Şimdi Ara

Kara Geçmek İçin Hangi İtem Alınmalı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AKCROSSHAIR

Birileri bütün Taç stickerları satın aldı bir anda fiyatı 2 katına çıktı :D bende açılmamış kapsül var 4 liradan almıştım 300 tane var 14 liraya yaklaşmış.

Oha 3000 tl kar vay be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yac bence legendaet sticker durmuna düşücek acep yapıstırlmıs silahlardan alsam mı su pazar banım kalkınca güzel redline falan filan
  • Ne alalım beyler şimdi ? Ucuz sticker lazım acilen
  • quote:

Orijinalden alıntı: YüzüğüKayıpFrodo

Benim taktiği yaparsan % 50 karın kesin var.
    2 defa yaptım 50 oldu 80.80 oldu 130 şuan.Minimum %50 diyorum bak.
    Özet şeklinde anlatımı: Skin sayısı az olanlara pazardan bakıyorsun.Sonra giriphttp://csgo.steamanalyst.com dan son haftada ve ayda senin toplayacağın şekilde toplayan varmı yokmu onu araştırıyorsun.Genelde souvenir olanlar azdır.Fiyatları öneğin şu şekilde düşer. 100,70,50,20,10,7,4,4,3,2,2,2,2,1,1,11 ve 1 lira altında satılır.Senin yapacağın fiyatı çok atalan kısıma kadar hepsini satın almak olacak.Örneğin verdiğim fiyatlarda 7 liraya kadar olan kısımı tamamen satın alacaksın.4 liralıklarda dahil. Satış fiyatı 4 lira civarı çok ise almamalısın.Sen topladıkdan sonra yine 4-5 liraya koyan olur onlarıda alman gerekecek.10-15 lira daha fazladan sende bulunmalı.
    2. İşin ise satmak olacak bunları.Satmadan önce sipariş ver kısmından 3,50 ye 5 tane sipraiş vereceksin.Satmak için en düşük fiyatı 7 lira ise sen 4 liraya koyacasın. İlanını ve ticari zeka sahibi vatandaşlar aha çok ucuz lan deyip senden 4 liraya onu alacak.Onu satınca birdaha 4 liraya koyacaksın pazara.Onuda o şekilde satacaksın.Ha baktın ki arada 3,90 ye koyan çıkıyor. Sendekilerin değerini düşürmemek için onuda satın alacaksın. Bir nevi galerici piyasası. Bu şekilde yaklaşık 5-6 tane satınca Senin sirapiş kısmında 3,50 ye koyduğunu gören masum vatandaşlardan biri bakmışın ki 3,51 e sipariş vermiş 10 tane. Önce 10 tanenesini onaylamadan pazara koy.Hepsinin onayını hızlı hızlı yapki iptal etmesin

Karışık gelebilir ama şuan işler tıkır tıkır çalışıyor benim taktik

Sonuç ne oldu hocam başka denedin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Stoa kullanıcısına yanıt
    Çok uğraşmak gerek.Zamanım oyundaki kazancımdan daha kıymetli olduğundan denemedim :) 5 yada 6. seferden sonra bırakmıştım.Hiç zarar etmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YüzüğüKayıpFrodo

Çok uğraşmak gerek.Zamanım oyundaki kazancımdan daha kıymetli olduğundan denemedim :) 5 yada 6. seferden sonra bırakmıştım.Hiç zarar etmedim.

Ben tam tersini yapmaya çalışacağım sizce başarılı olur muyum? Bir itemin buylarında 3le 1 arasında boşluk var itemleri 5 liradan alıp 3 liradan satacam 1 liraya düşünce orada buy açıcam. 10 tane filan sell'le de sell tarafını fiyat kırararak düşürmeyi düşünüyorum.

Örneğin şöyle olacak: Değeri 5tl olan itemden 20 tane alıcam, bir hafta sonra 10 taneyi satıp fiyatı 1 liraya düşürücem. 10 taneyle de sell'deki fiyatı sürekli düşürücem. Düşükten satış baskısı oluşturup 1 liradan 100 tane filan toplayıp sonra itemi geri 5 liraya yükseltip 5x kar etmiş olucam baştaki 20 taneyi feda ederek.

• Stoa kullanıcısına yanıt
    Csgo içinde kontrat kısmı olmasa dediğiniz kolay olur derdim. Takas kısmı fiyatları belirlemede önemli bir rolde. Souvenirlerde deneyebilirsiniz ama fiyatı 1 liraya düşerse kolay kolay 5 liraya çıkacağını sanmam. Dikkat etmeniz gereken yakın zamanda satış miktarlarıdır. Aynısını deneyenler olabilir. Umarım işiniz rast gider. Haberinizi bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YüzüğüKayıpFrodo -- 12 Ağustos 2017; 21:50:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.