Şimdi Ara

Karambit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar var mı forumda karambiti olan arkadaşlar veya da bana satabilecek arkadaşlar? Satan biryer biliyorsanız o da olur.Tavsiyelerinizi bekliyorum.ii akşamlar

Karambit

Buda konusu bir sürü şey var...;http://forum.donanimhaber.com/m_45163601/mpage_1/key_/tm.htm

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ian Moone -- 21 Şubat 2011; 23:31:45 >

@necrovirus
    Hocam bu resmi guzel değilde arkadasin verdiği linktekinden arıyorum bende

Orijinalden alıntı: mert yuki

adnan hediyelik diye bir site vardı orada kesin vardır bak bence orayada...

orada da yok baktim

Orijinalden alıntı: berkayboys

quote:

Orijinalden alıntı: mert yuki

adnan hediyelik diye bir site vardı orada kesin vardır bak bence orayada...

orada da yok baktim

bu bıçaın özelliği ne nıye arıoynuz bukadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Kruspe -- 22 Şubat 2011; 10:45:07 >
    11 yıl önce açıldı
    AWP | Dragon Lore (Field-Tested)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Richard Kruspe

özelliği falan yok sadece görüntüsü çok hoşuma gidiyor.o yuvarlak delikten parmağı sokup ters tutuyorsun kavgada falan saplama amaçlı değil sdece çizme amaçlı ama ben tasarımını çok sevdiğim için arıyorum.ama aradığım resimdeki değil tam az farklı resimdeki hos değil zaten
  • Zagor'daki çiko "karamba karambita " diye bağırıyordu hep, karambita bu muymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 22 Şubat 2011; 11:37:15 >

Orijinalden alıntı: necrovirus

şekli şemali garip kesin yasaktır bunu kullanmak

Şekli şemali yerinde olanları kullanmak serbest mi

• @ca3sar hocam ilk baştaki olur da bunlar gümrükte takılıyor malesef.Türkiye'de bulmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkayboys -- 22 Şubat 2011; 16:45:34 >

konu hortladı wowowow

Email: omerfaruk.akyuz@hotmail.com - omerfarukakz@gmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerakz

2015 den selamlar. Ben gelecekten geliyorum. Karambit alcaksan Honshu marka alacaksınhttp://www.karambit.com/shop/production-karambits/fixed-karambits/honshu-silver-kerambit-w-boot-sheath/

konu hortladı wowowow

helal sadıç
    Durum çok ciddi.Açmadığımız bir konudan ban yememek için,Forum Donanımhaber Genel Müdürlüğü Forum Kuralları Bildirgesi çerçevesinde,Forumdonanımhaber'in güvenlik açığından ötürü hesabım üzerinde bulunan tüm verilerimin (IP,fotoğraflarım,mesajlarım vs.) çarpıtma yolu ve yasadışı bir şekilde sahte kullanılmasından ve doğabilecek tüm zararlardan ilgili Türk Ceza Kanunu maddeleri gereğince Forumdonanımhaber sorumludur.Bu hesaptan başka hesabım olmadığını bildirir ve gereğinin yapılmasını tarafınıza arz ederim. 20/07/2016 NOT:alıntı yapmayın kopyalayıp yapıştırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: omerakz

2015 den selamlar. Ben gelecekten geliyorum. Karambit alcaksan Honshu marka alacaksınhttp://www.karambit.com/shop/production-karambits/fixed-karambits/honshu-silver-kerambit-w-boot-sheath/

konu hortladı wowowow

Bıçağın orijinali 30 $ , CS:GO'da 200 $
    Deli bu millet

• biraz araştırma yaptım honshu karambit muhtemelen abd kökenli firmanın çinde ürettirdiği bir bıçak, menşei çin yazmasına rağmen satanlar hep amerikadan
    ücretsiz kargo da yok
    şu bıçak çok güzel ama fiyat yüksek, parası bol gelip alan olursa resimleri beklerim
    http://www.ebay.com/itm/121586246311

Karambit
    CoolerMaster HAF912 / TT Toughpower 850W / ASUS TUF B360 Plus Gaming / i5 9400F - TT NIC C5/ Sapphire Rx570 / Corsair Vengeance RGB PRO 3000Mhz CL15 / Samsung 850 Evo 250 GB - WD Caviar Black 1TB S3 64MB 7200rpm / HP S2331A 23" FHD

• Yurt dışında honshu karambit satan bir site buldum fakat alırsam gümrükte kalırmı diye korkuyorum almış olan varsa yardım edebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    You Will My Hands
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.