Şimdi Ara

Kapıyı sert çarptım ses gitti Yardımm ):

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ben yeni bi araba aldım tempra sxa Aldığımda ses sitemim güzelce çalışıyordu.
    Arkadaş bindi kapıyı biraz sert çarptı. birden ses kesildi.
    Birdaha hiç gelmedi.
    Teyp değiştirdim gene ses çıkmıyor
    Ama arabada Eksi olayı yok Akü'den sadece Artı çıkıyor
    Amfi'nin markası Sunny sny-4810

Lütfen yardım edin nasıl çözerim ben bu durumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keremm0345 -- 19 Şubat 2013; 16:57:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Keremm0345

Merhabalar

Arkadaşlar ben yeni bi araba aldım tempra sxa Aldığımda ses sitemim güzelce çalışıyordu.
    Arkadaş bindi kapıyı biraz sert çarptı. birden ses kesildi.
    Birdaha hiç gelmedi.
    Teyp değiştirdim gene ses çıkmıyor
    Ama arabada Eksi olayı yok Akü'den sadece Artı çıkıyor
    Amfi'nin markası Sunny sny-4810

Lütfen yardım edin nasıl çözerim ben bu durumu ?

eksiyi aküden almak şart değil...amfi bagajdamı?bazı tofaş grubunda koltuk altında olduğunuda biliorum.iyi montaj edilmediği için hızlı bir kapı çarmasında kablolardan birinde bir temassızlık oluşmuş olabilir.teypten olacağını sanmıyorum.bi anlayana git göster.işin içinde elektriksel mevzular varsa dikkat edilmeli.

• Evet bagajda ama kablolar kapını çarpıldığının karşısında tavandan geçiyor.
    Kabloların hepsi dağınık şekilde bagajda duruyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keremm0345

Evet bagajda ama kablolar kapını çarpıldığının karşısında tavandan geçiyor.
    Kabloların hepsi dağınık şekilde bagajda duruyor :S

ana üniteyi çalıştırğında amfi açılıyormu?
    bütün hoparlörler amfiyemi bağlı..yoksa kapı hoparlörleri ana ünitenin çıkışındanmı besleniyor?
    amfiyi bir mp3 playera fln bağlama olanağın varmı?yada tlf fln?(o şekilde bağlayıp sorunun amfi öncesinde yada amfiylemi alakalı olduğunu öğrenebiliriz.)
    yani internet üzerinden fln çözülecek bir durum değil birsürü olasılık var..arkadaşını çağır bir daha çarpsın kapıyı belki kendine gelir:)

eğer kapıyı çarpmadan olduğunu düşünüyorsanız büyük ihtimal ikötü montaj kötü işçilik yapılmıştır...tabiri caiz ise sokakta kaldırım üzerinde yapılan bir montaj gibime geldi.aslında çok dikkat edilesi gerek konular.allah korusun araçta yangın bile çıkarabilir kötü montaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanctuary33 -- 20 Şubat 2013; 13:20:12 >

• abicim kapıyı hızlı çarptığın zaman kablolar yerinden oynamıştır bu kadar merak etmene gerek yok teyp'te almışsın ohoo
  • Amfi hep açık.
    Evet bütün hoparlör ler amfiye bağlı.
    Evet çok kötü işçilik tavana amfiyi monte edeceğim herşeyi tekrardan çekecem :D
    yangın çıkacak derecede değil onları falan konturol ettim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursat_53

abicim kapıyı hızlı çarptığın zaman kablolar yerinden oynamıştır bu kadar merak etmene gerek yok teyp'te almışsın ohoo

Kendi teyp'im vardı zaten roadstar.
    Ama kablolar hepsi tam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi sen yinede bi tesisatçıya baktır Allah korusun bişey olur telikeli bu işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursat_53

abi sen yinede bi tesisatçıya baktır Allah korusun bişey olur telikeli bu işler

Tamam kardeş yeniden çekecem hepsini kaldıracağım öyle deneyeceğim bide
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.