Şimdi Ara

Karadeniz-TR WoW Server! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
0
Favori
28.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • waikiki bilip bilmeden konuşuosun ben gm lerden bahsetmiyorum iyi çalışıyolar çok güzel bir server forum la da alakalı bişey yok ama "dayanışma" diye bir şey yok server da en azından ben orda oynadığım 2 hafa boyunca bir yardım görmedim "sana yardım ettim" diyen warsa gelsin sölesin..

Ayrıca senin söylediğin kadar çömez değilim 5-6 free server da oynadım bi kaç bişy biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulkem -- 13 Ekim 2006; 17:49:59 >
  • server açıkmı?
  • bilmiyorum ama açık olması lazım noldu link ten açılmıyo mu?
  • tbwow daki herkez buraya gectı bende gecem barı
  • Bu hafta sonu ozel kurulan turnuva arenasinda turnuva duzenlencek, kazananlara ozel oduller verilcek.
  • Yardım istiyosan yapalım abi marvel yani waikiki şahsen bana cok yardım ediyor.
  • waaayy selam NazGuhl iiki geldin DH'ye ya çok iyi wow sohbeti var bu arada 68'li misin ya??
  • bana hala acc mail i gelmedi???
  • Hosbulduk Miex (taniyamadim?) evet 68 liyim =)
    pop3 email accountlari olanlara wow acc aciyoruz(kisacasi bedava emaile uye olanlar hotmail,gmail gibi acc acilmiyor) bu hususta forumde yeterli bilgiler var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kray_68

Hosbulduk Miex (taniyamadim?) evet 68 liyim =)
    pop3 email accountlari olanlara wow acc aciyoruz(kisacasi bedava emaile uye olanlar hotmail,gmail gibi acc acilmiyor) bu hususta forumde yeterli bilgiler var.

napıcam simdi mail adresimi alıcam
  • Naz 68 dogumlumusun lam aboo cocuk kaldım babam yasında
  • karadeniz forumde de bilgiler var pop3 email hakkinda, ornek ttnet den alabilirsiniz.
  • git kuralları oku ulkem, server sahibi ben degilim. oyunda arkadaslar sana lvl kasmıyorlarsa bence gayet normaldir herkesin bi isi vardir. yani guild bulana kadar lvl kas sora isin kolaylasir yada ben bise anlamadim nese uzatmiyalim .
  • servera nax gelin bu hafta hadi yetisin
  • 1.11.2 version olanlar gelsin, naxxramas bu hafta aciyoruz. Tabiiki naxxramas istemiyorsaniz, eski versionlarinizla devam edebilirsiniz (naxa giremezsiniz ve itemler gorunmez)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kray_68

Hosbulduk Miex (taniyamadim?) evet 68 liyim =)

NazGuhl ben eski tbwow'dan Orc Warlock kenzotr bu arada serverı baya ilerletmişsin tebrik ederim ama ben gelemiyorum malesef :(
  • Tamam simdi tanidim evet, canin sagolsun basarilar dilerim
  • Naxxramas instance bugun acildi.
  • tier3 gorevleri icin gorev veren npc ler eklendi, hepsi duzgun sekilde calisiyor.
  • Kray_68 yani namı diğer Krayhan hocam,ilgilendiğin,özel mesajımı HWM forumlarında cevapladığın için teşekkür ederim...Forumlarınıza üye oldum,oradaki arkadaş ortamını ve kitleyi gördüm ve zaten samimiyetinizi kısa bir sürede anlamamak mümkün değil,eğer askere gitmeden önce kalan bir ayımda da kendime idare edecek bir pc yapabilirsem aranıza katılmak istiyorum ama olmadı 6 ay veya 1 yıl sonraya inşallah nasipse

Çalışmalarınızın devamını bekleriz ve başarılar dileriz,kolay gelsin hocam
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.