Bildirim

Bonus Puanla Akaryakıt Alınabilir mi?
Daha Fazla 
                        Bu Konudaki Kullanıcılar:
                                                        Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş

- 

Garanti POS'u varsa kullanabilirsiniz. _____________________________  - 

Opet'te kullanabilirsiniz. Ben kullanıyorum, garanti posu olmayan Opet'e denk gelmedim henüz. 
Diğerlerini bilmiyorum._____________________________ 
 - 

Hemen hemen tüm istasyonlarda kullanabilirsiniz. Siz yine garantiye alın pompaya yanaşın gidin içeriye puanı çektirin daha sonra yakıtı alın. Pos arızalı / yok falan derler puan varken para vermiş olmayın. _____________________________ 2006 Honda Civic ES Cosmic Gri Manuel Benzin/LPG
2010 Honda Civic Elegance Beyaz OV Benzin/LPG - 

eyvallah çok teşekkür ederim. işin açıkçası ümidim yoktu akar yakıtta kullanabileceğime ama ilk mazot almaya gittiğimde deneyeceğim. 
                                        _____________________________  - 

Tabiki kullanabilirsiniz. Ancak kartı görevliye verirken uyarın puanlardan çekmesi konusunda. Yoksa otomatiğe bağlamışlar, direkt atlıyorlar puanları. Sizin özellikle belirtmeniz lazım. _____________________________  - 

her garanti olan iş yerinde kullanılamayabiliyor. mesela biz çekemiyoruz iş yerimizde garanti posu olmasına rağmen. ondan ötürü tereddüt etmiştim. _____________________________  - 

Şimdi shell'in bana yakın olan şubesini aradım(Eskişehir Ogü tarafında ki) kullanılabiliyormuş. 
Ayrıca aynı gün opete gittim. Orada kullandım. Opettede problem yok. Daha sonra arama yapacak olan arkadaşlara bilgi olsun.
İlgi ve bilgi veren herkese tekrardan çok teşekkür ederim sağolun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhmercan -- 2 Mart 2015; 11:11:56 >_____________________________ 

Sayfa:
    1

Ip işlemleri

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı