Şimdi Ara

Kara Harp Okulunun yeni öğrencileri!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FourthJuly -- 20 Nisan 2017; 18:49:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar milleti çıkardılar bari yerlerine gelenler düzgün insanlar olsalardı
  • Ben askeri eğitim kampında askerlik yaptım. Gelenlerin çoğu ilk etapta vazgeçiyor zaten. Kalanlar da resmen kuzu girip aslan çıkıyor. Gözümle görmesem ben de inanmazdım. Bunlara bakıp karar verme yani.
  • bunlar da astsubay versiyonu

Kara Harp Okulunun yeni öğrencileri!

video halinde rütbeli dansözler

https://www.facebook.com/jamyocaps/videos/1068842616550085/
  • Aaaa olurmu kanka ya orduda hiç torpil olur mu xD mülakatlarda kesinlikle kafalarına göre elemiyolar xD

sen giremediğin için kıskanıyor musun yoksa xD

kesinlikle torpil yok vatansever gençleri kesinlikle orduya aldık xD

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulke baya yamuldu. artik dibi gormeden geri yukari cikamayiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DENİZ HARP OKULU GÖZ SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    KARA HARP OKULU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sawash1h0s qeqee xDe

• Vay yavrum vay tsk yi yerin dibine soktular simdide tv lerle sacma sapan dizilerle millete gaz vermeye calisiyorlar. Halkin onunde rezil et,kucuk dusur sonra tekrar goklere cikarmaya calis.

Hayatta bir defa itibar ve sayginlik kaybedildi mi yerine ne koysan geri kazanamazsin. Ilker basbug konusmasinda cok dogru diyor - Okullari kapatin,edin ne yaparsaniz yapin ama sivil kaynaktan alinan ogretim gorevlisiyle askeri personel yetistirilmez ! demisti.

• Özet budur

Zıpkın gibi adamlar atıldı okullardan

Şimdi ki tiplere bak

• arkadaşlar bunların harp okulu öğrencileri olduğunu pek sanmıyorum, böyle fotoları internete atacak kadar salak değildirler herhalde, sosyal medya yasak diye biliyorum ayrıca
  • Kaç yüz yıllık askeriyeyi bitirdiler itibarsızlaştırdılar

• Kara Harp Okulunun yeni öğrencileri!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çipetpet. -- 13 Nisan 2017; 15:56:23 >
  • Torpille girdiğini itiraf eden bi çocuk vardı fotoğraflarda onu da koysaydın keşke.

Edit:Üstteki mesajı görmemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsen Buga -- 13 Nisan 2017; 15:57:58 >
  • Çipetpet. kullanıcısına yanıt
    30 dakikalık yemin törenine dayanamayan bir astsubay adayı nasıl bir sağlık kontrolunden geçtiler acaba

biz askerken alay içtimasında bayılan olsa alay komtanın sözü "bırakın bulutları izlesin derdi" nerden nereye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 13 Nisan 2017; 16:3:18 >

• Beyler kafaların montaj olduğunu söyleyin Allah aşkına, trollüyorsunuz dimi? Gerçek değil dimi bunlar?

• Olum biri ülkeye format atsın bişey yapın artık

• Arkadaşlar harp okullarındaki birkaç kötü örneği görüp tüm öğrenciler böyle diye yorumlamayın. Eskiden de böyle tipler vardı, sadece o zaman sosyal medya veya instagram çok yaygın olmadığı için haberdar olamıyorduk. Ayrıca bu şekilde askerliği zayıf, disiplini bilmeyen adayları ve öğrencileri komutanlar subay veya astsubay olarak mezun edip kendi başına bela almaz. Kurallar net. Yola gelen gelir, gelmeyen nizamiyeye marş marş..

• fatihfatih0611 F kullanıcısına yanıt
    Yes evet aynen.

• FourthJuly kullanıcısına yanıt
    Yani cevabı yazmaya bile utandım ama lütfen bilginiz yoksa yorum yapmayın. Kafada kep yoksa elle selam verilmez. Komutan rahatta dinleyin dediyse esas duruşa geçilmez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.