Şimdi Ara

Karabük Üniversitesi Tercih Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
3
Favori
7.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün herkesin heyecanla bEklediği Lisans Yerleştirme Sınavı sonuçları açıklandı. Öncelikle üniVersite sınavlarına bu senen hazırlanan tüm arkadaşlarımıza gözünüz aydın diyorum. Tercihlerinizde Karabük Üniversitesi’nin ilk sıralarda yer alması temennisi ile Üniversitemizin tanıtımına başlıyorum. Aşağıda Üniversitemizde 2012-2013 akademik yılı için lys sınavı ve ygs sınavı sonuçları ile tercih yapabileceğiniz bölümleri ve geçen seneki taban puanlarını, taban puanla girenlerin sıralamalarını belirttik. Sizlerden tercih yaparken sıralamaların geçen seneye göre değişebileceğini unutmayınız ve tavsiyemiz tercihlerinizi sıralamanızın 20.000 sıra üstünden başlayarak yapınız. Mesela sıralamanız 60.000 ise taban ile 40.000′den geçen sene girilen üniversiteden tercihlerinizi sıralamaya başlayınız. Yoksa bu kadar tercih hakkını doldurmanız zor:)

Yazının Devamı İçin Tıklayın

• hocamhttp://e1207.hizliresim.com/z/n/9wkgl.jpg burda puan ve sıralamam var, karabük üniv'de girebileceğim bölümleri yazarmisin?
  • kardeşim yazıda zaten bölümler ve taban puanlar sıralama bilgileri var oradan kendin kontrol edebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfurxy

kardeşim yazıda zaten bölümler ve taban puanlar sıralama bilgileri var oradan kendin kontrol edebilirsin

Üniversitenizden biraz bahsederseniz sevinirim.sosyal çevre nasıl ?,siyasi zıtlaşmalar var mı ?,yurt sıkıntısı var mı ? İlgilenirseniz sevinirim.
  • Sıralamam 121577

Karabük raylı sistemler gelir mi? Geçen sene 1. öğretimi 114.000 ile kapatmış. 2. öğretimi ise 160.000

1. öğretimin gelme olasılığı nedir? 2. öğretim kesin gelir değil mi?

Özel yurt var mı üniversite çevresinde?
  • upupupupup
  • Bilgisayar Müh. geçen sene 100k ile almış. Acaba 120k olabilir mi bu sıralama?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçen sene bilg mühendisliği %30 ingilizce bölümü 77 kontenjan %100 ingilizcede 67 kontenjana sahipti. bu sene her ikiside 80 kontenjana sahip gelebilir şansını denemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Sıralamam 121577

Karabük raylı sistemler gelir mi? Geçen sene 1. öğretimi 114.000 ile kapatmış. 2. öğretimi ise 160.000

1. öğretimin gelme olasılığı nedir? 2. öğretim kesin gelir değil mi?

Özel yurt var mı üniversite çevresinde?

2.öğretim kesin diyebilirim. 1.öğretim gelme ihtimali düşük ama şansını dene gelede bilir. özel yurt üniversite çevresinde çok sayıda bulunmakta. yurt konusunda sıkıntı çekmezsiniz. Yurt fiyatları aylık 400 ile 700 arasında dolaşmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: science151

quote:

Orijinalden alıntı: tayfurxy

kardeşim yazıda zaten bölümler ve taban puanlar sıralama bilgileri var oradan kendin kontrol edebilirsin

Üniversitenizden biraz bahsederseniz sevinirim.sosyal çevre nasıl ?,siyasi zıtlaşmalar var mı ?,yurt sıkıntısı var mı ? İlgilenirseniz sevinirim.

yurt sıkıntısı şu anda yok birkaç sene önce vardı bu sıkıntı ama bir sürü yeni yurt yapıldı. yurt konusunda sıkıntı çekmezsin. siyasi zıtlaşma felan kesinlikle yok üniversitede ben şimdiya kadar eylem yapıldığını bile görmedim üniversitede:) sosyal çevre sana bağlı kendini ortamını oluşturursan sosyal etkinlikler yapabilirsiniz karabükte sosyal imkanlar çok fazla yok kafeler, bowling, go kart ve 3 alışveriş merkezi var bunların dışında sosyla bir şey yok.

• Okulun fotoğrafları elinizde yok mu acaba?

Biraz dağlık yerde kalıyor herhalde. Küçük gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Okulun fotoğrafları elinizde yok mu acaba?

Biraz dağlık yerde kalıyor herhalde. Küçük gibi geldi.

bu çok eski fotoğraf güncel fotoğraflardan birkaçı aşağıda

Daha Fazlası İçin
    http://www.karabuk.edu.tr/fotoalbum/default.htm

• upupup
  • hocam 96bin ile bilgisayara geliyom :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit.14

hocam 96bin ile bilgisayara geliyom :D

bende 120 binle iö bilgisayara geliyorum
  • kalıcak yer sorunu var diyolar karabükte bu konu hakkında bilgi verirmisiniz?
  • Safranbolu myo ile karabük merkez arasi uzak mi ayrica safranbolu myo tenha issiz yerde mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Safranbolu myo ile karabük merkez arasi uzak mi ayrica safranbolu myo tenha issiz yerde mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba gazi veya sakaryada mtok elektrik-elektronik mühendisliği mi? yoksa karabükte normal mühendislik fakültesi elektrik-elektronik mühendisliği ikicni öğretim ingilizce mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: science151

quote:

Orijinalden alıntı: yigit.14

hocam 96bin ile bilgisayara geliyom :D

bende 120 binle iö bilgisayara geliyorum

bende 120 bin iö bilgisayar tutar mı hacı bizim bende istiyorum?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.