Şimdi Ara

Kara Geçmek İçin Hangi İtem Alınmalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar fiyatı kesin artar dediğiniz itemleri yazarmısınız? Kar yapmak için..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Chroma 2 ve firar kasasi ve Splyce foil

• Ariana Grande kullanıcısına yanıt
    +2 hatta faze foilde biraz düşünülebilir çünkü su anki mesur klan simgesi değişecek.
  • ak 47 kar kayağı
  • 28 tl var steamde ne alayım?Firar düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: monarchisoliders

+2 hatta faze foilde biraz düşünülebilir çünkü su anki mesur klan simgesi değişecek.

Hocam emin misin degisecegine kaynak saglam mı

reddit trader konuların toplayın diyor ama fazla yatırmak lazım yoksa hediye kutusu gibi olabilr,kimseye almamasını soylediler hepsini piyasada dev trader cekip nerdeyse sıfırladılar sonra dan gaza gtirdiler altın olacak gibisinden hype yaratıp 10 liralardan sattıp mallı cukkaladılar, aynısı avcı içinde yaptılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yardım lütfen
  • Yazın esports winter ve summer case depolamıştım alıp unutma yöntemini uygulayacaktım sonra baktım bazen pik yapıyor sonra düşüyor 2 katı fiyatına satıp iyi kar yaptım Çıkartma | Titan | Katowice 2015 çıkartma ne demek onu bile bilmiyorum bir yerde yazmışlardı 2014üne baktım 500 liralara satılıyor topladım bunu 19 liradan kutular 2katına çıktığı zaman bu 10 liraya düşmüştü kutuların parasıyla da bundan aldım hala da 10 lira civarında dolanıyor 2014 ürününün o kadar fazla etmesinin bunda ise hala bir kıpırdama olmamasının sebebini anlatabilecek var mı alırken 1 yıl bekletmek üzere almıştım yarı yarıya zarar umrumda degil yani hala 1 yıl bekletmeyi düşünüyorum ama hiç 500 lira civarına gelir mi bunlar mesela 3 yıl beklesem durum ne olur? hiç anlamıyorum csden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

Yazın esports winter ve summer case depolamıştım alıp unutma yöntemini uygulayacaktım sonra baktım bazen pik yapıyor sonra düşüyor 2 katı fiyatına satıp iyi kar yaptım Çıkartma | Titan | Katowice 2015 çıkartma ne demek onu bile bilmiyorum bir yerde yazmışlardı 2014üne baktım 500 liralara satılıyor topladım bunu 19 liradan kutular 2katına çıktığı zaman bu 10 liraya düşmüştü kutuların parasıyla da bundan aldım hala da 10 lira civarında dolanıyor 2014 ürününün o kadar fazla etmesinin bunda ise hala bir kıpırdama olmamasının sebebini anlatabilecek var mı alırken 1 yıl bekletmek üzere almıştım yarı yarıya zarar umrumda degil yani hala 1 yıl bekletmeyi düşünüyorum ama hiç 500 lira civarına gelir mi bunlar mesela 3 yıl beklesem durum ne olur? hiç anlamıyorum csden.

2014te oynayan kişi azdı sticker de az
    Bu da artar diyr düşünüyorum ama biraz zaman gerek

• ŞUNU BİLMELİSİNİZ Kİ 20-30 TL İLE HATTA 100-200 TL İLE DOĞRU DÜZGÜN KAR EDİLEMEZ. AYRICA PİYASA ÇOK GENİŞLEDİ KAR ETMEK ÇOK ZORLAŞTI O YÜZDEN FAZLA KAFA YORMAYIN
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum oyuncu sayisi cok artti ve herkes ileride satmak icin cikartma kasa vs aliyor. Kullanmak icin degil yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim taktiği yaparsan % 50 karın kesin var.
    2 defa yaptım 50 oldu 80.80 oldu 130 şuan.Minimum %50 diyorum bak.
    Özet şeklinde anlatımı: Skin sayısı az olanlara pazardan bakıyorsun.Sonra giriphttp://csgo.steamanalyst.com dan son haftada ve ayda senin toplayacağın şekilde toplayan varmı yokmu onu araştırıyorsun.Genelde souvenir olanlar azdır.Fiyatları öneğin şu şekilde düşer. 100,70,50,20,10,7,4,4,3,2,2,2,2,1,1,11 ve 1 lira altında satılır.Senin yapacağın fiyatı çok atalan kısıma kadar hepsini satın almak olacak.Örneğin verdiğim fiyatlarda 7 liraya kadar olan kısımı tamamen satın alacaksın.4 liralıklarda dahil. Satış fiyatı 4 lira civarı çok ise almamalısın.Sen topladıkdan sonra yine 4-5 liraya koyan olur onlarıda alman gerekecek.10-15 lira daha fazladan sende bulunmalı.
    2. İşin ise satmak olacak bunları.Satmadan önce sipariş ver kısmından 3,50 ye 5 tane sipraiş vereceksin.Satmak için en düşük fiyatı 7 lira ise sen 4 liraya koyacasın. İlanını ve ticari zeka sahibi vatandaşlar aha çok ucuz lan deyip senden 4 liraya onu alacak.Onu satınca birdaha 4 liraya koyacaksın pazara.Onuda o şekilde satacaksın.Ha baktın ki arada 3,90 ye koyan çıkıyor. Sendekilerin değerini düşürmemek için onuda satın alacaksın. Bir nevi galerici piyasası. Bu şekilde yaklaşık 5-6 tane satınca Senin sirapiş kısmında 3,50 ye koyduğunu gören masum vatandaşlardan biri bakmışın ki 3,51 e sipariş vermiş 10 tane. Önce 10 tanenesini onaylamadan pazara koy.Hepsinin onayını hızlı hızlı yapki iptal etmesin

Karışık gelebilir ama şuan işler tıkır tıkır çalışıyor benim taktik

• YüzüğüKayıpFrodo kullanıcısına yanıt
    hocam taktik iyi gibide steamin %15 kesmesi işi bozuyor.
  • YüzüğüKayıpFrodo kullanıcısına yanıt
    Kafa zehir hocam tebrikler ! Denemek isterimde bi sermaye gerek yav.
    Hocam Chroma 2 itemleri item analiz sitelerinde sürekli düşüşte gösteriliyor bıçak çıkmadıkça kar etme durumu yok diye okumuştum ben riskli biraz...

1 hafta önce biri bi video atmıştı Gölge kasası kazandıranlarda diye şurdan bak itemlerine halen artıyorsa bas yatırımı bence...

http://csgo.steamanalyst.com

• parası olan taç parlak sticker alsın tabi bulabilirse 2 gün önce redditte 49 keye satılırken bugün 100 keyden satılıyor inanılır gibi değil gerçekten şaka gibi bir fiyat 2ye katlandı @_* markette de 3-5 kalmış yakında 1000 tl üstüne çıkıcak büyük ihtimal
  • mrsavas02 kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyosam gecen sene 15$ civarıydı fiyatı. Loungede bet yapan bi arkadaş vardı kazandıgında o stickerdan vermişti ne yapıyım ben bunu ya demisti basarım yine diyodu :))

• Bu işlere hiç bulaşılmamalı.
  • Birileri bütün Taç stickerları satın aldı bir anda fiyatı 2 katına çıktı :D bende açılmamış kapsül var 4 liradan almıştım 300 tane var 14 liraya yaklaşmış.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.