Şimdi Ara

Karadeniz'in En Gelişmiş Şehri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
12.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karadeniz'de ki hiçbir ile gitmedim ama Samsun diyorum.
  • Trabzonun nesi var peki yukarda bi arkadaş ddetaylıca samsunu anlatmışta bilen vardır diye sorayım ddim ?
  • Kırklareli bence
  • Rize'de yaşıyorum. cevap Samsun.
  • Eğer fatsa'yı il kabul ederde konuşursan ÜNYE'den iyi olma şansı yok. Karadeniz'in incisi derler Ünye ye Hekimoğlu türküsü Ünye'ye ve orada ki olaylara yazılmıştır. Bir çok siyasi olay sağ-sol çatışmalarının başlangıcıdır. Bildiğiniz Çoğu mafya Ünye'den çoğu önemli solcu Fatsa'dan çıkmıştır.

Yapı bakımından Ünye daha iyi fakat insan olarak biraz saldırgan. Gangsterliği seviyorlar :)
  • 1 Samsun

2 Trabzon

3 Zonguldak
  • En gelişmişi değilde en gelişmemişini söyliyeyim kastamonu.
  • Sinop ile Samsun Candır can
  • Samsun
  • Trabzon..
  • Samsun.

Burda kültürsüz diyenle neye göre kültürsüz? Tam tersine sizin o özenti hayatınızdan daha da kültürlü.Türk gelenek ve göreneklerini yoketmeyen hala yaşatan insanlarla dolduru Karadeniz.Rahat olun siz.
  • İkisini de görmüş birisi olarak Samsun en gelişmişi diyebiliriz; ama Trabzon'un da ondan bir farkı yok gibi. Trabzon biraz daha planlı yerleşime sahip gibi geldi bana. Bir de neden bilmiyorum, Trabzon daha sıcak geliyor.
  • Trabzon daha büyük diye biliyorum her açıdan
  • Tarabzon diyenler neye göre bunu diyor..Bir şehrin gelişmişliğinde neyi esas alıyorlar..Sanayisi en gelişmiş il Samsun,Nüfusu en fazla olan il Samsun,yapılaşmanın en büyük olduğu il Samsun..Sosyal hayatın en fazla olduğu il Samsun..Trabzon şehir olarak Samsunun yarısı bile değil..Millet Trabzonspor var diye heralde Trabzonu Samsundan daha gelişmiş sanıyor..
  • Düzce
  • samsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiralayTurk57

Sinop'um değil onu biliyorum.

Karadeniz'in En Gelişmiş Şehri

Boşver miralayturk57 bizim memleket bize kalsin.fazla kalabalık iyi değildir
    var mı böyle bişey ya.Samsundan her gün araba geliyordu.Gece eğlencesi için + gündüz deniz için

• quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

Eğer fatsa'yı il kabul ederde konuşursan ÜNYE'den iyi olma şansı yok. Karadeniz'in incisi derler Ünye ye Hekimoğlu türküsü Ünye'ye ve orada ki olaylara yazılmıştır. Bir çok siyasi olay sağ-sol çatışmalarının başlangıcıdır. Bildiğiniz Çoğu mafya Ünye'den çoğu önemli solcu Fatsa'dan çıkmıştır.

Yapı bakımından Ünye daha iyi fakat insan olarak biraz saldırgan. Gangsterliği seviyorlar :)

Söylediklerinin hepsi tamıyıyla tartışmasız FATSA'ya ait deyimlerdir.(Bknz.Karadenizin İncisi)Ayrıca Hekimoğlu Fatsa'lıdır,şarkı Fatsa'ya aittir,Ünye'de de olay falan yaşanmışlığı yoktur.Sol'un kalesi Fatsa olmuştur ve Fatsa'lılar mertliği ve delikanlılığı ile bilinirler!

Yazdıklarından doğru diyebileceğim,birkaç ismi duyulmuş mafya tetikçi'sinin Ünye'li olduğu,önemli solcuların Fatsa'dan çıktığıdır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JUSTIN -- 6 Ağustos 2011; 20:27:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JUSTIN

quote:

Eğer fatsa'yı il kabul ederde konuşursan ÜNYE'den iyi olma şansı yok. Karadeniz'in incisi derler Ünye ye Hekimoğlu türküsü Ünye'ye ve orada ki olaylara yazılmıştır. Bir çok siyasi olay sağ-sol çatışmalarının başlangıcıdır. Bildiğiniz Çoğu mafya Ünye'den çoğu önemli solcu Fatsa'dan çıkmıştır.

Söylediklerinin hepsi tamıyıyla tartışmasız FATSA'ya ait deyimlerdir.(Bknz.Karadenizin İncisi)Ayrıca Hekimoğlu Fatsa'lıdır,şarkı Fatsa'ya aittir,Ünye'de de olay falan yaşanmışlığı yoktur.Sol'un kalesi Fatsa olmuştur ve Fatsa'lılar mertliği ve delikanlılığı ile bilinirler!

Yazdıklarından doğru diyebileceğim,birkaç ismi duyulmuş mafya tetikçi'sinin Ünye'li olduğu,önemli solcuların Fatsa'dan çıktığıdır!

Fatsalısın galiba sen ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JUSTIN

quote:

Fatsalısın galiba sen ?

Bende sana aynısını soracaktım Ünye'limisin?

Evet yukardaki mesajımda var Fatsa'lıyım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.