Şimdi Ara

Karadeniz'de Bulunan Doğalgaz Rezervi [ANA KONU] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
5
Favori
81.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben akp falan değilim amacım akp yi korumak falan değil başta soyleyim.

Şimdiye kadar hukumette yanlışlar çok kimse doğru demiyor.İmamoglu nu gram sevmiyorum .Bu benim dusuncemdir .Sevene sasiririm bişey demem .Sevmiyorum ya 🙂Ama adamın her yaptığı işe yarar icraat hoşuma gidiyor. Seviniyorum.

Ama bu muhalefet olma işini öyle bir yere tasidilarki

Ya ne yapsam da bir açık bulsam eminim cumayı bekleyin dendiği günden bu yana bunu düşünüyorlar.

İşin doğrusu nedir biliyormusunuz.

Hükümeti sevmemek en doğal hakkiniz saygı duyarim.

Ya her şeye bir kulp takılması sinirimi bozuyor.

Ne demeleri lazim.Eger doğruysa ülkemiz adına çok güzel umarım hükümet bunu halkının yararına kullanırsa artık rahat ederiz.Umarim boş çıkmaz

Ama neler yazıyorlar.Aklim ermiyor.

Eğer sen bir kisiyi arada eleştirip arada övüyorsan objektif sındır.

Ama sen herseyine kulp takarsan ciddiye alınmaz sin neden sen o kişiye takıntılı derecede dusmansindir.Kendini sartlandirmissindir .Herkezde bunu görür ona göre seni zaten iplemez

Biraz objektif olunmasi gerekli zor birşey değil bu

Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gerçek ama çoğu az miktarda ve yabancı firmalarca işlenen yerler diye biliyorum

• RElS kullanıcısına yanıt

Boş beleş, senin başına ancak yastığın düşmüştür. Biz gibiler sokakta göğüsleri siper ederken iken fütursuz şekilde mızmızlananlar FOX karşısında dizi iler gibi izledi o talihsiz geceyi.. Yüzbinlerce can alan 10 yıllık savaşı, FETÖNÜN ihaneti ile bir tutan ya FETÖ cenahından yada karatrollerden olmalı...başka izahı yok!

• eagleblack51 kullanıcısına yanıt

Rica ederim, teveccüh buyurdunuz...

• nezaketliler birbirini ağırlar.
    atasözü buldum ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halk köle gibi çalışsın diyorsunuz yani...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • konu saçma şekilde yine akp chp kavgasına döndü yine bu olaya a dan z ye herkesin sevinmesi lazım, dua edelimki daha fazlası çıksın ne garip insanlar cidden, la akp bugün var yarın yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Ağustos 2020; 23:11:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: un momento

akpnize laf edince kim oldum ben yine soyle bakayim, cehapeli mi yoksa fetocu mu? normal vatandas birakmadiniz.

size kalsa ya put perest kemalistiz yada fetocu usagi. yazik kafanizi az kumdan kaldirin, o ulkem bana yeter dedigin ulkenin global olarak 1 tane dostu yok bu hukumet sayesinde.

muhtesem on gorunuzle s400 aldiniz f35 lere dunya para akittiniz, ambarlardan cikarip kullanamiyosunuz bile lol.

yazik, et yememekten gercekleri goremeyecek hale, mantikli dusunemeyecek hale gelmissiniz.

sahi ne oldu yerli ve milli TOGG'unuza?

haa dogru ya, almanlardan motor almak icin siradasiniz, yalvarmaya devam. olsun be ne olacak, ortamlarda yerli oto der gecersin.

senin ulkeN ne halde biliyomusun? 35 sehit verdikten sonra, putinin kapisina gidip, bekletilen ve bu hale dusen bi ulke. rezilsiniz ve isin kotusu bunu goremeyecek kadar da cahil ve kor.

Alıntıları Göster

Akp’ li olduğumu nerden çıkardın ? 😂 Akp’ li değilim öncelikle bunu bir muhalif kafanıza sokun.

