Şimdi Ara

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YAZILIMMI BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum tercih moduna girdi herkes yavaş yavaş :D benim sıralamamda ktü yazılım ve bilgisayar mühendisliği tutuyo yalnız bilgisayar mühendisliği iö ikinici öğretim sizce hangisini tercih edeyim ha birde istanbul civarında en az %75 veren bazı vakıf üniversiteleri varmı sizce 300 puan a tahmini 95k ile 110k aralığında birşey olucak sıralamam

• istanbulda oku kardeşim en iyisi maddi imkanın el veriyorsa %75 de iyi ben olsam istanbul yazardım eğitim yönünden ve mezun olduktan sonra iş yönünden istanbul daha iyidir
  • Şehre göre iş mi veriyorlarmış, tamamen kendini geliştirmene bağlı. Ben de KTÜ Bilgisayar İÖ yazmayı düşünüyorum, forumdan da bir kaç arkadaşla konuştum. İkinci öğretimin tek farkı saatlerinin 5-9 arasında olması, o kadar. Giren hoca aynı, sınavın aynı, eğitim süren aynı. Diplomanda yazmıyor bile iö diye. Şehrin insanı biraz tersmiş galiba, öğrenci olduğunu anladı mı soymaya çalışır falan dediler. Eğitim olarak da teknik üniversite sonuçta, URAP'tan falan da bakarsan en iyi 23. üniversite ama mühendislikte daha yükseklerdedir sıralaması. Puanının düşüklüğü de şehrin zor ulaşımından dolayı sanırım, merkezi yerlerdeki üniversitelerin puanları yüksektir çünkü herkes evinde okumak ister.
  • siralamamiz ayni. ben de pc muh okuycam ama yere karar veremedim hala.

istde 75 burslu da okuyabilirim ama ya burs kesilirse diye icim icimi yiyor :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karadeniz Teknik Üniversitenin , Bursa Eskişehir vs önünde olduğunu burdan öğtendim. İşin ilginci puan olarak geride ama URAP sıralamsında Bursa ve Eskişehir önünde .Bursa'dan da gidilirmi bilmem.HAYIRLISI
    http://tr.urapcenter.org/2014/2014_t9.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Şehre göre iş mi veriyorlarmış, tamamen kendini geliştirmene bağlı. Ben de KTÜ Bilgisayar İÖ yazmayı düşünüyorum, forumdan da bir kaç arkadaşla konuştum. İkinci öğretimin tek farkı saatlerinin 5-9 arasında olması, o kadar. Giren hoca aynı, sınavın aynı, eğitim süren aynı. Diplomanda yazmıyor bile iö diye. Şehrin insanı biraz tersmiş galiba, öğrenci olduğunu anladı mı soymaya çalışır falan dediler. Eğitim olarak da teknik üniversite sonuçta, URAP'tan falan da bakarsan en iyi 23. üniversite ama mühendislikte daha yükseklerdedir sıralaması. Puanının düşüklüğü de şehrin zor ulaşımından dolayı sanırım, merkezi yerlerdeki üniversitelerin puanları yüksektir çünkü herkes evinde okumak ister.

Aklınız varsa ktü tercih etmeyin.Hele ikinci öğretimden uzak durun.Onun yerine seçecekseniz normalden şaşmayın.
    Arkadaşım iö'de okuyor hayatından bezdi.Okulu bıraktı sınava tekrar hazırlandı.Bu yıl sonucu ne olur bilmem.Adı teknik üniversite tekniklikle ilgisi yok.Şehirde sanayi adına hiçbir şey yok.İnsanlar ters,sürekli kazıklamaya çalışıyorlar.Gece açık yer bulamazsın sokakta yürümek bile sıkıntı.Öğrenci şehri değil.İkinci öğretime aynı hoca giriyor olayı falan efsane.Hocalar hadi bitse de evimize gitsek havasındalar.İö için ekstra para alıyorlar.Paranın zoruyla duruyorlar.Kimse sana eğitim verme derdinde değil.Aklıma gelenler bunlar daha Trabzon hakkında neler var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

quote:

Şehre göre iş mi veriyorlarmış, tamamen kendini geliştirmene bağlı. Ben de KTÜ Bilgisayar İÖ yazmayı düşünüyorum, forumdan da bir kaç arkadaşla konuştum. İkinci öğretimin tek farkı saatlerinin 5-9 arasında olması, o kadar. Giren hoca aynı, sınavın aynı, eğitim süren aynı. Diplomanda yazmıyor bile iö diye. Şehrin insanı biraz tersmiş galiba, öğrenci olduğunu anladı mı soymaya çalışır falan dediler. Eğitim olarak da teknik üniversite sonuçta, URAP'tan falan da bakarsan en iyi 23. üniversite ama mühendislikte daha yükseklerdedir sıralaması. Puanının düşüklüğü de şehrin zor ulaşımından dolayı sanırım, merkezi yerlerdeki üniversitelerin puanları yüksektir çünkü herkes evinde okumak ister.

