Şimdi Ara

Kaptan Quaresma vs Maccabi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Aha bak bencil oynamayinca ne de guzel oynuyo cingene
  • Sen nası bi adamsın Q7
  • Almeida ya attığı pası dünyada sayılı futbolcu atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Almeida ya attığı pası dünyada sayılı futbolcu atabilir.

atamaz abi... sol ayakla bir çok futblcu atar ama sağ ayak dışıyle ordan o pası göndericek futbolcu gelmiyo aklıma.
  • bi büyük boy cips yedim izlerken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Almeida ya attığı pası dünyada sayılı futbolcu atabilir.

ümit özat mesela.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bazı oyuncuların tüm kariyerinden bu kadar uzun klip çıkmaz. Bu adamı Beşiktaş formasıyla izlemek cidden büyük zevk.
  • öyle bir futbolcu ki; insan sıkıntıdan öldüğü zaman youtube a girip sadece quaresma yazınca bile bir anda gururla doluyor.
  • q7 çok iyi bir futbolcu yanlız çok top kaybı yapıyor bazen gereksiz çalımlarda atmaya çalışıyor ben q7nin şu aralar beşiktaşta mutlu olduğunu düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

öyle bir futbolcu ki; insan sıkıntıdan öldüğü zaman youtube a girip sadece quaresma yazınca bile bir anda gururla doluyor.

Aynen öyle.
  • quote:

öyle bir futbolcu ki; insan sıkıntıdan öldüğü zaman youtube a girip sadece quaresma yazınca bile bir anda gururla doluyor.

her gün mutlaka girip yazıyorum ben q7'nin her zaman kaptan olması taraftarıyım. hem takımı daha çok benimsiyor, hemde bu maçta gördük; o yediği tokatlarda normalde kesin karşılık verip sarı görürdü, ama kaptan olduğu içi sorumluluk hissetti sanırım, kendini tutmayı başardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

her gün mutlaka girip yazıyorum ben q7'nin her zaman kaptan olması taraftarıyım. hem takımı daha çok benimsiyor, hemde bu maçta gördük; o yediği tokatlarda normalde kesin karşılık verip sarı görürdü, ama kaptan olduğu içi sorumluluk hissetti sanırım, kendini tutmayı başardı.

+1 cok sasirdim bende, bildigmiz Q7 coktan karti yer cikardi ama acayip tuttu o macta kendini.

ki faulleri de serefsizler hep suratina yapti, el-kol-dirsek

ben olaydim kesin yarmistim birinin kafasini

• quote:

haklsın

ben accık ileri gideyim

youtube a girerken bile bi boşanma bi rahatlama oluyor bende

• 1:18 muazzam fake move
  • fake rabona adam oynuyor abi
  • 2-3 gun once real madridin zagreb macini izledim, ronaldo sahada yoktu q7 kadar etkili olamiyo.

adama pas atmiyo bencil oynuyo diyenlere: sizde o yetenek olsa peygamberliginizi ilan ederdiniz adam 2-3 pas atmamis cok mu ?
  • quote:

Gurur manyağı olduk
  • ERTEM ŞENER BİŞEY SÖLEMİŞTİ

QUARESMA HAKKINDA ÇOK GÜZEL Bİ SÖZDÜ HATIRLAYAN VARMI ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: facemaker

ERTEM ŞENER BİŞEY SÖLEMİŞTİ

QUARESMA HAKKINDA ÇOK GÜZEL Bİ SÖZDÜ HATIRLAYAN VARMI ??

Bizim kardeş ? 3 ayaklı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.