Şimdi Ara

Karadeniz-TR WoW Server! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
0
Favori
28.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acc alım sayfası ve realm listi verebilecek varmı forum yada anasayfadan bulamadım acc alım sayfasını buradan biriniz verirse super olur
  • http://karadeniz.no-ip.org/ burdan foruma ve online map e ulaşa bilrsin
    http://karadeniz.no-ip.org/wow/index.php?n=account&sub=register burdanda acc ala bilrsin
    set realmlist karadeniz.no-ip.org (buda realmı)

• Saol dostum dh kadrosu horde mu ally mi ?
  • ben allyim ama en kısa zmnda özüme döncem 4ever HORDE!! Nick Axe 30dk snra oyundayım patch çekiom
  • Axeyi oyunda görmeye basladık guılde de beklerik.Cbye sölerim :D Azure Death yeniyse tabii.Onun dısında rapaic sende hos geldin.Foruma d gel geyik yapacak adam aranıyo :D
  • guildeym görüşelim furkachin
  • Arkadaşlar server tbcye geçti charlar hala duruyor yani silinmedi gelen varsa bekliyorum.Boss yaparken lag sorunumuz vardı eskiden tbcye geçttikten sonra lag mag kalmadı valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 30 Mayıs 2007; 20:59:52 >
  • arkadaşlar horde olan varsa bana pm atsınlar oyun içi sorunlarınız varsa yardım edebilirim(para , item vs) Guildimizde vardır.Nickim Marvel lvl 70 ud lock bu arada matrix serverlarda lag kalmadı artık durduk yere olmuyor server uptade falan yapılırken lag başlıyo yani dün 9 dan 11:30 a kadar boss yaptık nax da hiç sorun yaşamadık(Ama bosslardan aoe yiyince ... ).bu arada belirteyim xp rate 5x ilk sayfada yzıyor hala soranlar var

quote:

Orjinalden alıntı: Rapacious

Saol dostum dh kadrosu horde mu ally mi ?

forumdaki babudil ve ben horde, diğerlerini bilmiyorum furkachin matrix ve diğerleri ally sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 1 Haziran 2007; 17:49:59 >
  • Bende artık Horde'um 4ever Horde dayanamadım dwarf'ımı sildim şimdi soulcatcher ud lock la aranızdayım bu arada ewet lag düzelmiş ii hoş gzlde xp rate az yaw biliorum uzun zmndır açık ama böle de zevki çıkmıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix_0011 -- 1 Haziran 2007; 17:53:33 >

• funserver olsa 5 dakkada 70 olursun tamam ne zevki çıkar kasmadıktan sonrabence.. görev den aldığın exi 5 kat daha fazla alıyon bence bu kadar yeterli
  • yani 5dk da 70 olmak gzl olmaz ama free serverda da orjinaldeki gibi kasmakda zevk vermio acıkcası 10x yada 15x bence en ideali ama 5x e de razıyız napak daha iyisi olana kdr en iyi karadeniz.no-ip.org
  • ya işte orjde 2 ayda 70 oluyon burda 3-4 haftada
  • bi ac kapa ya su acc alımını biz bi girip bakıp cıkcaz :D
  • mrb arkadaşlar karadeniz wowdan acc almak istiyorum ama siteye giremiyorum bi sorun mu var???
  • server pazartesi ve cuma günleri bakıma alınıyor en geç yarına açılmış olur
  • teşekkürler matrix
  • hayır yarına kadar değil akşam 6 veya 6 buçukta açılıyor en geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 2 Haziran 2007; 10:17:21 >
  • Bu server en hoş ortamı olan server bakın tavsiye ederim.Free oyuncususunuz fanatıklık yapmaya gerek yok Eğlenmenize bakın.
  • Merhaba bende burada WoW a başlıcam ancak tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum? Hesap aldım galiba ancak patchi fln kuramadım şimdi resimli anlatımdan deniyorum bana yardım edebilecek varmi? bide Buradaki server parali mi?
  • selam arkadasim hayir server ucretsiz zaten bedavadan acc aldiginda anlarsin pacth olayida forumda anlatiliyor yeni baslayanlar konusuna bak
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.