Aklınız varsa ktü tercih etmeyin.Hele ikinci öğretimden uzak durun.Onun yerine seçecekseniz normalden şaşmayın.
    Arkadaşım iö'de okuyor hayatından bezdi.Okulu bıraktı sınava tekrar hazırlandı.Bu yıl sonucu ne olur bilmem.Adı teknik üniversite tekniklikle ilgisi yok.Şehirde sanayi adına hiçbir şey yok.İnsanlar ters,sürekli kazıklamaya çalışıyorlar.Gece açık yer bulamazsın sokakta yürümek bile sıkıntı.Öğrenci şehri değil.İkinci öğretime aynı hoca giriyor olayı falan efsane.Hocalar hadi bitse de evimize gitsek havasındalar.İö için ekstra para alıyorlar.Paranın zoruyla duruyorlar.Kimse sana eğitim verme derdinde değil.Aklıma gelenler bunlar daha Trabzon hakkında neler var.

Haydaa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

quote:

dostum bunları söyledin heves meves kalmadı bende :D cidden yaşanmış tecrübelermi bunlar ? eğer öyleyse yazılım mühendisliği düşünebilirim yine ktü de iö derdi olmadan

• arkadaşım da ilk tercihe KTÜ Yazılım Müh yazcak
    sınıf arkadaşı olursunuz artık

anketimi oylayalım lütfen
    tşk
  • Ya ben bu KTÜ ön yargısını anlamiyorum nedense herkesin bi arkadaşı gidiyor ve memnun değil hocalar kötü kampus kötü çevre kötü insanlar kötü ya yok arkadaş ben Trabzonluyum 19 yıldır bu şehirde yasiyorum KTÜ açılan ilk teknik üniversitelerden biridir ve o kadar büyüktür ki içinden tam 3 üniversite kolu ayrıldı.Içinde bulunan Kanuni Kampüsünü başka yerde bulamazsiniz o büyüklüğü içinde ayrı bi şehir havası vermesi çok ayrı seyler mühendislik egitmi de anadolu üniversitelerinin çoğundan iyi ve güzel ben saat 5'tede sevgilimle el ele gezdim Trabzonda 2'de de gece 3'tede tercihlerin yaklaştığı şu dönemde herkesin dediğine inanmayın KTÜ okunacak bir mühendislik okuludur.

• Üniversite araştırırken hocalarada bakın arkadaşlar KTÜ de hocalara bakdım hep teknik eğitim mezunu BÖTE den mezun olmuş mühendislikte hoca olmuş onun vereceği eğitim ne ki . Ki zaten kendisi eğitim fakültesinde aldığı eğitimle Gerçek anlamda mühendislik eğitimi veremezler

KTÜ'ye gidenlerin hepsi aynı dertten muzdaripler şehir pahalı , insanlar öğrenciye karşı bi farklı bakış açıları var hep aynı İ.Ö olması şu yönden zor olur şehir pahalıysa birde üstüne bu ikinci öğretimin harç parası binerse aile açısından zor durumda kalabilirsin.

Yazılım Mühendisliği iyi bir bölüm ancak işte Hocaları yönünden zayıflar. Devlet olarak zaten Fırat Üniversitesinde , Celal Bayar Üniversitesinde bir de işte burda (KTÜ) var.

Ama bu sene birkaç yerde de yine açılacakmış onlara da bakmak gerek.

O yüzden en iyi üniversiteyi sınırlandırma yöntemi Akademik kadrosundaki hocaların eğitiminden anlaşılabilir bence.

İyi GÜNLER dilerim...

• TorPrikon kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsi yaşanmıştır.Ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum.Bu söylediklerimi hiçbir Trabzonlu benim memleketim kötü diye anlatmaz.Arkadaşın dediği gibi eğitim kadrosu bahsettiği gibi.İlköğretim okullarına öğretmen yetiştiren Böte mezunu adamlar gelip ders anlatıyor.Prof sayısı zaten çok az.Yardımcı doçent vs.olanlar zamanında siyaset ayağına yolunu bulup olmuşlar.Bir arkadaş kampüsü çok büyük teknik okul her bölüm var demiş.Sen teknik okulsan tıp,diş,eğitim fakültesi açmayacaksın.Bütçeni mühendislik mimarlık için harcayacaksın.Odtü,İtü tıp fakültesi,saçma sapan bölümler açmasını bilmiyor mu?Benim genel tavsiyem gerekiyorsa malzeme mühendisliğinin normal eğitimine gidin başka bir şeyin iö'süne düşmeyin.

• Ablam gitti Ankaradan Trabzona ve insanları yüzünden bıraktı yeniden hazırlandı bende tavsiye etmiyorum

• Anlatılanlara göre Insanları hoş değilmiş hiç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlarını kötüleme olayınızı anlamıyorum istanbulda daha mı iyi insanlar trabzonluyum istda okuyorum istda bir olay olsa çevredekiler müdahale etmeye korkuyo be bu mu bahsettiğiniz insanlık?karadenizin ikliminden dolayı insanlar size kötü gelebilir ama içlerinde bir gram kötülük yoktur tabiki genel olarak diyorum istisnalar tabiki var.Bahsettiğiniz gece hayatıysa son yıllarda baya bar cafe açıldı sabaha kadar hizmet veren,fiyatlar pahalı diyosunuz bu parayı nereye harcadığına baglı ulasım icin desen haklı olabilirsin metro yok tramvay yok sadece dolmuş sektörü var,metro tramvay yapılmamasının da nedeni dolmuş sektöründe olusack işsizlikle baş edememek.sorusu olan pm atabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.