Bildirim
Karakalem Ejderha Resmim [3] [SSLİ]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Güzel olmuş.Eline sağlık.
Yetenek var.Karikatür çizebilirsin bence.Tabi tr26tr gibi olmayacaksan -
Başarılı ama renk tonlaman daha iyi olabilirdi -
Dehset olmus coik begendim bana hediye etmeni isterdim acikcasi -
Şüper Ölmüş. -
-
Başarılı -
Gideri var -
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_
Yetenek var.Karikatür çizebilirsin bence.
bunu bir kara kalem çalışması ilemi belirliyorsun ? O kadar kolay değil karikatür çizmek -
Resimde çok fazla gri alanlar var kaleminin en koyu ve en açık tonlarını resimde görelim.Ayrıca boyunda oran-orantı bozukluğu var.Onun dışında resmi yarım bırakmaman senin açından çok daha yararlı olur -
beğendim panpa. -
Sırt kısmı kıytırık olmuş özenmemişsin ama genel olarak güzel olmuş tabii gölgelendirme üzerine de biraz çalışmalısın -
quote:
Orijinalden alıntı: predatoreren
Resimde çok fazla gri alanlar var kaleminin en koyu ve en açık tonlarını resimde görelim.Ayrıca boyunda oran-orantı bozukluğu var.Onun dışında resmi yarım bırakmaman senin açından çok daha yararlı olur
Teşekkürler, bende farkettim boyundaki sorunu aynı zamanda ağzın birleştiği kısım ve üst öndişte sıkıntılı olmuş.
Yorum yapan herkes saolsun -
quote:
Güzel olmuş.Eline sağlık.
Yetenek var.Karikatür çizebilirsin bence.Tabi tr26tr gibi olmayacaksan
o tırnaklar kesilecek -
quote:
Orijinalden alıntı: Vlâdimir
quote:
bunu bir kara kalem çalışması ilemi belirliyorsun ? O kadar kolay değil karikatür çizmek
Çizimden bahsettim espriyi falan bi kenara bırakıp ki dedim zaten tr26tr gibi olma diye. -
Adam yetenekli beyler -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Vlâdimir
quote:
bunu bir kara kalem çalışması ilemi belirliyorsun ? O kadar kolay değil karikatür çizmek
Çizimden bahsettim espriyi falan bi kenara bırakıp ki dedim zaten tr26tr gibi olma diye.
hmm muhabbeti bilmediğimden kaynaklandı o zaman pardon
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X