Şimdi Ara

Kara Harp Okulu Göz Kontrolü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kara Harp Okulu'na başvurucam ama sol gözümde 0.75 astigmat, sağ gözümde ise sıkıntı yok. Elenme ihtimalim var mı? Kara'da kaça kadar tölerans var? lütfen cevap verin



  • Lütfen cevap verin çok kritik
  • Lazerlesen bile elenmeme şansın yok dostum , üzgünüm. Kaynak için kendi sitelerinden başvuru koşulları sayfasına bakabilirsin.
  • Hiç gitme 0.75 ve 1.00 biloteral asigmatizma miyoptan elendim. Nasıl üzüldüğümü ve ağladığımı görsen bu ne ya dünyalarımı kaybetmiş bu dersin. 2 hafta kendime gelemedim. Hiç gitme, eğer üzülmek istiyorsan buyur kapı orada.
    Saygılar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: W0lkidonkisss

    Hiç gitme 0.75 ve 1.00 biloteral asigmatizma miyoptan elendim. Nasıl üzüldüğümü ve ağladığımı görsen bu ne ya dünyalarımı kaybetmiş bu dersin. 2 hafta kendime gelemedim. Hiç gitme, eğer üzülmek istiyorsan buyur kapı orada.
    Saygılar

    Dogru diyor şans işi geçen de var gözü bozuk olduğu halde ama üzülürüm diyorsanız gidin bende 025-0.75 ile kaldım almadılar buna göre gitmenizi tavsiye ederim hiç gözlük kullanmamış arkadaşım da aynı doktordan elendi.
  • Valla kimisini alıyolar kimisi de ön sağlıktan direk eliyorlar hocam :) Gerçekten insan şüpheleniyor, noluyor lan burada da mı torpil diye.. Dene şansını, bir şey kaybetmezsin.. Buradaki insanlar seçmeyecek seni sonuçta
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bambamm06

    Valla kimisini alıyolar kimisi de ön sağlıktan direk eliyorlar hocam :) Gerçekten insan şüpheleniyor, noluyor lan burada da mı torpil diye.. Dene şansını, bir şey kaybetmezsin.. Buradaki insanlar seçmeyecek seni sonuçta

    Bak arkadasım, sabah saat 7 kho önünde bekliyoruz uzman çavuş bağırdı 21 Temmuz gunu saat yedide mülakatı olanlar sıraya. Hayda yığıl bakalım. Sonra bekliyoruz gruplara ayrılıyoruz.

    Simdi bizim grup girdi 149. Gruptuk biz. Heyecanlı boyle muhabbet kurmaya çalışıyoruz gruptakilerle bi yanda da teğmen uyarıyor sessiz olun diye. Neyse bindik otobüse gittik memleket nere felan fisman muabbet baya ilerledi. Neyse boyle samimi oldugum bi cocuk vardı o 30 dakika icinde hemen samimiyeti kurduk adını hatırlayamayacağım simdi. Biz otobüsten sonra ön sağlık icin bi 15-20 dakika daha bekledik amfi tiyatro gibi olan yerde. Sonra binaya girdik. O cocuk boyle badi bir çocuktu benim 6-7 kisi önümde idi onun önündende 2-3 kisi gecti ilk sırada tansiyon var sonra ağırlık felan bilirsin. Cocuk tansiyona bi oturdu tak elendi. İtiraz on saglıkta itiraz yok. Hadi bakalım. Onun arkasından tak elinde sonra benim 4-5 kisi arkamda da elediler. Şans işi. Kilodan boydan hafif hafif eliyorlar. Mecbur mahşer yeri gibi kalabalık. Ygs puanı felan zaten hikaye. Saglıktan gecen sözlü mülakattan gecen buyuk ihtimal myo öğrencisi oluyor. Ama belli olmaz. Herkes şans.

    Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W0lkidonkisss -- 2 Temmuz 2016; 2:03:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kara Harp Okulu göz muayenesinde ilk olarak renk körü olup olmadığınız bakılıyor.sonra duvarda harfler var işte bi gözü kapatıp doktorun gösterdiği harfleri okuyorsunuz.en aşağıdaki harfi bile okudum kartal gözlerim sayesinde.:D.sonra diş muayenesinde diş yapınıza bakılıyor.bendeki dişler holivıd aktörlerinde bile olmadığı için diş muayenesinide geçtim. :D.


    Son olarak mülakatta elendim.seneye tekrar başvurmayı düşünüyorum.Harbiyeli olmak tek hayalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaş derslerde gözlük takan tipten girdi geçti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sony Black -- 23 Temmuz 2016; 15:13:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sony Black

    Bir arkadaş derslerde gözlük takan tipten girdi geçti

    Şans abi bizde elendik misal bende gözlük takardım ama 15 doktor geçtik resmen 16. doktor eledi.
  • Bende 0.75 astigmat vardı uzaktan lazer gibi bişey tuttu geç dedi. Ondan sonra nabız kontrolünde yüksek tansiyondan elendim. Hava harp okuluna başvurduğumda ise herhangi bir problemim olmadığından sağlığı sorunsuz geçtim. Yani biri elerse diğer taraf onaylıyabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.