Şimdi Ara

karakovan balı 40 tl büyükzavotlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
4
Favori
1.767
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen yıl da burada bu mevzu geçmişti alıpta tadını bilen arkadaş varmı acaba aynı sitede normal petekli bal da 20 tl
    http://www.buyukzavotlar.com/bal-cesitlerimiz

• 40 liraya Karakovan Balı olmaz hocam. Ordulunun şeker balıdır olsa olsa. Orjinali toptan bile o fiyata değil. Nerden biliyorsun dersen babam 30 40 senelik arıcı. Dede mesleği. Dükkanımız var.https://www.facebook.com/profile.php?id=100011392272898 Linke bakabilirsin. Biz müşterilerimize 90 100 liraya satıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyukzavotlardan kasar gravyer alayim diyorum ama guvenilir midir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: malitoprak91

40 liraya Karakovan Balı olmaz hocam. Ordulunun şeker balıdır olsa olsa. Orjinali toptan bile o fiyata değil. Nerden biliyorsun dersen babam 30 40 senelik arıcı. Dede mesleği. Dükkanımız var.https://www.facebook.com/profile.php?id=100011392272898 Linke bakabilirsin. Biz müşterilerimize 90 100 liraya satıyoruz.

Hocam dede mesleği ama sizin sattığınızda karakovan değildir.

80-100 lirayada olmaz. 300-400 den başlar.

O balı biz yiyemeyiz. Gerçi biz orjinal balda yiyemiyoruz.

• 300-400 de olmaz beyler 1200-1300 olmalı bal bu?
  • 40 tl ye o bal bulunmaz .. az bal çok şeker vardır tabi keşke şeker olsa glikoz Mısır şurubu falan kullanılıyor ordu da 15-20 tl ye 1 kg bal satılıyor düşünün balı... bu bala benzer İzmir'de bir markette gördüm Petek bal sapsarı hiç leke yok ve çok nizami şekilde üretilmiş 50 tl kg fiyatı gerçekliği konusunda şüphelendim almadım

• gyrocu kullanıcısına yanıt
    1200 - 1300 tl olan bal Nepalde toplananlar olmasın :)
    https://www.youtube.com/watch?v=ZBBHqWbNwDA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sporcu42 S kullanıcısına yanıt
    aynen hocam bzim bal üreticileri bundan fazla emek harcıyorlar sonuçta fiyatı pahalı olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

quote:

Orijinalden alıntı: malitoprak91

40 liraya Karakovan Balı olmaz hocam. Ordulunun şeker balıdır olsa olsa. Orjinali toptan bile o fiyata değil. Nerden biliyorsun dersen babam 30 40 senelik arıcı. Dede mesleği. Dükkanımız var.https://www.facebook.com/profile.php?id=100011392272898 Linke bakabilirsin. Biz müşterilerimize 90 100 liraya satıyoruz.

Hocam dede mesleği ama sizin sattığınızda karakovan değildir.

80-100 lirayada olmaz. 300-400 den başlar.

O balı biz yiyemeyiz. Gerçi biz orjinal balda yiyemiyoruz.

Ne yaptın yahu 300 400 nedir ? Bakma sen o uydurmalara nedir yani orjinal olması için 500 mü olması lazım. 100 lira makul ve üreticiye de ticaretini yapana da kazandıran bi rakam. Ayrıca baş da kendi balımız Allah biliyor şeker vs vermedik.
    Bal konusunda nedense bilen bilmeyen bol keseden sallıyor. Sizi geçtim 50 senelik arıcı bile tadıyla rengiyle anlayamaz orjinalliğini. Bu işler tecrübe işi. Piyasayı bilmeli. 40 50 ye olmaz Karakovan. 300 400 e de olmaz sağlam kazıktır emin olun balla birlikte kazık da yersiniz gerek yok. Gidin Balı güven veren arıcıdan ilk elden alın. Babam hem üretiyor hem de dükkanımız var satıyoruz ve hiçbir müşterimizden şikayet olmamıştır Türkiye'nin her yerine de yolluyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: elnino19

40 tl ye o bal bulunmaz .. az bal çok şeker vardır tabi keşke şeker olsa glikoz Mısır şurubu falan kullanılıyor ordu da 15-20 tl ye 1 kg bal satılıyor düşünün balı... bu bala benzer İzmir'de bir markette gördüm Petek bal sapsarı hiç leke yok ve çok nizami şekilde üretilmiş 50 tl kg fiyatı gerçekliği konusunda şüphelendim almadım

Hocam o market ürünleri sapsarı taş gibi olanlar var ya sana diyeyim yüzde 1500 şeker glikoz ürünü. Valla arkadaşlar size diyeyim ucuz olsun diye alırsınız ama inanın kanser eder o glikozlar adamı. Glikoz kilosu 2 3 lira. Adamlar üretiyor satıyor yüzde 1000 kar ediyor.

