Bildirim
Karambit
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şekli şemali garip kesin yasaktır bunu kullanmak
_____________________________ -
Shindler. ustam da var...adam koleksiyon yapıyor...:)
Buda konusu bir sürü şey var...;http://forum.donanimhaber.com/m_45163601/mpage_1/key_/tm.htm
Edit:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ian Moone -- 21 Şubat 2011; 23:31:45 >_____________________________ -
@mert yuki
hocam ondada 1 tane varmis malesef.Konustum kendisiyle.
@necrovirus
Hocam bu resmi guzel değilde arkadasin verdiği linktekinden arıyorum bende_____________________________ -
adnan hediyelik diye bir site vardı orada kesin vardır bak bence orayada... 
quote:
Orijinalden alıntı: mert yuki
orada da yok baktim
quote:
Orijinalden alıntı: berkayboys
quote:
Orijinalden alıntı: mert yuki
orada da yok baktim
bu bıçaın özelliği ne nıye arıoynuz bukadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Kruspe -- 22 Şubat 2011; 10:45:07 >_____________________________
1GHz // 720p Hd // 5Mp // Android OS // Bt 3.0 // 802.11n // 4 '' Super AMOLED // 8+32gb=40 gb -
@Richard Kruspe
özelliği falan yok sadece görüntüsü çok hoşuma gidiyor.o yuvarlak delikten parmağı sokup ters tutuyorsun kavgada falan saplama amaçlı değil sdece çizme amaçlı ama ben tasarımını çok sevdiğim için arıyorum.ama aradığım resimdeki değil tam az farklı resimdeki hos değil zaten_____________________________ -
Wing chun derslerine giderken hocam getirmişti tüm tekniklerini falan gösterdi cok tehlikeli birşey _____________________________ skate! skate! skate! -
Zagor'daki çiko "karamba karambita " diye bağırıyordu hep, karambita bu muymuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 22 Şubat 2011; 11:37:15 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: necrovirus
şekli şemali garip kesin yasaktır bunu kullanmak
Şekli şemali yerinde olanları kullanmak serbest mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şifalı Bitki -- 22 Şubat 2011; 14:25:52 >_____________________________ Hello darkness my old friend.
-
@ca3sar hocam ilk baştaki olur da bunlar gümrükte takılıyor malesef.Türkiye'de bulmam lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkayboys -- 22 Şubat 2011; 16:45:34 >_____________________________ -
2015 den selamlar. Ben gelecekten geliyorum. Karambit alcaksan Honshu marka alacaksınhttp://www.karambit.com/shop/production-karambits/fixed-karambits/honshu-silver-kerambit-w-boot-sheath/
konu hortladı wowowow
quote:
Orijinalden alıntı: omerakz
2015 den selamlar. Ben gelecekten geliyorum. Karambit alcaksan Honshu marka alacaksınhttp://www.karambit.com/shop/production-karambits/fixed-karambits/honshu-silver-kerambit-w-boot-sheath/
konu hortladı wowowow
helal sadıç_____________________________ Durum çok ciddi.Açmadığımız bir konudan ban yememek için,Forum Donanımhaber Genel Müdürlüğü Forum Kuralları Bildirgesi çerçevesinde,Forumdonanımhaber'in güvenlik açığından ötürü hesabım üzerinde bulunan tüm verilerimin (IP,fotoğraflarım,mesajlarım vs.) çarpıtma yolu ve yasadışı bir şekilde sahte kullanılmasından ve doğabilecek tüm zararlardan ilgili Türk Ceza Kanunu maddeleri gereğince Forumdonanımhaber sorumludur.Bu hesaptan başka hesabım olmadığını bildirir ve gereğinin yapılmasını tarafınıza arz ederim. 20/07/2016 NOT:alıntı yapmayın kopyalayıp yapıştırın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: omerakz
konu hortladı wowowow
Bıçağın orijinali 30 $ , CS:GO'da 200 $
Deli bu millet
şu bıçak çok güzel ama fiyat yüksek, parası bol gelip alan olursa resimleri beklerim
http://www.ebay.com/itm/121586246311
_____________________________ CoolerMaster HAF912 / TT Toughpower 850W / ASUS TUF B360 Plus Gaming / i5 9400F - TT NIC C5/ Sapphire Rx570 / Corsair Vengeance RGB PRO 3000Mhz CL15 / Samsung 850 Evo 250 GB - WD Caviar Black 1TB S3 64MB 7200rpm / HP S2331A 23" FHD
-
Yurt dışında honshu karambit satan bir site buldum fakat alırsam gümrükte kalırmı diye korkuyorum almış olan varsa yardım edebilir mi _____________________________ You Will My Hands
-
Karambit istiyosan bol bol kutu açıcaksın arkadaşım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
csgo için değil ^^ gerçeği _____________________________ You Will My Hands
Benzer içerikler
- tivorlu ismail aaa sözleri
- iskansız ev alınır mı
- hayalet sevgilim hikayesi
- atlas terapi seans ücreti
- whatsapp şikayet edince ne oluyor
- bim para sayma makinesi
- moonwalker ayakkabı
- çay bardağı emojisi
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt