Şimdi Ara

Kapsam dışı belgesi kalktı...(DHL vs kullanmayın) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
10
Favori
10.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yok hocam belkide direkt geçer elinizdeki takip no telden 17 track kaydedin bence, ülkeyi girincede takipte kalın ukime giderse gönderirsiniz şimdiden göndermenize gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ze_mahşer

yok hocam belkide direkt geçer elinizdeki takip no telden 17 track kaydedin bence, ülkeyi girincede takipte kalın ukime giderse gönderirsiniz şimdiden göndermenize gerek yok

Ankara'ya göndereyim mi hocam? Bir de cevap e-mail olarak mı geliyor? Kaç güne geliyor?
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    Şu ürünü aldım. SHGM'den gelen cevabı kime göndermem lazım? ABD'den gelecek sanırım kargo.
    ben bu yazıyı görünce belgeyi aldınız zannetmitim.yazıyı Ankaraya gönderin hocam şimdiden ürün geldiğinde beklememiş olur.
    cevap posta ile geliyor ilk msj fotoğraf ekledim ordakinin aynısı
  • quote:

Şu ürünü aldım. SHGM'den gelen cevabı kime göndermem lazım? ABD'den gelecek sanırım kargo.
    ben bu yazıyı görünce belgeyi aldınız zannetmitim.yazıyı Ankaraya gönderin hocam şimdiden ürün geldiğinde beklememiş olur.
    cevap posta ile geliyor ilk msj fotoğraf ekledim ordakinin aynısı

Hocam hazırladığım belgeleri taratıp göndereyim sana bakar mısın eksik var mı diye?
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    gönderin bakarım hocam
  • Eve böyle bi kağıt geldi kapsam dışı kağıdı almam gerekir mi?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Kapsam dışı belgesi kalktı...(DHL vs kullanmayın)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pxemr kullanıcısına yanıt
    siz belgeyi almak için hemen başvurun bu arada o adrese gitmeniz lazım giderken fatura ve ürünün teknik bilgilerini gösteren çıktı alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_351059.html

Bugun benim syma c5x geldi(bayangtoys x8)
    sghm e birsey gondermedim ve cok hizli geldi 12 gunde bu aralar yollayacaktim bi baktim kargo gelmis baya iyi oldu sagsaglim geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

gönderin bakarım hocam

Kargoyu teslim aldim yardimlariniz icin tesekurler kagit yollamaya gerek kalmadan kargo geldi :)

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam
  • quote:

siz belgeyi almak için hemen başvurun bu arada o adrese gitmeniz lazım giderken fatura ve ürünün teknik bilgilerini gösteren çıktı alın

bugün ukime gittim. paket ağırlığı 1 kgdı yaklaşık. ürünü paketten çıkarıp tarttılar sadece ve teslim aldım. belge istemediler uğraşmamış oldum :)
    hayırlı olsun hocam şanslıymışsınız Nickimi_kedi7 ninkini tartmamışlardı bile ptt çalışanları o baya uğraşmıştı
  • quote:

hayırlı olsun hocam şanslıymışsınız Nickimi_kedi7 ninkini tartmamışlardı bile ptt çalışanları o baya uğraşmıştı

Baya bilgililerdi ukimdeki memurlar paketi açtı pili ve pervaneleri alıp tarttı direk :) bu arada sizden indirim kodu alarak almıştım tarantulayı tekrar teşekkürler :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    keşke tüm memurlar öyle olsa...
    rica ederim hocam güle güle kullanın
  • Selamlar, aynen gecen sabah hem sms hem mail geldi dhlden, hızlı kargo istemiştim. Uygunluk yazısı alın, size dronunuzu kargolayalım diye. Uygunluk yazısı bekiyorum, gelince dhle taratırım. Tarantula X6 almıştım. Bakalım bir gelse artık :D
    Uygunluk yazısını alana kadar DHL ekstra ücret çıkarmasa bari :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasph -- 17 Mayıs 2016; 10:02:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blasph

Selamlar, aynen gecen sabah hem sms hem mail geldi dhlden, hızlı kargo istemiştim. Uygunluk yazısı alın, size dronunuzu kargolayalım diye. Uygunluk yazısı bekiyorum, gelince dhle taratırım. Tarantula X6 almıştım. Bakalım bir gelse artık :D

DHL'e mutlaka sorun ekstra bekletme ucreti almalari muhtemel

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Aslında mailde şöyle diyor;
    "Şahıslar Adına Gelen Gönderilerin Çekim İşlemleri

Şahıs adına gelen, 30kg ve 1500 EURO değeri geçmeyen, kişisel kullanıma mahsus (yasaklı olmayan) gönderilerinizin gümrük işlemleri Elektronik Ticaret Gümrük Beyanı (ETGB) ile DHL Express tarafından yapılabilmektedir. Bu kapsamda işlemleri yapılan gönderiler için masraf olarak Devlete ödenen vergi, resim ve harçlar tahsil edilmektedir. Terminal Hizmet Bedeli ve Ardiye ücreti oluşmamaktadır. Detaylar için müşteri hizmetlerimizle irtibata geçiniz."

Edit: DHLe mail attım durumla ilgili, Hüşteri Hizmetlerini de bir arar kesinleştirip bilgi veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasph -- 17 Mayıs 2016; 11:11:42 >
  • quote:

Aslında mailde şöyle diyor;
    "Şahıslar Adına Gelen Gönderilerin Çekim İşlemleri

Şahıs adına gelen, 30kg ve 1500 EURO değeri geçmeyen, kişisel kullanıma mahsus (yasaklı olmayan) gönderilerinizin gümrük işlemleri Elektronik Ticaret Gümrük Beyanı (ETGB) ile DHL Express tarafından yapılabilmektedir. Bu kapsamda işlemleri yapılan gönderiler için masraf olarak Devlete ödenen vergi, resim ve harçlar tahsil edilmektedir. Terminal Hizmet Bedeli ve Ardiye ücreti oluşmamaktadır. Detaylar için müşteri hizmetlerimizle irtibata geçiniz."

Edit: DHLe mail attım durumla ilgili, Hüşteri Hizmetlerini de bir arar kesinleştirip bilgi veririm.

Bu yazıya göre yüksek ihtimal bekletme ücreti almazlar mutlaka haber edin bende ilerde tarantula x6 alma gibi düşüncem var :)

• quote:

Selamlar, aynen gecen sabah hem sms hem mail geldi dhlden, hızlı kargo istemiştim. Uygunluk yazısı alın, size dronunuzu kargolayalım diye. Uygunluk yazısı bekiyorum, gelince dhle taratırım. Tarantula X6 almıştım. Bakalım bir gelse artık :D

16/05/2016sı gonderdim posta ile bugun 17.05.2016 ssaat 14de teslim almışlar evraklarımı SHGM, diğer arkadaslar yaklasık bir hafta beklemişler galiba onay yazısı için. İnş o kadar surmez de kavusuruz cihaza. Bu arada Tarantula X6 ya uygun FPV aletine, DHL ile hızlı kargoya 10$ vermiştim, DHL getirdi bugun, başka ucret odemeden aldım. Drone da boyle olur inşallah.
  • www.aliexpress.com
    Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
    http://www.aliexpress.com/snapshot/7679190080.html?orderId=75322579734675

bunu aldım ama sayfada kaç gr olduğu yazmıyor ben bu ekran görüntüsünü alıp göndersem sorun çıkar mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.