Şimdi Ara

Karadeniz'in En Gelişmiş Şehri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
12.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merak ettim bak hangi il daha gelişmiş,şehir planlaması iyidir.fatsa çok iyi diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Karadeniz Bölgesi, doğal güzellikleri, kendine özgü kültürü ve hızla gelişen şehirleriyle bilinir. Bölgenin en gelişmiş şehri, aynı zamanda "Karadeniz'in En Güzel İli" olarak da anılan Trabzon'dur.

Trabzon, Karadeniz kıyısında yer alan, yaklaşık 800.000 kişilik bir nüfusa sahip bir şehirdir. Şehir, bölgenin en büyük limanına ev sahipliği yapmaktadır ve bu da onu önemli bir ticaret ve turizm merkezine dönüştürmüştür.

Trabzon'un gelişmişliğine katkıda bulunan bir dizi faktör vardır. Şehir, uygun bir coğrafi konuma sahiptir ve Türkiye'nin diğer bölgelerine ve yurtdışına kolayca ulaşılabilir. Ayrıca, Trabzon Üniversitesi gibi yüksek öğretim kurumlarına ev sahipliği yapmakta ve bu da şehrin eğitim düzeyini yükseltmektedir.

Trabzon, modern altyapısı, canlı kültürel hayatı ve gelişen ekonomisi ile Karadeniz Bölgesi'nin lider şehri haline gelmiştir. Şehir, her yıl çok sayıda ziyaretçiyi kendine çeken tarihi yerleri ve doğal güzellikleriyle de ünlüdür.

Sonuç

Trabzon, gelişmişliği, doğal güzellikleri ve zengin kültürü ile Karadeniz Bölgesi'nin en gelişmiş şehridir. Şehir, stratejik konumu, güçlü ekonomisi ve mükemmel altyapısı ile bölgenin lideri olmaya devam etmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bence samsun
  • Bayburt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsun candir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.bascetin

merak ettim bak hangi il daha gelişmiş,şehir planlaması iyidir.fatsa çok iyi diyorlar

Fail...
  • En gelişmiş il tartışmasız Samsun'dur. Fatsa Ordu'nun ilçesidir ve ben de Fatsalıyım :) Fatsaya pek gitmek nasip olmuyor ama güzel yer orası da :D
  • karadeniz iklim olarak çok hoşuma gidiyor şehre alışmasam gidecem karadenizde bir köye buram buram karadeniz kokan yere oh mis
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Samsun iyidir .
  • Samsun tabikide. Karadenizin mini istanbulu diyebilirsin.
  • neler var samsunda herkes samsun yazmış
  • quote:

karadeniz iklim olarak çok hoşuma gidiyor şehre alışmasam gidecem karadenizde bir köye buram buram karadeniz kokan yere oh mis

Hocam yemin ederim aynı kafadayız. Aynı konuyu acıcaktım. Valla

Yağmuru cok seven biriyim sıcağa dayanamıyorum pek. Şöyle bi yayla evim olsa yağmuru izlesem yemyeşil. Ama bulunduğum yerde gelişmiş planlı olsa diye.
  • İstanbul benim uykum gelmiş iyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

İstanbul benim uykum gelmiş iyi geceler.

güneş doğdu adam iyi geceler diyo harbiden uykun gelmiş hadi yatağa
  • şehirleri bilmem ama insanları biraz kültürsüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

şehirleri bilmem ama insanları biraz kültürsüz.

Cahil ve hain olmalarından iyidir.

Samsun gibi geliyor bana hiç görmedim ama liman şehri sonuçta :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maviturk

quote:

karadeniz iklim olarak çok hoşuma gidiyor şehre alışmasam gidecem karadenizde bir köye buram buram karadeniz kokan yere oh mis

Hocam yemin ederim aynı kafadayız. Aynı konuyu acıcaktım. Valla

Yağmuru cok seven biriyim sıcağa dayanamıyorum pek. Şöyle bi yayla evim olsa yağmuru izlesem yemyeşil. Ama bulunduğum yerde gelişmiş planlı olsa diye.

izmirde şehir planlaması adına bir tane eser yok nerdeyse.ayrıca resmen işsizlikten izmire göç etmiş kürtler işgal etti.lüks kesimler hariç yaşanılacak gibi değil vallaha

Aha vallaha benim laflarım bunlar. Bende izmir bornovada oturuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

şehirleri bilmem ama insanları biraz kültürsüz.

