Şimdi Ara

Kaportayı yaptırmadım, Artık taksicilere ben dalıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
4
Favori
17.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
287 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • A1 Türkçe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: electrun

    Sen yine de taksici dolmuscularla cok didisme hocam. Mazallah suclu oldugun bir kazan olur hasar onarimini sigorta karsilar da arac yatti parasi sizi zora sokabilir.

    Bahsettiginiz teknigi arac secimi ile de desteklerseniz eger cok daha basarili olursunuz. Ornek araclar: buzdolabi beyazi bos paket clio, egea, 301, symbol, fluence, megane sedan. Bunlardan bazilari gumus gri de olabilir. Bu araclar sirket araci olarak cok kullnildigi icin genel bir tirsma yaratiyor.

    Araç yattı parasından çok birşey çıkaramıyorlar. Plaka sahibinin ödediği vergi tutarından günlük kazanç hesaplatılabilir.

    O meblalar da komik


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: topaz42

    Komşu arabası ile geri geri gelirken Fiat Albeas ile diğer komşunun Eski kasa 131 Doğan aracının farına çarptı. Far kırıldı. Doğanın sahibi geldi. Çarpan komşu "yaptır, neyse ödeyeyim" dedi.


    Doğan'ın sahibi ertesi gün yaptırdı. Farı 500 TL tuttu demiş. Sonradan öğrendik. Adam da biraz tırstığı için sorgulamadan 500 TL'yi verdi. Parayı alan doğancı o para ile farın üzerine arabaya alarm ve park sensörü taktırdı. Sonra ne mi oldu. O alarm olur olmadık zamanda durup dururken kendi kendine çalardı. Gece ,gündüz farketmezdi. Doğan'ın sahibi kumanda ile de susturamazdı. Bazen pijamalarla koşa koşa aşağıya inip kumandayı arabaya yakın tutardı. Ancak öyle sustururdu. Bu sebepten kaç kere alarmcıya gitti geldi. Hiç bir çare olmadı. Park sensörleri de görevini tam yapmıyormuş. Arabanın sigortası zırt pırt atardı.


    En sonunda doğanın sahibi dayanamadı. Hem alarmı, hem de park sensörlerini söktürdü. Sonra arabada başka arızalar çıkmaya başladı. Aldığı 500 TL'den daha fazlasını harcadı. Yine olmadı. En sonunda sattı.


    Dürüstlük çok önemlidir. Dürüst olmak gerekir. Hepimiz 4 teker üzerinde geziyoruz. Kul hakkı yememek gerekir.



    Alıntıları Göster

    .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE8296C7A -- 4 Mart 2021; 20:57:59 >




  • Dikkat et de sana başka şeylerle dalmasınlar.


    DH'de belirtmek farz oldu: Hayır, taksici değilim.

  • topaz42 kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    Hepimiz 4 teker üzerinde geziyoruz.


    Ben hep tabanvayı terchi ediyorum. Ülkenin çoğunun da arabası yok. Şimdi Şahin'e binene bunun hali vakti yerindedir gözüyle bakıyoruz.

  • bu ülkeden gitmek istiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanal yedi dizisindemi izlediniz bunu :D kim doğan farına 500 tl sormadan etmeden çat çıkarır verir? keşke az atsaydınız.

  • Ben onu Uno aracımla yapıyordum eskiden. Sonra C200d aldım yine aynı tarz sürdüm. Bu Mercedes yol verir diyenleri dumur ediyordum. İnadına yapan dolmuşculara çakar ve sesle uyarı yapınca nasıl kuzu oluyorlardı. Abi şöyle, abi böyle diye.


    NOT: vekili götürüyordum sürekli çakarlı araç ile.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 21 Şubat 2021; 19:45:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı

    Başarılarının devamını dilerim,
    Demek ki benim gibi uzun yıllar kamyon/kamyonet kullansan sağlam araba bırakmayacaksın

    Ah o bisikletliklerin dili olsa da anlatsa

    Bazen çok özlüyorum kamyon kullanmayı havada uçuşan aynaları...

    .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE8296C7A -- 4 Mart 2021; 20:57:33 >
  • En iyisini yapıyorsun kral.

    Bende de çarpmaktan sakınmayacağım bir araç var, aynen dediğin gibi biri sağdan girse de sıkıştırsam diyorum. Emniyet şeridinin amansız savunucusuyum.

    Ek olarak arka tamponu arada bir yerlere çarpıyorum ama değiştirmiyorum, nasılsa biri arkadan çarpar iyice dağılır diye. Gerçekten de öyle oluyor.

  • Benim kaporta sağlam ona rağmen dalıyorum .bi gün patlayacz muaha


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    Konuyla anlattığınız hikayenin alakası ne ?
  • Nedense aklıma yıllar önce babamın mallarını taşıyan kamyonetçi Saim geldi. Adam tampon yerine putrel şeklinde olan elektrik direği kaynatmıştı. Gelene geçene geçiriyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CE8296C7A

    .



    Alıntıları Göster

    Sen yanlış anladın olayı hocam. Park halindeki araçlara değil bizzat seyir halinde çok ayna aldım. Öyle bir pozisyonda yapıyorum ki bunu üstüne bir de özür dileyip devam ediyorlar. Trafikte gereksiz aykırılık yapanlar, artis artis araba sürenler ve makasçılar ilk hedefimdir her daim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-9DB7A8DFB

    Hocam birincisi inat, ikincisi sinir her zaman trafikte başınıza bela getirir. Arabayı yaptırın veya yaptırmayın, bende bazen yol vermekten imtina ediyorum ama inanın ki yapmamak lazım. Trafikteki bütün dağ ayılarını düzeltemeyiz.

    Arkadaş çok haklı. Manyak çok, bu memlekette yol vermedi diye adam çekip vuran var. Canınızın biraz kıymeti varsa böyle şeyler ile uğraşmayın. Geçen gitsin siz kendinize dikkat edin.

  • Benim de tampon kırıldı. Arkadan biri çarpsın diye bekliyorum yaptırmak için. Dikiz aynasından makasa kalkanları farkedince freni kazıklayasım geliyor ama sonra vicdan yapıyorum. Kendi salaklıklarından çarpsalar keşke. Gidip renault yetkili servisten orijinal parça taktıracağım inadına.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.