Bildirim
Kaptan Quaresma vs Maccabi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aha bak bencil oynamayinca ne de guzel oynuyo cingene -
Sen nası bi adamsın Q7 -
Almeida ya attığı pası dünyada sayılı futbolcu atabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nike
Almeida ya attığı pası dünyada sayılı futbolcu atabilir.
atamaz abi... sol ayakla bir çok futblcu atar ama sağ ayak dışıyle ordan o pası göndericek futbolcu gelmiyo aklıma. -
bi büyük boy cips yedim izlerken -
quote:
Orijinalden alıntı: Nike
Almeida ya attığı pası dünyada sayılı futbolcu atabilir.
ümit özat mesela. -
bazı oyuncuların tüm kariyerinden bu kadar uzun klip çıkmaz. Bu adamı Beşiktaş formasıyla izlemek cidden büyük zevk. -
öyle bir futbolcu ki; insan sıkıntıdan öldüğü zaman youtube a girip sadece quaresma yazınca bile bir anda gururla doluyor. -
q7 çok iyi bir futbolcu yanlız çok top kaybı yapıyor bazen gereksiz çalımlarda atmaya çalışıyor ben q7nin şu aralar beşiktaşta mutlu olduğunu düşünmüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: aböRjin
öyle bir futbolcu ki; insan sıkıntıdan öldüğü zaman youtube a girip sadece quaresma yazınca bile bir anda gururla doluyor.
Aynen öyle. -
quote:
öyle bir futbolcu ki; insan sıkıntıdan öldüğü zaman youtube a girip sadece quaresma yazınca bile bir anda gururla doluyor.
her gün mutlaka girip yazıyorumben q7'nin her zaman kaptan olması taraftarıyım. hem takımı daha çok benimsiyor, hemde bu maçta gördük; o yediği tokatlarda normalde kesin karşılık verip sarı görürdü, ama kaptan olduğu içi sorumluluk hissetti sanırım, kendini tutmayı başardı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolem
quote:
her gün mutlaka girip yazıyorumben q7'nin her zaman kaptan olması taraftarıyım. hem takımı daha çok benimsiyor, hemde bu maçta gördük; o yediği tokatlarda normalde kesin karşılık verip sarı görürdü, ama kaptan olduğu içi sorumluluk hissetti sanırım, kendini tutmayı başardı.
+1 cok sasirdim bende, bildigmiz Q7 coktan karti yer cikardi ama acayip tuttu o macta kendini.
ki faulleri de serefsizler hep suratina yapti, el-kol-dirsek
ben olaydim kesin yarmistim birinin kafasini
-
quote:
haklsın
ben accık ileri gideyim
youtube a girerken bile bi boşanma bi rahatlama oluyor bende
-
1:18 muazzam fake move -
fake rabona adam oynuyor abi
-
2-3 gun once real madridin zagreb macini izledim, ronaldo sahada yoktu q7 kadar etkili olamiyo.
adama pas atmiyo bencil oynuyo diyenlere: sizde o yetenek olsa peygamberliginizi ilan ederdiniz adam 2-3 pas atmamis cok mu ? -
quote:
Gurur manyağı olduk -
ERTEM ŞENER BİŞEY SÖLEMİŞTİ
QUARESMA HAKKINDA ÇOK GÜZEL Bİ SÖZDÜ HATIRLAYAN VARMI ?? -
quote:
Orijinalden alıntı: facemaker
ERTEM ŞENER BİŞEY SÖLEMİŞTİ
QUARESMA HAKKINDA ÇOK GÜZEL Bİ SÖZDÜ HATIRLAYAN VARMI ??
Bizim kardeş ? 3 ayaklı ?
Benzer içerikler
- mühendis oktay sebahattin şirin
- galatasaray ismi nereden gelir
- passolig 2 kişilik bilet nasıl alınır
- başkasının passoligiyle maça girmek
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X