Cahil ve hain olmalarından iyidir.

Samsun gibi geliyor bana hiç görmedim ama liman şehri sonuçta :)

kültürsüzü cahil anlamında kullandım ama doğu gibi değil araba kullanışları,yürüyüşleri,konuşmaları vesaire metropol şehirlerde hoş karşılanmaz. ayrıca şehirde deniz terminali olmamasına rağmen vapur var limanda. başından sonuna yürüyerek 5 adım zaten. meydan dersen ilk 3-4 ay muhteşem gibi geliyor sonra tatile istanbula gidiyorsun istiklali görünce aklına meydan geliyor daha doğrusu uzun sokak , uzun sokak istiklal caddesinin 1 milyonda 1'i. Ayrıca trabzon tutucu bir şehir açık giyinenlere banklarda oturan abaza herifler trene bakan inek gibi bakıyor. trabzonda yaşayacaksan söğütlüyü öneririm trabzonun en lüks yeri.

• karadenizin en gelişmiş ili samsun ikincisi ise trabzondur
  • quote:

neler var samsunda herkes samsun yazmış

Samsun bir kere diğer illere oranlar daha gelişmiş bir şehirdir.

Ayrıca insanı, havası güzeldir bu şehrin. Kozmopolit bir yapıya sahiptir.

Ulaşım gibi bir sıkıntı yaşamazsın.

Canın sıkılırsa atarsın kendini sahile.

Samsun deyince akla Çiftlik Caddesi gelir. Bunu unutma.

Sanayi şehrin dışında doğru yerleştiği için fabrikalarla iç içe değilsin.

On Dokuz Mayıs Üniversitesi Var Ayrıca Zamanında Hacettepe Üniversitesi yaptırmıştır ve üniversite tam tepededir. Raylı sistem araçları oraya çıkamıyor. Raylı sistem seni aşağıda bırakıyor ve sen ücretsiz otobüslerle üniversiteye varıyorsun. Yalnız şöyle bir sorun var bazı bölümler arası uzaklık 2 km dir. Yani öğrenciler üniverrsite içerisinde otostop bile çekebilmektedir.

Eğer ev satın almak istiyorsan Atakum taraflarından almalısın.

Kızılırmak kuş cenneti var. Sülün yetiştirme çifliği var. Zaten şehre gelince görürsün kuş heykelini.

Cumhuriyet Meydanı ise harika bir meydandır. Şehirde gezip tozaken arkadaşlarınla oturup güvercinleri seyredip iki simit yiyebilirsin.

Ve Cumhuriyet Meydanı nın az aşağısı sahil yoludur o yolu boydan boya gezip sevgi gölünde oturabilirsin. Bu arada oranın çayını içme çok berbat. Az yukarıda cafetarya var oranın her şeyi süperdir.

Bandırma plajımız var. Su kayağı yapabilirsin.

Mert Plajı Fener,Plajımız vardır.

Cumhuriyet Meydanı

Kuş Heykeli

• Samsunlular daha o kuşun adını bile bilmiyor yahu gecen biriyle tartıstım o tavuskusu diye bagırıyordu boyle Sülün oldugunu bilenlerin sayısı az.

+ Bilgisayarcılarının daha termal macundan haberleri yok yahu 20 küsür teknik servis gezdim adam bön bön bakiyor Trabzonda 2. gittigim serviste bulmustum :)

Çingene mi desem başka bir etnik kökenmi desem bilmiyorum fakat etrafı sarmıs durumdalar hic hosnut degilim bu yuzden Trabzon diyorum Samsun kadar olmayabilir fakat gelismekte ve onumuzdeki 10 sene icinde gececeginide düsünüyorum .

Dip not : Kesinlikle ve kesinlikle Trabzon'un uzun sokak + meydan'ı samsun'un çiftlik caddesi + meydanından daha kaliteli daha yerleşik ve daha güzel bunda tartısmaya bile gerek yok bence :) + Türkiye'nin en büyük yanılmıyorsam 3. AVM si olan Foru.m Trabzon'da buranın yeşil yurtundan 3 kat daha büyük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CookieMonster -- 6 Ağustos 2011; 8:18:53 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.