Türk’ ün Türk’ ten başka dostu yoktur zaten diye bir laf vardır. Bunu herkes biliyor. Ama yinede çok şükür dostumuzda çok. 1 tane dostumuz yok demişsiniz, büyük laf etmeyin bence yinede, size tavsiye 😉

Patriotları verselerdi o zaman bizde S400’ leri almasaydık. Trump bile kabul etti Türkiye haklı diye, siz kabul edemediniz. S400’ ler her türlü kullanılacak. Bununla ilgili bir zaman dilimi belirlenmedi. Yerleştirildiklerinde tekrar bunu hatırlatırım. F35 lere para akıttık doğrudur ama vermezlerse o paraları hukuken geri ödemek zorundalar. Yok öyle ben seni çıkardım, uçaklarını vermiyorum. Kolay mı öyle ?

Ben çok şükür etimide yiyorum, sütümüde içiyorum. Burayı Somali falan sanıyor sanırım yurtdışına kaçanlar. Türkiye’ de iş bulamayınca karın tokluğuna yurtdışına kaçanların laf etmeye hakkınız yok zaten. Sen kendi yaşadığın ülkede kör olmuşsun, çok şey etmeye gerek yok.

• nctemiz kullanıcısına yanıt

Objektif olmayan nedir? 20 senede neredeyse her seçimden önce ya altın ya petrol ya kömür ya doğalgaz yada sözde getirisi yüksek maden bulunduğu söylendi sonuç???

Hala bu tür tribüne oynamak için yapılan şeylere inanıyor bunlara inanmayıp laf edenlere kızıyor iseniz en basit örnek 15 temmuz..

Yıllarca muhalefet bu çakma hocaya yüz vermeyin dedi dedi dedi ne oldu.. dinlenmedi ve ele geçirdiği kurumlar ile ülkeye Kara bulutlar getirdi.

Şimdi böyle olaylara inanmanın yada " hmm demek gaz bulunmuş ee iyi ozaman şimdi güzel günler göreceğiz akp etrafında toplanalım" kafasının oluşmasını beklemek büyük saçmalık.

Çıkarılması 7yil diyorlar 7 yıl . En iyimser ihtimal 10 milyar dolar peşin paraya haklar devredilir alanda ne yapar bilinmez.

• 2023 yatırımları bunlar halka yatırım. Verdi gazı verdi gazı gözleri yaşlı izledi bi tarafları.

• Farklı bir açıdan bakalım ..

Velev ki iyi parti iktidar oldu yanına deva partisini , gelecek partisini de aldı chp ye gerek kalmadan merkez sağda bir çoğunluk sağda merkez oluşturup iktidar oldu.. velevki diyorum..

Şimdi iyi parti ve o zamanki cumhurbaşkanı bu gaz çalışmasını çıkartmasını yeni rezerv ler aramasını durdururlarmı mı tabikii hayır..

Kısaca bunlar milli servet hepimizin hiç bir iktidara partiye yada şahsa ait değiil... devlet politikasıdır..

Bunu ak parti başlattı , bayrağı elbet bir gün başkası devir alır ondanda başksı devir alır bu iş böyle gider..

• Gaz bedava mı olacak şimdi.. Benim için büyük müjde bu olur.. O gazı çıkaracak müteahhit zengin olacaksa benle paylaşacak mı zenginlğini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyrim -- 21 Ağustos 2020; 23:44:45 >
  • Karadeniz'de Bulunan Doğalgaz Rezervi [ANA KONU]
  • Kimse akp etrafında buluşun yada alkışlayın demiyorki

Ama Akp kimin yüzünden kazandı.Çok iyi çalıştığı içinmi hayır.Muhakkak iyi şeylerde yapmıştır.Orası ayrı

Düşünülmesi gereken muhalefetin inandırıcılığı yok

bu muhalefeti sorduğumda neden oy verdiklerini sorduğumda ben chp liyim.Ben solcuyum ondan oy veriyorum.Derler.

Peki sol düşünceyi temsil eden chp yi yöneten şahıstan memnunmusun dediğimde çok memnunum diyeni görmedim.Ama hala oy vermeye devam ederler.Sonrada akp ye oy verenlere cahil derler.

Akpliler koyun yada cahil diyelim.

Chp lilerin Akp den farklı yanı varmı.Adam tek başına açık ara kazanmaya devam ediyor.gene başkan oldu.

Keske herkez partisinin kötü yolda olduğunu görüp bir kerelik gerçek düşüncelerini eyleme geçirip oy vermeseler.Chp belki bu şokla kendini düzeltir.yıllardın aldığı oy oranı belli değişikik yok.Bu parti sayenizde başarısını devam ettiriyor.

