Şimdi Ara

Karar vermeme yardımcı olun lütfen! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sistemdeki hatayı çözebilirseniz güzel sitem aslında. Oblivion' a geçmeyi düşünürseniz de kampanyalar bitmeden geçin ki hediyelerden yararlanabilin.

* Define R4 Black Pearl Windowed Kasa
    * Led düzeneği
    * The Witcher III

Hediyeleri stoklarla sınırlı. İyi oyunlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozgn13

Sistemdeki hatayı çözebilirseniz güzel sitem aslında. Oblivion' a geçmeyi düşünürseniz de kampanyalar bitmeden geçin ki hediyelerden yararlanabilin.

* Define R4 Black Pearl Windowed Kasa
    * Led düzeneği
    * The Witcher III

Hediyeleri stoklarla sınırlı. İyi oyunlar dilerim.

işlemcilerde çok nadir olarak mı hata çıkıyor abi bu vatan toplarken yanlış bi işler yapmış olabilir mi fps droplarımda o yüzdendir belki artık dayanacak gücüm kalmadı oblivionda fps drop yaşamam demi abi bide takılmalar? league of legendsde full ultra 1080p de en az kaç fps görürüm 144 hz monitörüm var bide uygun mudur oblivion sistemi için?
  • Allah bu çocuğun ailesine sabır versin...
  • Spycho kullanıcısına yanıt
    Amin :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynayacağın oyun altı üstü lol. 4460 ve gtx 760 ile bile 200 fpsnin altına çok nadir düşüyorum. Lolü bence biraz fazla abartmışsın. Sen güzelce aileni dinle sınavını hallet ekran kartında yenilenince sıkıntın çözülmüş olur zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: franstine

Oynayacağın oyun altı üstü lol. 4460 ve gtx 760 ile bile 200 fpsnin altına çok nadir düşüyorum. Lolü bence biraz fazla abartmışsın. Sen güzelce aileni dinle sınavını hallet ekran kartında yenilenince sıkıntın çözülmüş olur zaten.

teşekkür ederim ilginiz için güç kaynağı fazla diye veya cl10 1866mhz ram var diye takılma fps dropları oluyor olabilir mi ?
  • Spycho kullanıcısına yanıt
    valla boş boş sayfayı geziyodum çocuğun yorumlarını okuyodum seninkini görünce çok fena güldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8C358AF98 -- 4 Mayıs 2015; 17:15:10 >

• Oğlum alt üstü LoL lan! i3'ün içindeki onbord bile ultra 1080p oynatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snane3858

Oğlum alt üstü LoL lan! i3'ün içindeki onbord bile ultra 1080p oynatıyor.

oynatır ama 5-10 fps biz 144 sabit fpslerden bahsediyoruz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.