Şimdi Ara

Kapsam dışı belgesi kalktı...(DHL vs kullanmayın) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
10
Favori
10.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kapsam dışı belgesi için evraklar bugün ulaşmış. Shgm kaç gün sürer dedim arkadaşlar çok yoğun 10-15 gün sürer dedi. Bakalım hayırlısı :D
  • Bugün aradım SHGM'yi dün belgeyi adresime postalamışlar bakalım ne zaman gelecek.
  • forumapp28 F kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç gün sürdü elinize ulaşması.
  • muhammed46 kullanıcısına yanıt
    1 hafta sürdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ze_mahşer

1 haftada geri gelir

Dhlde vergiyi nereye nasil oduyoruz. Ayrica dhl vergi disinda ek bir ucret cikartiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam DHL sorduğumda bireysel kargolarda 20 gün (30 güne kadar idare ediyorlarmış) vergi harici ücret çıkarmıyorlarmış. Vergiyi emin değilim ama teslim alırken ödüyoruz. Bide kapsam dışı belgesi için bir türlü kimseye ulaşamıyorum. Arıyorum kapanıyor mail attım siteden form doldurdum ulaşan yok. 7 gün kaldı 20 gün dolmasına başka nasıl ulaşabiliriz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed46

Hocam DHL sorduğumda bireysel kargolarda 20 gün (30 güne kadar idare ediyorlarmış) vergi harici ücret çıkarmıyorlarmış. Vergiyi emin değilim ama teslim alırken ödüyoruz. Bide kapsam dışı belgesi için bir türlü kimseye ulaşamıyorum. Arıyorum kapanıyor mail attım siteden form doldurdum ulaşan yok. 7 gün kaldı 20 gün dolmasına başka nasıl ulaşabiliriz acaba

Santralden Serdar Beye baglagmisini diyin o ilgileniyor

Sonunda Serdar beye ulaştım. Sağolsun yardımcı oldu. Bugün postaya verilir dedi
  • Merhaba arkadaşlar,

Kapsam dışı belgesi düzenlemesi kalktı galiba en son böyle bir duyuru var.

300 gramlık bir drone aldım yakında ülkeye giriş yapar, şimdi kayıt ettirmemiz gerekiyormu gerekmiyormu
  • Arkadaşlar ürün şuanda gümrükte tnt kargo ekibi ilgileniyor fakat kapsam dışı belgesi istiyorlar o belgede kalktı ne yapmam gerekiyor ürün dji spark

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.