Şimdi Ara

Karadeniz-TR WoW Server! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
0
Favori
28.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bıraktım ama sınava hazırlancam :S simdilik takılıorum bazen :S
    quote:

Orjinalden alıntı: Miex

abi ben seni orjcu biliyodum yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catacomb -- 2 Eylül 2006; 0:02:51 >
  • bak kendin de diyorsun adam hack yapıyordu normalı ile ölmüşüm ama ben hatırlamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoR.LeGoLaS

ya bende olesine bi bakem dedim ama xp çok az geliyor:(( kasmak çok zorki artık kasmaktan gınah geldi :) şöle bir 40 olsakda sağa sola hızlı hızlı gitsek heç olmazsa

Serverın açıldığı ilk 3 gün giren herkesi level 40 yaptılar zaten.Şansına küs
  • site kapalı girilmiyor
  • okul zamanı gelmese ben de gelicektim servera ama malum işte orc warlock olarak dönüş yapardım yine aahh ahh
  • seni bugün oyunda gördüm ama
  • hey bi kaç sorum olcak

1.exp. nasıl exp.?
    2.epic armorlar satıcıda mı yoksa orjinaldeki gibi mi?
    3.drop nasıl drop?
    4.gold rate nasıl gold rate?

başarılar
  • La waikiki devil misin Bende tomam

Bu server hoş herkesi bekliyorum blizzlike server dropda orjiinal drop
  • Acc Alımı Açıkmı Bekliyorumda..
  • Bu server kalabalık mı bilmiyorum ama zevk almak için oyuncu lazım.Kasmak sorun olmadıgı için fun oyuncu tutamaz derim
  • ewet fun server da yapılmıcak zaten :) pvp turnuvaları düzenlio gm :) ozel arenalar yapmış ve orda kazananlara oduller verilecekmiş vs vs vs ... güsel bir server gm i arkadaşım olur :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

ewet fun server da yapılmıcak zaten :) pvp turnuvaları düzenlio gm :) ozel arenalar yapmış ve orda kazananlara oduller verilecekmiş vs vs vs ... güsel bir server gm i arkadaşım olur :)

benimde tanıdıgım GM var havamı yapıyorsun
  • serverda warsong bile calısıyor hadi gelin
  • güzel şeyler oluyor server da ama ne yazık kı ben uzak kalıyorum öss çalışmalarımı başlatım
    server 10 dk giriyorum millet ile sohbet edip hemn çıkıyorum
    ama server ii olur da az oyuncu var:(
  • bi yardım daha az önce ark. ın ilk konu aclırken verdiği link e tıkladım üye ol var hmn yukarda ona tıkladım ama menü kullanıma kapalı heralde yardım fln bişeler yazıodu üye olamadım bi yardım lütfen
  • suan acc alimi durduruldu. en yakın zamanda acılacak. suan bu kadar oyuncu yeterlisanırım. acc alımı acılırsa oooof kim bilir kac kısı olcak
  • Waikiki herşeyden önce bi kaç sorum olcak
    1-Drop nasıl?
    2-Skiller lvl kaça kadar öğrenilebiliyor?
    3-Yaklaşık kaç kişi oynuo bu serverda?
    4-Hunter'ların pet bug ı var mı yani pet alabiliyorlarmı yoksa alamıyorlarmı?
    5-Gold Rate nasıl?
    6-Kasması zor mu?(Çünkü ben Evulotion da oynuyorum kasması çok kolay ve skill öğrenimi 60 dan sonra gelmiyor 3 gün oldu e tabi aksmanın da anlamı kalmadı sıkıldım bile...)
    Bir de son olarak evulotion server'ının üstüne nasıl karadeniz wow yapçam?çünkü realmlist değiştirdim hala wow evultion server Cevaplarınızı bekliyorum çabuk olursanız sevinirim...
  • Selamlar herkeze.WOW a başlamayı düşünüyorum .Bilmediğim bikaç bişeyi sormam gerekiyor .
    wow oynamak için (bedava serverlar da) cd almak şart mı yoksa internette download siteleri varmı, varsa adreslerini yazarsanız sevinirim.Teşekkürler ( aklıma geldikçe sizi rahatsız ederim )
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulkem

Waikiki herşeyden önce bi kaç sorum olcak
    1-Drop nasıl?
    2-Skiller lvl kaça kadar öğrenilebiliyor?
    3-Yaklaşık kaç kişi oynuo bu serverda?
    4-Hunter'ların pet bug ı var mı yani pet alabiliyorlarmı yoksa alamıyorlarmı?
    5-Gold Rate nasıl?
    6-Kasması zor mu?(Çünkü ben Evulotion da oynuyorum kasması çok kolay ve skill öğrenimi 60 dan sonra gelmiyor 3 gün oldu e tabi aksmanın da anlamı kalmadı sıkıldım bile...)
    Bir de son olarak evulotion server'ının üstüne nasıl karadeniz wow yapçam?çünkü realmlist değiştirdim hala wow evultion server Cevaplarınızı bekliyorum çabuk olursanız sevinirim...

hey ad ne bu arda boss a gitthomas fln alır belki ada gel silithisu a

• herseyin ayarı officaldeki gibi beyler ... bunu biliyorum ^^
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.