Accimi aldım ve cogu arkta burda inşallah burda memnun oluruz.
Site kısa süreliğine kapandı sanırım serverda kapalı mı peki
değil arkadaslarım sabah akşam oynuyor
La dark sende olmasan
Abi kapalı heralde server siteye girmiyo oyunada girmiyo gerçi realmlisti bilmiyorumda bi türlü giremedim.
Çeşitli ayarlamalar yapıyorlar serverda ilerde oturacaktır ama durumu iyi yani beklerim sizide.
ve evt bende orj. den enrdeyse daha çok burda oynuyorum neden diceksını çünkü burda bir sürü tb den arkadaşım var ve onalrla takılmk çok zevklı oluyor gelin deneyin derim su 2 gündür bi sorun var saat 5 de gelir server en geç anlamadım Admin ustamız ne yapıyor Bu arada orda olanlar beni tanır My names Grena Kral Grena :D:D:D:D
Grena undead warlok sen misin lam
eskiden tbwow'da kendine en iyi warlock benim falan diyodu Sonra slayeer gitmiş bunu 2 vuruşta almış (BU ARADA BEN KENZOTR)
muahah
slayer kım kı beni tek vuruşta alacak =???
ya bende olesine bi bakem dedim ama xp çok az geliyor:(( kasmak çok zorki artık kasmaktan gınah geldi :) şöle bir 40 olsakda sağa sola hızlı hızlı gitsek heç olmazsa
Başka epicde dizssinler mi?
gelin oynayım derim şu anda en iyi türk sunucusu ping 100 bg oldugunda 300 400 oluo :) bende takılıyorum arada ve gm cok anlayışllı ( nede olsa arkadaşım ) ... cogu şey düzeltiliyor 1 2 güne wsg de açılacak
boşversene abi ya en iisi orjdaki wsg
ben bişi demedim :) sadece wsg acılcak dedim :) benim waktim olsaydı ben şimdiye oynuyo olurdum officalde ...
abi ben seni orjcu biliyodum yaw
quote:
Orjinalden alıntı: Raistlin2212
slayer kım kı beni tek vuruşta alacak =???
tauren shaman vardı ya sonra hack yapmaya teşvik ettiğinden ban yemişti
aha bende acc başvurusu yaptım şimdi 1.10.0 versiyonu download ediyom uyar deme ???
Ben bu serverdaki lvl 53lük karakterimi sildim birkaç anlayışsız yüzünden.. Ama serverın kalitesine laf yok.GMleri tanırım..