Şimdi Ara

Karadeniz BLG K. Güvenlik Tabur K. Zonguldak Ereğli / Deniz Kuvvetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
9.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce burada askerliğini yapan üye var mı ? Varsa hakkında bilgi verirse sevinirim... İskenderun 1. Er Eğitim Alayından sonra buraya düştük

• Yapay Zekanın Yanıtı

Karadeniz BLG K. Güvenlik Tabur K. Zonguldak Ereğli / Deniz Kuvvetleri

Karadeniz Bölge Lojistik Komutanlığı'na bağlı Güvenlik Taburu Komutanlığı, Zonguldak ili Ereğli ilçesinde yer almaktadır. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde faaliyet gösteren bu birlik, bölgenin deniz güvenliğini ve askeri tesislerinin korunmasını sağlamaktadır.

Birliğin görevleri arasında şunlar bulunmaktadır:

• Kıyı şeridinin denizden gelebilecek tehditlere karşı korunması
    • Deniz üsleri, limanlar ve gemilerin güvenliğinin sağlanması
    • Deniz kuvvetlerine lojistik destek sağlanması
    • Arama kurtarma operasyonlarına katılım

Karadeniz BLG K. Güvenlik Tabur K. Zonguldak Ereğli, bölgenin deniz güvenliği için hayati bir rol oynamaktadır. Birlik, alanında uzman personeli ve son teknoloji ekipmanları ile görevinin gereklerini başarıyla yerine getirmektedir.

Birlikle ilgili yorumlar genel olarak olumludur. Personelin profesyonelliği, birliğin etkinliği ve bölgeye sağladığı güvenlik hissi övülmektedir. Zonguldak Ereğli Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, bölgenin deniz güvenliği ve askeri tesislerinin korunmasında önemli bir yere sahiptir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • selam kardeşim.ben ereğliliyim.ve ereğli çarşı izinlerinde rahat edeceğin bir yer ayrıca garnizonu denizcidir ve rahattır.yazın askeri plajı vardır ve orda erler çalışır.umarım orda görev yaparsın pztesi günleri erlerin yüzme günüdür.sadece onlar denize girer vs.. kısaca iyidir ereğli.
  • dostum bende iskenderundaydım 7.bölük. aynı yere gidiyoruz şimdi de benim arastırdıgım kadarıyla güzel bi yermiş rahatmıs orda yapanlar da.hayırlısı bakalım gidince görücez.
  • Pazar saat 17:00 da oradayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.