Şimdi Ara

Kaput'un Bastırılarak Kapatılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün sanayideyim anadınmı, adamın çırağı kaputu hafifçe bıraktı çekingence, ve üstünden bastırarak kapatmaya çalıştı yapamadı ben yukarı kaldırıp bıraktım sertçe. Az daha kaputu göçertcekti. Deli oluyorum kaput kapatmayı bilmeyen tiplere çekiniyolar başkasının arabası bişey olur diye ama asıl bastırarak kapatınca kaput kırılıyor. Yukardan bırakılır bu işin raconu anadınmı budur, sizede geliyor mu böyle tipler arkadaşınız vs.?

• Bilmemesi ayıp değil, adı üstünde "çırak", öğrenecek. Ama siz ondaki, başkasının malına değer verme, saygı gösterme inceliğinin/nezaketinin kıymetini bilmiyorsanız, inşallah bir dahaki sefere gercek bir sanayi kalfasına denk gelirsiniz, kaputu sert kapatarak da nasıl zarar verilebilir size bir öğretir. Nezaket de suc olmuş!
    *2017 Nissan Pathfinder SL 4WD *2006 Toyota Avalon Limited *2015 Honda Civic 1.6 Elegance ECO LPG Otomatik *2008 Opel Astra HB 1.3 CDTI Enjoy Easytronic *2012 Hyundai i30 1.6 CRDI Elite Manuel *2010 Chevrolet Cruze 1.6 LS Otm. *2001 Ford Focus HB 1.6 Ambiente Otm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabaci_takimi

Bilmemesi ayıp değil, adı üstünde "çırak", öğrenecek. Ama siz ondaki, başkasının malına değer verme, saygı gösterme inceliğinin/nezaketinin kıymetini bilmiyorsanız, inşallah bir dahaki sefere gercek bir sanayi kalfasına denk gelirsiniz, kaputu sert kapatarak da nasıl zarar verilebilir size bir öğretir. Nezaket de suc olmuş!
    Kaput zaten sert kapatılır. Yarım metre yukarı kaldırıp bırakırsın, öyle hafifçe bırakılıp kilit üstünde elle bastırılmaz. Öyle istesende kapatamazsın zaten oturmaz yerine ve kaputu ezersin. Bilmiyorsan konuşma bari araban olmadığı belli.

Orijinalden alıntı: FAKO Beri Bak Beri

Kaput zaten sert kapatılır. Yarım metre yukarı kaldırıp bırakırsın, öyle hafifçe bırakılıp kilit üstünde elle bastırılmaz. Öyle istesende kapatamazsın zaten oturmaz yerine ve kaputu ezersin. Bilmiyorsan konuşma bari araban olmadığı belli.

Alıntıları Göster
    Troll efendi, kaputun nasil kapatildigini biliyoruz, dunyanin en onemli veya en zor isi degil sonucta da, onu bildigimiz kadar insan olmayi bilmek de onemli. Sahte bir konu (90% ihtimalle) bile olsa, troll bir herifin fikrinde nezaketin kiymetini bilmek yoksa zikrine de girmiyor iste. Neymis, boyle kaput kapatmayi bilmeyenlere deli oluyormus. Bravo, tartisma acacak konu yazdin!
    *2017 Nissan Pathfinder SL 4WD *2006 Toyota Avalon Limited *2015 Honda Civic 1.6 Elegance ECO LPG Otomatik *2008 Opel Astra HB 1.3 CDTI Enjoy Easytronic *2012 Hyundai i30 1.6 CRDI Elite Manuel *2010 Chevrolet Cruze 1.6 LS Otm. *2001 Ford Focus HB 1.6 Ambiente Otm.

• _____________________________
  • Yaralı konu öne çıkaralım.
    6 yıldır bastırarak kapatıyorum mekanizma ilk günkü gibi sıkıntısız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FAKO Beri Bak Beri

Alıntıları Göster
    vur diyince de öldürülmez anadın mı? yarım metre o ne öyle oha anadın mı. az biraz yukardan bırak yeter kibarca anadın mı.

Ben yıllardır bastırarak kapatıyorum Ön kaput alüminyum olmasına rağmen en ufak sorun olmadı

Yukarıdan bırakınca bozulacak gibi geliyor bana bilemiyorum

Tanıdığım ön kaputunu değiştirdi 1 yılda ön kaput yamuldu o kadar esnek ki biraz güç uygulayınca çöküyor içine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 3 Ocak 2020; 22:8:13 >

• Yukarıdan bırakınca kilit bozulabilir. Yarış arabalarındaki gibi pim takalım.

Takıntı oldu, araca binenlerden rica ediyorum yavaş kapatır mısınız diye. Etmezsem kafire vurur gibi çarpıyorlar (kafir dememe takılmayın, deyim icabı :) ).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition
  • Yarım metre mi? Ben kaputu tamamen açıkken 2. kattan üstüne atlayarak kapatıyordum. Yanlış mı yapıyormuşum?
    2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...)
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Tabii yanlış hocam. Bu işin raconunda sert olmak vardır. Çıkın bir iki kat daha yukarı kaputunuzu korkak alıştırmayın.

Bu arada yıllardır nazikçe bastırarak kapatıyorum. Hiç sorun yaşamadım!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 türlü de kapatılabilir ama en ideali bastırmadan yapılandır, çıkan sesten vatandaş kaputun nasıl kapandığını anlaması lazım gelir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Material-Engineer

Tabii yanlış hocam. Bu işin raconunda sert olmak vardır. Çıkın bir iki kat daha yukarı kaputunuzu korkak alıştırmayın.

Bu arada yıllardır nazikçe bastırarak kapatıyorum. Hiç sorun yaşamadım!
    Benim araba Volvo hocam, sacı falan çok sağlam. O kadar yüksekten atlarsam oluşacak şok dalgasından etraftaki arabalar zarar görebilir.
    2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...)
  • 1 ay önce trollük yapıyordu, bloklayıp geçin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.