Şimdi Ara

kapısı değişmiş araba (ama çizikten?!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi bir aracı aradım. (artık sevgilimden çok araç sahiplerini arıyorum!)

bir bayan. çizikten dolayı kapısı değişmiş. çizikten çamurluk değişmiş. ya nasıl olur, nasıl çizikler bunlar dedim. sonra hafif göçük demeye başladı. anlamadım. yetkili servis kaskodan para almak için kapıyı değiştirmiş. çamurluğu değiştirmiş.

araç 1.6 corolla sol. 27bin diyor. servis sahibi de bu aracı 28'e satarsınız diye şişirmiş hanfendiyi. kadın o kadar eder sanıyor. bir de nasıl bir şeyse artık hiçbir arabanın parçası kazadan değişmiyor. hep çizikten değişiyor. kadınlar bile aynı şeyleri öğrenmiş.

soru 1: kaskodan para almak için böyle şeyler yapılıyor mu? kadına inanmalımıyız
    soru 2: aynısını benim aracıma yapsalar servise dava açabilir miyim. çünkü o araç kesinlikle 27 bile etmez o haliyle. 3 parçası değişmiş.
    klasik soru: bu araba alınır mı. alsam son sahibi olur muyum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 4 Ekim 2011; 22:17:04 >

• Yalancı bu kadın milletine güven olmaz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    c)Davada açarsın serviside yakarsın
    d)pert araçlarda bile üç parça değişmediği oluyor.Son sahibi olmazsın ama 20-21 e verirsin.:)

sıra biraz farklı oldu

Acaba nasıl bir çizik. Falçatayla bastırarak mı çizdi ya da şişman biri kapıya yaslandı kapıya tutunamadı kayarken hem çizdi hem çökertti mi kapıyı ne oldu anlamadım.

ben de kendisine çizikten kapı değişmez, vurdunuz mu aracı dedim. vurdum filan deyip geveledi. sonradan tekrar en başa döndük. tekrar çizik demeye başladı. ezberini kim vermişse iyi vermiş. ben de tüm bunlara karşılık biraz ukalalık yaparak; siz bu aracı 26 ya verirseniz yatın kalkın dua edin dedim. iyi geceler deyip kapattım.

ps: bir de ilan açılır açılmaz aramışar. randevu almışlar. araca birisi bakmaya gelecekmiş. sanki hiç araç kalmadı piyasada. şaka gibi

• Dalga geçiyorlar insanlarla resmen.
  • türk milleti olarak düzenbazlıkta üstümüze yok arkadas isteyen alınsın isteyen alınmasın 40 gündür 2. el araç arıyorum görmediğim duymadığım kalmadı , arkadas bırısıde cıksın ben arabayı vurdum desın o yuzden su parcası değişti ahada kaza fotoğrafı bu desın o adamın alnından opecem , yok cızıkten kapı değişmıs , yok sınek . boya yanmıs

yeğenı bısıklet surerken arabanın ustune devrılmıs o yuzden 2 parca boyalı dıyen bı ılan sahıbı vardı o arabanın forumun bırınde kazalı resmını gordum oha dedım adam bu kadar sahtekar olur sağ taraftan hasat olmus araba , adam bıde utanmadan yeğenım bısıkletle arabanın uzerıne devrıldı yazıyo
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ya arkadaş millet bayandan arabaya bayılıyo.... İlanlar yok bayandan yok doktordan yok memurdandan zarttan zurttan... Diye.

Hayatta bayandan araba almam o araba sürtmüştür vurmuştur vites kutusu birbirine girmiştir v.s. v.s. Bende bayandan ilan gördüm mü kaçarım...
    Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma... Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini doğru sanma...Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez...Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez... Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun... Bir insanı küçümsemek akılsızlık, çok büyük görmekte korkaklıktır... Cesaret akıldan gelirse cesarettir, bilgisizlikten gelirse cehalettir...
  • Benim de bir sorum var.Ha çizikten degişmiş ha vuruktan degişmiş sonuçta degişmiş ne farkediyo ki
    İntel E8400/Asus P5K SE/Asus Hd5670/3gb Kingston 800mhz ram/Seagate 320gb hdd/Asus Vento A9 Chassis//\\İntel i5 4690k/Asus z97-A/Asus gtx 760/Seasonic X-750 80+Gold/Corsair Carbide 400r/Corsair Vengeance Pro 2x4 2133mhz Red/Corsair H100i/Samsung 850Evo 250gb/Seagate Barracuda 1tb/Samsung 2232BW/Logitech g402/
  • vurmadan falan değişmiştir işte bence problem değil.benimde sol kapıdan vurmuslardı düzeltilmesini falan istemedim komple değiştirdi alıcıyı neden düşüneyim bneim içime böle sindiği için değiştirtdim komple. He alıcıya sölerim böle böle inanır ınanmaz o ayrı alan böle alsın. vuruk parçayı düzeltmekten hiç haz almıyorum.
    Herkez değil , HERKES !
  • quote:

Orijinalden alıntı: aResCanQ

Bizimde araca kapıdan hafif sürtme olmuştu. Çizik + göçük şeklindeydi,basit bir işlemle düzeltilebilirdi ama kapıyı değiştirdiler. (Sac kısmını)
    Yani hanımefendi doğru söylüyor olabilir..

3 parçanın üçü de çizikten değişmiş. gerçi sonra itiraf etti. çamurluk kazadan değişmiş. sonradan ondan da caydı :)

• Arkadaşım bence bayandan araç alınmaz neden dersen bayan araç kullanıcılarının çoğunun debriyajı bitik oluyor , ufak tefek vuruklarda cabası..

Orijinalden alıntı: Atmosphere

quote:

Orijinalden alıntı: aResCanQ

Bizimde araca kapıdan hafif sürtme olmuştu. Çizik + göçük şeklindeydi,basit bir işlemle düzeltilebilirdi ama kapıyı değiştirdiler. (Sac kısmını)
    Yani hanımefendi doğru söylüyor olabilir..

3 parçanın üçü de çizikten değişmiş. gerçi sonra itiraf etti. çamurluk kazadan değişmiş. sonradan ondan da caydı :)

Kadın milleti , insana kendi bildiğini unutturur.

artı normal kimse çizikten vuruktan kapı değiştirmez.

herhalükarda bu araba alınmaz.

Kendi yıldızını takip et.
  • kapı degıstıkten sonra ha cızıkten degısmıs ya darbeden ne olacak ki?

şaşide bır sorun yoksa degıstıgı ıyı olmus kapının kırık mı gezsın 2. elde deger dusmesın diye.

Orijinalden alıntı: bhtbhtbht

kapı degıstıkten sonra ha cızıkten degısmıs ya darbeden ne olacak ki?

şaşide bır sorun yoksa degıstıgı ıyı olmus kapının kırık mı gezsın 2. elde deger dusmesın diye.

doğrusunu söylemek gerek
    bir de konu 4 yıllık sağlam bir hort olmuş tebrikler
    Ben gecen gun cok dar bir garaj kapisindan girmeye calisirken kapiyi baya bir surttum. Dogus kapiyi degistirmeyi onerdi. Yani aslinda bakinca cizikten degisme oluyor. Ben orayi dolgu yaptirmayi tercih ettim. Bakinca belli oluyor ama tamamen boyali da sayilmaz. Satarken alan adam begenmezse komple boyatir.
     kapısı değişmiş araba (ama çizikten?!) kapısı değişmiş araba (ama çizikten?!)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.