• malitoprak91 M kullanıcısına yanıt
    Karakovan balının özelliğini biliyorsun değil mi? Arıcılık tamamda o öyle olmuyor biraz farklı.

arıya şeker verme muhabbetini bilemem ama vermeyen kalmadı bile.

Bal parmak çalışan gıda mühendisti arkadaş bile bal bize 17 kg girer 29 kg çıkar demişti.

Diğer dediklerine katılıyorum bal renginden ve tadından ayırt edilemez.
  • Kisin bu bal satanlari anlamıyorum.Bal dogal ise kis boyu arilara ne yediriyor? Öyleya balı almışsın arılar aç...

• Arı kışın acından ölmesin diye ya şeker verirler yada balın bi kısmı petekte bırakılır lakin bu ikinci seçeneği yapan arıcılar buldunuzmu gidin alın parasına bakmadan..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

Kisin bu bal satanlari anlamıyorum.Bal dogal ise kis boyu arilara ne yediriyor? Öyleya balı almışsın arılar aç...

İçinde biraz bırakılır bal. Ayrıca kışın arı keki denen bi yiyecek yapılır şekerden ve şerbet verilir bunun yazın balına etkisi olmaz sadece besin amaçlı ve mecburen. Ki sağım dönemi temmuzda başlar.

• arkadaşlar peki biz bu adamın balına güvenmedik. balına güvenmediğim adamın peynirine neden güveneyim . o zaman almıyorum buradan . doğru değilmi? bile bile bana o balı satıyorsa peynirine tereyağına neden güveneyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Karakovan balının özelliğini biliyorsun değil mi? Arıcılık tamamda o öyle olmuyor biraz farklı.

arıya şeker verme muhabbetini bilemem ama vermeyen kalmadı bile.

Bal parmak çalışan gıda mühendisti arkadaş bile bal bize 17 kg girer 29 kg çıkar demişti.

Diğer dediklerine katılıyorum bal renginden ve tadından ayırt edilemez.

Hocam ben Karakovan nedir gayet iyi biliyorum. Saf Karakovan Balı bulamazsın Türkiye'de. Anca dağda mağarada arıların kendine yaptığı Balı bulursan o tamam işte Karakovan Balı dersin. Yoksa diğeri yok. Dediğimiz piyasadaki en masum ballar. Şu şeker vermeyen yok lafına da katılmıyorum çünkü öyle birşey yok biz vermiyoruz vermeyen yüzlerce arıcı da halen var. Gelelim balparmak vb firmalara. Özellikle balparmak. Piyasayı ele geçirmiş Türkiyenin en büyük sahtekaelarından biridir bal konusunda. Gariban arıcının balının piyasasını belirler. Parası çoktur laboratuvarı vardır istediği arıcının balına iyi istediğine kötü der. Arıcı dan balını kilosu 8 10 liraya alırken canı çıkar gider sahte bal da alır hepsini harmanlar ve küçücük kavanozu bilmem kaç liraya utanmadan satar. Arkadaşlar ayrıca saf zeytinyağı gibi saf bal da tereyağı kıvamında donar. Donması lazım. Market ballarına bakın donmazlar çünkü katkı maddesi vardır.... Neler neler..

• Memleketin her noktasinda bal uretiliyor
    Yok anzer yok karakovan yok çam...
    Hem pahali
    Hem şaibeli

Vay beaaa...

En iyisi reçel valla 😅
    Hem ucuz, hemde en fazla gıda boyası olur, kafan rahat 😅

• Yer gök balcı zaten. Çok mu kolay nedir.
  • soyken kullanıcısına yanıt
    Ari ogrense balin 400 tlden satildigini kafayi yer herhalde.

• A 101 balye yi 9.95e satıyor indirimde artık ne varsa içinde...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.