Şimdi Ara

Kapsam dışı belgesi kalktı...(DHL vs kullanmayın) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
10
Favori
10.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yazımı geldi ukimden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • termomen kullanıcısına yanıt
    aslında sanırım kargo adımlarını eksik bildiğim için takıldığını düşünmüşüm.
    Kargo durumu aşağıdaki şekilde olunca (özellikle "Zimmet alındı" ) gümrüğe takıldığını düşünmüştüm ama sanırım bu duruma gelmesine rağmen adrese gönderebiliyorlarmış.

GÖNDERİNİN HAREKETLERİ
    SIRA TARİH SAAT İŞLEM TÜRÜ AÇIKLAMA İŞLEMİ YAPAN PTT İŞYERİ/ŞUBE iLÇE İL
    1 17/05/2016 14:58:00 Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Otb) - - Netherlands (the) (Yurt Disi)
    2 17/05/2016 14:58:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - Netherlands (the) (Yurt Disi)
    3 18/05/2016 14:30:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Send item abroad (EDI-received) - - Netherlands (the) (Yurt Disi)
    4 24/05/2016 11:15:58 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) - - Turkey
    5 30/05/2016 11:53:47 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - - Turkey
    6 30/05/2016 11:53:47 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    7 30/05/2016 14:16:00 PTT İşyerinden Çıktı PTT İşyerine Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    8 31/05/2016 09:00:18 PTT İşyerine Girdi Alıcı Merkez Torbayı Açtı İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    9 31/05/2016 09:08:46 PTT İşyerine Geldi İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    10 31/05/2016 16:20:02 Zimmet Alındı İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

ÜCRETLER
    Gümrük Vergisi : 0.0 TL
    Damga Vergisi : 0.6 TL
    Gümrüğe Sunma Ücreti : 0.0 TL
    Yurtdışı İade Ücreti : 0.0 TL
    TOPLAM : 0.6 TL

• bm çırağı B kullanıcısına yanıt
    bişey yok boşuna stres yapmışsın sana geliyor 60kuruş vergi çıkarmışlar.

• paket gümrüğe sevk edildi. kapsam dışı belgesinin peşine düştüm 30 unda postaya verildiğini söyledi sivil havacılık, henüz bana ulaşmadı. bende gümrükten isteme ihtimallerinden mail olarak istedim sağ olsunlar taratıp mail attılar. elimde kapsam dışı belgem var ama henüz ıslak imzalı olan gelmedi. ıslak imalı olan bana nerede lazım olur alamazsam sıkıntı olur mu (tarama çıktısı elimde)
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza katılabilirim sanırım. H26W sipariş ettim dün. Kapsamdışı belgesi isteme ihtimallerine karşın, şimdiden o belgeyi talep edeyim mi SHGM'den? Örnek metin atabilir misiniz? Bir ücret ödeniyor mu oraya?
  • Merhabalar

Eachine h8 mini getirtsem yurtışından kapsam dışı belgesi gerekiyor mu? sonuçta 10 cm alet ve oyuncak :)

teşekkürler
  • tt.us kullanıcısına yanıt
    ıslak imzalıya gerek yok taranmış hali varsa
  • h26w aldıysanız%60-70 ihtiyaç olacak bence hemen alın, dilekçe için örnek metin istiyorsanız netten bakabilirsiniz örneklere , gerekli belgelerde yazıyor ilk mesajda, ücret ödenmiyor sadece posta ücreti oda 6-7 tl falan
  • burkak kullanıcısına yanıt
    bende ondan biraz büyük yeni bir drone daha aldım takıldı belge istiyorlar beklemek istemiyorsanız şimdiden alın derim
  • yok hocam henüz sipariş etmedim edeceğim zaman bakarım artık
  • benim drone takıldı ukime çağırdılar gitmesek olmazmı

• quote:

Orijinalden alıntı: ze_mahşer

ıslak imzalıya gerek yok taranmış hali varsa

dün o da geldi, ukim den konya kim e gönderildi salı günü gümrük memuru paketleri açıyormuş salı sabah gidip teslim alacam.
  • benim jjrc x1 i bugün ukimden teslim aldım. tartıya koydu 440gram geldi pille beraber baktı hafif geliyor yedek kanatlarıda tartıya attı. neyse kaça aldın diye sordu dedim 92$ kargo dahil. dedi ödeme çıktısı nerde, dedim yok. bakındı durdu sağına soluna git vezneye öde gel dedi 60kuruş ödeyip paketi alıp işe geldim.

• Arkadaşlar 30,05,2016 tarihinde başvurduğum kapsam dışı belgem dün elime ulaştı. 27,05,2016 da gerabest den sipariş ettiğim jjrc h22 bugün dağıtıma çıkmış bekliyorum. Her hangi bir vergi görünmüyor.
  • cengo42 C kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam
  • Gördüğüm en saçma sapan sistem
    El kadar jjrc h20w almak istiyorum bu kadar şeyle mi uğraşıcaz.
    Bu tarz ufak drone alıp sorun yaşayan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

Gördüğüm en saçma sapan sistem
    El kadar jjrc h20w almak istiyorum bu kadar şeyle mi uğraşıcaz.
    Bu tarz ufak drone alıp sorun yaşayan var mı

şans işi tamamen. küçük paketin takılma ihtimali çok daha düşük tabiki. eline sorunsuz geçen de çok insan var...
  • arkadaşlar 500gr altı için zaten belge almanız gerekmiyor bence. çünkü gümrüğe takılsa bile sizle beraber tartıya koyuyorlar dün bizzat ukime gidip yaşadım. he başka şehirlerdeki gümrükler isterse birşey diyemem ufak cihazlar için sorun çıkarmıyorlar zaten..

• quote:

Orijinalden alıntı: termomen

arkadaşlar 500gr altı için zaten belge almanız gerekmiyor bence. çünkü gümrüğe takılsa bile sizle beraber tartıya koyuyorlar dün bizzat ukime gidip yaşadım. he başka şehirlerdeki gümrükler isterse birşey diyemem ufak cihazlar için sorun çıkarmıyorlar zaten..

İstanbul da olanlar için kayıta gerek yok diyorsunuz yani

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    ben şu cihazda sorun yaşadım belge bekliyorum ama dhl ile geldiğinden sorun olabilir normal kargo ile daha kolay geçer
    www.banggood.com
    XK X100 With 3D 6G Mode Inverted Flight 2.4G 4CH 6 Axis LED RC Quadcopter BNF And RTF RC Drones from Toys Hobbies and Robot on banggood.com
    http://www.banggood.com/XK-X100-With-3D-6G-Mode-Inverted-Flight-2_4G-4CH-6-Axis-LED-RC-Quadcopter-BNF-And-RTF-p-1039066.html

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.