Şimdi Ara

kapımın önüne gizli kamera koymak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • duvarları delip kabloyla uğraşamam küçük çok belli olmayan renkli çekim yapabilen bi kamera lazım ve onu bilgisayara bağlayabilmem lazım kapının önüne koycam basılmamak için

• niye öyle bir şey yapma gereği duyuyosun kardeş
  • kapıyı kilitlemek aklına gelmedi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unfaithfull

kapıyı kilitlemek aklına gelmedi mi

benim babam öyle değil kapıyı çaktırmadan açar anahtarla fuhuş baskını yapar gibi dalar içeri aslında güvenliklede alakası var evde tek kalıyorum haftada 1-2 kere gecenin yarısı kapı çalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbortif

quote:

Orijinalden alıntı: Unfaithfull

kapıyı kilitlemek aklına gelmedi mi

benim babam öyle değil kapıyı çaktırmadan açar anahtarla fuhuş baskını yapar gibi dalar içeri aslında güvenliklede alakası var evde tek kalıyorum haftada 1-2 kere gecenin yarısı kapı çalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gizli kamera diye birşey yok kamufleli kamera var, kandırdılar sizi bu zamana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

gizli kamera diye birşey yok kamufleli kamera var, kandırdılar sizi bu zamana kadar

abi kapının üstüne koycam küçük kameralar yokmu kablo olayı abartılı olmadan yapabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daire önüne kamera tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six_Strings

quote:

gizli kamera diye birşey yok kamufleli kamera var, kandırdılar sizi bu zamana kadar

abi kapının üstüne koycam küçük kameralar yokmu kablo olayı abartılı olmadan yapabilirim

Alıntıları Göster
    senin ve başkasının bildiği şey gizli kamera olmaktan çıkıyor
    bize soruyorsun nasıl bir gizli kamera takayım diye,biz şöyle olsun dersek onu bizde biliyoruz,kapına gelsek onu görürüz
    gizli kamera diye bir şey kalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

bize soruyorsun nasıl bir gizli kamera takayım diye,biz şöyle olsun dersek onu bizde biliyoruz,kapına gelsek onu görürüz

he abi he :D
    küçük gözükmeyen kameralar var ya la evimi nerden bilceksiniz siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six_Strings

quote:

he abi he :D
    küçük gözükmeyen kameralar var ya la evimi nerden bilceksiniz siz

Alıntıları Göster
    Bizde vardı,ne oldu bilmiyorum minnacık bir şeydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkele

yaklaşık fiyatları nedir ve nerden bulabilirim ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkele

yaklaşık fiyatları nedir ve nerden bulabilirim ?

Hocam baya önceydi 3-4 yıl önce hiç bilmiyorum.
  • cep numaran var oradan isim soy isim oradanda kimlik numaran oradanda ev adresin zaten çıkıyor
    dicenki isim soy isimden kimlik no ne alaka( hastanede kapalı sistem hasta kayıtları var karşısında semt adres isim soyisim kimlik no hepsi yazıyor,muhtarlıklardada...heryerde var)
  • quote:

cep numaran var oradan isim soy isim oradanda kimlik numaran oradanda ev adresin zaten çıkıyor
    dicenki isim soy isimden kimlik no ne alaka( hastanede kapalı sistem hasta kayıtları var karşısında semt adres isim soyisim kimlik no hepsi yazıyor,muhtarlıklardada...heryerde var)

evet yakaladın beni :)
    nerden gizliyoruz profili
  • quote:

quote:

eğer teknik bilgin varsa yangın dedektörlerine benzeyen kamufleli kamera al, kablo olayına girmek istemiyorsan ip kameralara bak ama bir sistem kadar pahalı, ben senin yerinde olsam 35dolarlık mini dom kamera ve 12v 1a 5dolara adaptör alırım sarı s kabloyla tv ye bağlarım kapı çalınca kumandanın av tuşuna basar kim gelmiş bakardım hem maliyeti düşük hem işlevsel ben öyle kullanıyorum, kablo da çok pahalı değil metresi 1 lira felan ayrıca bu kameraların sesli olanları var tavsiye ederim seside duyabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 27 Ekim 2013; 12:14:27 >

• quote:

quote:

quote:

eğer teknik bilgin varsa yangın dedektörlerine benzeyen kamufleli kamera al, kablo olayına girmek istemiyorsan ip kameralara bak ama bir sistem kadar pahalı, ben senin yerinde olsam 35dolarlık mini dom kamera ve 12v 1a 5dolara adaptör alırım sarı s kabloyla tv ye bağlarım kapı çalınca kumandanın av tuşuna basar kim gelmiş bakardım hem maliyeti düşük hem işlevsel ben öyle kullanıyorum, kablo da çok pahalı değil metresi 1 lira felan ayrıca bu kameraların sesli olanları var tavsiye ederim seside duyabilirsin.

o mini dediğin küçük kameralardan lazım işte bilgilendirdiğin için sağol

• sarı s kablo dediğiniz nedir ve kamera ile kablo bağlantısı nasıl yapılıyor ve bu kablo tv de hangi girişe takılıyor bilgi verebilirmisiniz ? Bende led tv den kapı önünden anlık görüntü almaya çalışıyorum da .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarikan -- 5 Kasım 2017; 20:38:25 >
  • EVDE FUHUŞ YAPMASSAN KAMERAYADA İHTİYACIN OLMAYACAKTIR.
  • Al eline çifteyi sallanan bir sandalye al geceleri ağzında balyayla dişini karıştır çaldığı gibi aç kapıyı ateşle çifteyi Zaten çiftenin itişiyle uçar geriye doğru kapıyı çalan kişi ,yanına yavaşça yaklaş büyük ihtimal hırıltılı bir şekilde nefes alıyor olur öleceği için 2. Mermiyide ateşlemeden önce çizmenle yokla adamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karthusnowulti -- 5 Kasım 2017; 23:32:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarikan

sarı s kablo dediğiniz nedir ve kamera ile kablo bağlantısı nasıl yapılıyor ve bu kablo tv de hangi girişe takılıyor bilgi verebilirmisiniz ? Bende led tv den kapı önünden anlık görüntü almaya çalışıyorum da .

Analog kameradan çıkan s-video kabloyu bu çeviriciye takıp tv de ki scarta takarsan görüntüyü alabilirsin.

bu (tuner) çevirici ile direkt lcd monitöre bağlayabilirsin ama scarta göre pahalıdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.