Bildirim
Karaciğerim iflas ediyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Protein tozunun yaptıgını nerden biliyorsun.
Bu arada geçmiş olsun. -
ALT normalken AST nasıl o derecelere çıkmış acaba . Beslenme orogramınız nasıldı kaç yıldır spor yapıyosunuz . Ek olarak ne kullanıyorsunuz .enginar felan yiyin .ek olarak siz bişey fark edip mi gittiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ek olarak ast alt tan yüksekse önemli bi hastalık baş göstericek büyük ihtimal hepatit felan internet bakar mısınız bi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: overdose58
bu bir hocamyzyn yorumu
2,5 yıl basketbol ve koşu ile ilgilendim ve 7 aydır body ile uğraşiyorum
nox'um bitti?i için spor öncesi muz yiyorum
Sabah kalkis (5:30)
30 gr whey protein
Kahvalti(6:20)
Yulafli Omlet
1 Kibrit kutusu beyaz peynir
6 Zeytin
1 Kupa Bardagi Yesil Çay
Ara Ögün (11:15)
bir avuç karisik kuruyemis
elma veya 2 Mandalina
Öglen(12:45)
Ton baligi veya okul kantininden köfte veya tavuk döner
su veya ayran
Ara Ögün(17:00)
su
Eve Varis (18: 40-45)
bsn nox 2.0
Spor baslangici (19:00)
Spor bitis (19:40)
30 gr whey protein
5 gr creatine mono
aksam yemegi (20:30)
1 tabak yumurtali makarna digerleride evde ne varsa
22:00
200 gr lor peyniri
500 ml süt
Takıcak hiç bişey yok rahat ol.Hangi sporcu adamın böbreklerinin karaciğerinin iflas ettiğini duydun?Doping i saymassak ki daha yaşın genç aile hekimi de o an boş yapmış.Şunu unutma her doktor her zaman doğruyu söylicek diye bişey yoktur.Saygılar
-
quote:
Orijinalden alıntı: IOzguur
quote:
bu bir hocamyzyn yorumu
2,5 yıl basketbol ve koşu ile ilgilendim ve 7 aydır body ile uğraşiyorum
nox'um bitti?i için spor öncesi muz yiyorum
Sabah kalkis (5:30)
30 gr whey protein
Kahvalti(6:20)
Yulafli Omlet
1 Kibrit kutusu beyaz peynir
6 Zeytin
1 Kupa Bardagi Yesil Çay
Ara Ögün (11:15)
elma veya 2 Mandalina
Öglen(12:45)
Ton baligi veya okul kantininden köfte veya tavuk döner
su veya ayran
Ara Ögün(17:00)
su
Eve Varis (18: 40-45)
bsn nox 2.0
Spor baslangici (19:00)
Spor bitis (19:40)
30 gr whey protein
5 gr creatine mono
aksam yemegi (20:30)
1 tabak yumurtali makarna digerleride evde ne varsa
22:00
200 gr lor peyniri
500 ml süt
Takıcak hiç bişey yok rahat ol.Hangi sporcu adamın böbreklerinin karaciğerinin iflas ettiğini duydun?Doping i saymassak ki daha yaşın genç aile hekimi de o an boş yapmış.Şunu unutma her doktor her zaman doğruyu söylicek diye bişey yoktur.Saygılar
ben şahsen referans değerlere bakıp cevap verdiğini düşünüyorum
-
geçmiş olsun hocam protein tozundan dolayı mı yoksa alkol vb den dolayı mı oldu? -
quote:
Orijinalden alıntı: EnesCimen
geçmiş olsun hocam protein tozundan dolayı mı yoksa alkol vb den dolayı mı oldu?
yıldan yıla max 1-2 kere bira içerim o da özel günlerde onun dışında protein tozundan olduğunu sanmıyorum. -
quote:
quote:
geçmiş olsun hocam protein tozundan dolayı mı yoksa alkol vb den dolayı mı oldu?
yıldan yıla max 1-2 kere bira içerim o da özel günlerde onun dışında protein tozundan olduğunu sanmıyorum.
durup dururken mi oldu yani? hastalık hakkında pek bilgim yokta. -
quote:
quote:
quote:
yıldan yıla max 1-2 kere bira içerim o da özel günlerde onun dışında protein tozundan olduğunu sanmıyorum.
durup dururken mi oldu yani? hastalık hakkında pek bilgim yokta.
önceki değerlerini bilmiyorum ki doktor neye göre kıyasladı onu hiç bilmiyorum -
O doktoru ben...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Klasik aile hekimi saçmalaması (arada iyileri var tabii ama ah ah çoğu böyle maalesef) , aile hekimine soğuk algınlığı dışında bir şikayetle gitmen yanlış zaten. Uzmanlık alanları ondan ibaret çünkü. Dahiliye ye git, orada uzman doktorla görüş. Ayrıca günde kaç litre su içiyorsun? -
Geçmiş olsun. Neyin tetikleyebileceği hakkında konunun uzmanı doktorlarla görüşün, spor hekiminin fikrini alın. -
quote:
Orijinalden alıntı: arbforce1
Klasik aile hekimi saçmalaması (arada iyileri var tabii ama ah ah çoğu böyle maalesef) , aile hekimine soğuk algınlığı dışında bir şikayetle gitmen yanlış zaten. Uzmanlık alanları ondan ibaret çünkü. Dahiliye ye git, orada uzman doktorla görüş. Ayrıca günde kaç litre su içiyorsun?
fix 4,5 lt 5 lt hocam hergün ölçüyorum -
Ülke insanımın hepsi doktor.. gurur duyuyorum -
protein tozu ve karaciğer iflası -
paylaşımından sonra yabancı kaynaklardan araştırma yaptım, aşağıdaki bilgiye ulaştım.
alt ve ast testleri karaciğerin fonksiyonuyla alakalı değilmiş.
hatta ast ve alt'nin çok yüksek olduğu durumlarda dahi karaciğerin fonksiyonu normal olabiliyormuş.
başka bir doktora görün, bir kan testi sonucu referans aralığının 4 birim üstünde çıktı diye sana karaciğerin iflas etmek üzere diyen bir doktora ben şahsen %100 güvenemezdim.
Do AST and ALT test results indicate liver function?
It is important to clarify that ALT and AST levels do not reflect the function of the liver, even though in the medical community and in medical publications they commonly, and incorrectly, are referred to as liver function tests, or AST or ALT tests and are only used to detect inflammation due to injury or damage to the liver from any source. Even in conditions when AST and ALT are very elevated, the liver still may function properly.
-
Ref. aralığından da görebileceğin üzere çok az bir aşım söz konusu, iflas ediyor diye gelip insanları korkutma istersen :)
ya da boşver, ölmeden önce bırak o protein tozunu ve steroidle devam et...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 10 Ocak 2015; 2:13:13 > -
oğlum benim 80lerde gezdiği oluyordu akşam et ye sabah test yaptır +70 çıkması %100
ne biçim doktorun varmış
Benzer içerikler
- en iyi yağ yakıcı yorumları
- steroid kürü
- kastan kilo almak
- protein tozu ishal yapar mı
- upper lower antrenman programı
- ev tipi koşu bandı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X