Bu konuda bilgi sahibi olan bir ıkı yorumcudan zaten 5 yıldan erken verim alamazlar diyor.Bu hukumetle alakalı durum değil

Söylediğiniz geçmişle alakalı bir bilgim yok.Kabaca baktığımda çıkan doğalgazın çok olmadığı nı biliyorum.Ama dış basında bile türkiye için bu miktarın çok büyük oldu nu okudum.

Umarım iyi olur güzel olur

ne diyordunuz herşey güzel olacak ( göremedik gerçi )

• Şimdi bu doğalgazı cikarmak için ihale açarlarsa bu ihaleyide dolarla yapip bizlerin sirtlarina yuklerseler ben bu işten hiçbir şey anlamam arkadaş..

• Trakyada bulunan gazı neden abd şirketi çıkarıyor ve bizim fabrikalara satiyor? Önce bunun bi açıklaması yapılsın.
    Tekirdağ muratli inanli bölgesindeki aktif kuyulardaki çıkan gazlardan ülke ekonomisi ne kadar faydalanıyor?

Tekirdağ da inşaat şantiyesinde yanlışlıkla açılan kuyudan çıkan dogalgaz için boşa giden gaz ile ilgili yabanci firma ne hakla gaz parasi cezası kesebiliyor?

Bölgenin yeraltı kaynağı komple mi satıldı?

Kafada deli sorular.

• Sırf Tayyip Erdoğan yaptı diye hayırlı olsun diyememek mutlu olmamak öyle zannediyorum ki en masumane haliyle Ferasetsizliktir, Darbe olsun Devlet 50 yıl geriye gitsin, Doğalgaz bulmayalım dışa bağımlı olalım umrunda mı, Tabiki değil Tayyip Erdoğan gitsin tek yalnız En büyük müjde sizin için bu, Devletin Milletin faydası müreffehliği değil. Tayyip Erdoğan bulduysa eleştir, Kılıçdaroğlu doğal gaz bulduk diyip açıklama yapsa methiyelerinize sayfalar yetmezdi

• nctemiz kullanıcısına yanıt

Kaçırdığın bir nokta var hemde kocaman bir nokta..

Ben 40 lı yaşlarımdayım 18 imden beri MHP ye hep oy verdim .. iktidar olması umrum bile olmadı.çizgimiz bellidir..

Hatta cumhurbaşkanlığı seçiminde pek çoğumuz eklemettin beye değil sayın cumhurbaşkanı na oy verdik..

Eğer sayın cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı olmuşsa orda %2 yada %3 mhp faktörü vardır..

MHP ne zaman ak parti ile ittifak oldu biz akparti ye sıcak başladığımız için bize fikren en yakın olan iyi Parti'ye oy verdik.. ve şu anda mhp ak parti tabanından görüyoruz duyuyoruz biliyoruz ki seçmen olarak kopuşlar erime var..

Ve şahsi kişisel fikrim artıcak da bu erime..

Bunları niye yazdım o kadar çok chp.diyor ki iktidara oy veren belli bir kitle kendinden kopan muhafazakar sağ kitlenin bilincinde değil bu kopma o kadar artıyorki ilerde kendi kendilerine yüksek bir oy potansiyeline sahip olucak..

Sayın babacanın iki günlük partisinin bile anketlerde oy oranı şu anda %3.5 lerde.. ki yeni bir parti için çok çok iyi rakamlar.. sayın babacana da mhp yada chp den oy gidicek hali yok bu %3.5 nerden geliyor tabiki ak partiden kopan eriiyen oylar..

Demem o ki o kadar çok chp.deniyorki dönüp arkamda neler oluyor bu insanlar nereye gidiyor neden gidiyor denmiyor...

• eagleblack51 kullanıcısına yanıt

Kılıçdaroğlu da müjde müjde diyip 3 gün gündemi meşgul edip çok bir marifetmis gibi 320 milyar metreküplük 6 yıllık rezerv açıklasaydı herhalde yerin dibine sokardık.

Hayırlı olsun ama bunu bu kadar şova dönüştürünce hem yapmacık hem itici duruyor, hiç profesyonelce bir şey değil yaptıkları.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.