bozuk hepsi olabilir RAM işlemci Ekran Kartı Güç kaynağı bunu tespit edip değiştirmen gerek. GTX 970 tekrar söylüyorum LOL'ü 4k'da 100 FPS üstü oynatabilecek bir kart.

abi şöyle oldu ram ekran kartı harddisk güç kaynağı anakart servise gitti ve hepsi sağlam diye geri döndü ancak geldiğinde ekran kartından görüntü gelmiyordu :@ bu fps drop neden oluyor ki başka bi kart denemiştik önceden aynı gtx 970den ondada 60 fpsken 39a düşüp tekrar 60a fırladı saçma bir yerde

• quote:

abi bu sistem en ufak bi fps drop dahi olmaması gerekiyor değil mi uefi windows 8 kurulmuştu önceden o yüzden takılma kasma fps drop oluyo olabilir mi ntfs mi kurulması gerekiyor böyle oyun pclerine ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeter yahu uplamak yasak
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    kardeş napıyım ben geldi işte servisten ekran kartını bozup geri verdi servis smsinfocomm napıcam ben ?
    Konuyla sen değil ailen ilgilenecek artık anlaşıldı mı sen bir şey yapamazsın konuyu ailene bırak sınavına çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Konuyla sen değil ailen ilgilenecek artık anlaşıldı mı sen bir şey yapamazsın konuyu ailene bırak sınavına çalış

peki sistem nolcak benim bilgisayar yeni pc ?
    Gr 8 ün ekran kartı seninkinden düşük şu iş sonuçlansın o zaman çözüm buluruz şimdi yeniden pc almana gerek yok halledilir her şey .

Hem bak asus servisinde sorun var gr8 de asus mantıklı olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 25 Nisan 2015; 18:38:57 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    peki abi amdnin yeni kartını beklemek iyi bi fikir mi r9 3xx leri ?
  • he abi r9 380x ile gtx 980 eşdeğer olcakmış sanırım bence çok iyi peki bu league of legendsde gene fps drop yaşar mıyım ki ? takılmalar veyatta
    Nasılsa bekleyeceksin bunların bitmesini bu sırada onlarda çıkar daha detaylı bakarız
  • gtx 970 var 200 ün altında göremedim fpsyi. drop felan olmuyor işlemci fx 8320 olmasına rağmen. hemde stok halde. alınca oyna uzatma işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seras Victoria

gtx 970 var 200 ün altında göremedim fpsyi. drop felan olmuyor işlemci fx 8320 olmasına rağmen. hemde stok halde. alınca oyna uzatma işte.

abi bende neden oluyor o zaman ya ne kadar şanssız bir insanım servis kartı bozup geri yolladı :@
  • quote:

gtx 970 var 200 ün altında göremedim fpsyi. drop felan olmuyor işlemci fx 8320 olmasına rağmen. hemde stok halde. alınca oyna uzatma işte.

200ün altına nasıl düşmüyor ya atma ultra 1920x1080de oynuyorum tfde felan 110-100ü görüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRunn1ng

quote:

200ün altına nasıl düşmüyor ya atma ultra 1920x1080de oynuyorum tfde felan 110-100ü görüyor

e tamam. normalde 1366x768 de oynuyorum ama tv de full hd denedim gene altına düşmedi hatta arada 250 ye çıktı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FreeRunn1ng

quote:

e tamam. normalde 1366x768 de oynuyorum ama tv de full hd denedim gene altına düşmedi hatta arada 250 ye çıktı.

peki kardeş bende neden fps drop oluyor nasıl açıklıcaksın bi oyunda enf azla 3 kere bile olabiliyor yani takılmada oluyor o anda rahatsız ediyor 144den 40a düşüp tekrar 144e fırlaması ve haritayı dolaşırken çok küçük takılmalar ama verdiği rahatsızlık çok büyük :@

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.